Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka potrzebuje pomocy nie moge zalogowac sie w metka ciagle pisze zostaniesz polączony z serwerem i nic sie nie dzieje

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, mam problem zalozyłem konto i jak chcem sie zalogowac to piszę zostaniesz połończony z Serwerem i tak ciagle nic sie nie zmienia POMOCY PROSZE

Opublikowano

Tak więc serw mi działa, ale tylko dla mnie i nie wiem dlaczego nie mogę nikomu mu udostępnić ;D Tak więc, napisze wszystkie co robię... może czegoś nie robię, albo źle robię....

1. Sysinstall

Jest Ip bez z i końcówką ,więc ok

2. PortMap wszystkie porty dobrze skonfigurowane...

3. Spolszczenie jest i mi działa... (chiński też działa)

A teraz co mój kolega potrzebuje, bowiem chyba wkleja tylko spolszczenie i gra czy musi jeszcze jakieś porty ewentualnie odblokować?

A także za co odpowiada te w sysinstall " 255.55.55" i czy jest to konieczne, żeby zmienić końcówkę na 0000?

Mogłem, a nawet na pewno coś źle napisałem więc już teraz za to przepraszam ;D

Za pomoć oczywiście 5* :)

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

A więc wyświetla mi się co chwila w freebsd takie coś: http://img694.imageshack.us/img694/7083/warningw.png (chodzi mi o te biało napisane warning i failure) i tak ciągle, aż wreście robie ./start i miliony takich komunikacików a nic innego.O co z tym chodzi ? Co ma mi mówić ten błąd ? Co on oznacza? Robiłem dziesiątki resetów, reinstallów vpc, nowe pliki serwerowe,inne poradniki.Nic z tego..To 1 uruchamianie mojego serwera, więc navicata jeszcze nie sciągnałem wiec to na pewno nie o to chodzi.Męcze się z tym przez tydzien.Nie mogę nigdzie znaleźć jak temu zaradzić.Proszę o pomoc kogoś doświadczonego.

Pozdrawiam

Ekhem.

Opublikowano

Quarior poprosty gdy taki komunikat ci sie kliknij enter nastepnie wpisz komende bez / fsck

pojawia sie napisy Y/N wciskaj Y dopukij nie znikna bd ich podjaze z 5-6 pojawi sie patchowanie poczekaj z 2 min i znowu klikaj Y Y Y Y z 15-20 raz gdy wybija ci dwa takie same napisy i i na dole **** to wes restarta daj i powinno wejsc licze na 5

Opublikowano

Mialem serwa jakies 2,5 miecha chyba i nagle mi zaczely wyskakiwac errory jakies de0: timeout. Nie moge wlaczyc serwa i mam burdel na GG bo pisze milion osob xD. Prosze o szybka pomoc

Opublikowano

Siema mam maly problem powie mi ktos o co moze byc nie tak Server mi muli dosyc ostro jakies 5 min pogram i wywala lub duze lagi tak samo maja moji kumple podpieci do hamachi

nie wiem co jest na innych server mi nie molilo jedynie na mojim servie mi muli a wiec tak:

Na server dalem 512MB

A to moj sprzet: 1GM RAM PROCESOR 1,6GHZ 512MB KARTA GRAFICZNA PROSZE O SZYBKO ODP !! DAM 5 !

i ty sie dziwisz ze ci laguje...

Opublikowano

Mam problem z hamchi wczoraj musiałem czekać 2 godz na znalazienie ip dziś od nowa robie serwa i na hamachi ip czekam 2 godz i nic ciągle pokazuje ip 0.0.0.0

Opublikowano

Siema all.

Mam 2 pytania:

1. W Novicat gdy sie tworzy konto jest pole password, w poradniku pisze ze haslo mam skopiować od konta na dole (rain a haslo jakies dlugie ze 25 cyf i liter) zeby było 12345.

Ja bym chciał swoje hasło, niewiem jak to zrobic. ;/

2. Stawiam serv włączam chinola moge grac. Robie spol. , wlączam je lacze sie, jest okienko wyboru postaci loguje sie i metek sie wyłącza. Co zrobić aby grać na spol.?

Prosze o pomoc

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie serwer mam postawiony wszytsko mi hula ajak robię kumplowi konto w bazie to on nie może się zalogować. Spradzałem też z innym kuplem i nic nie pomoga już mi barkuje pomysłów wszystkie zapory i aitywiry są wyłączone. A porty otwarte, także w czym tkwi problem ? Proszę o jak najszybszą odpwiedź z góry dziekuję i pozdrawiam.

gg: 816236 (proszę pisać nawet jak jestem niedostepny)

emai: [email protected]

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że nie udaje mi się dodać GM'a na prywatnym serwerze BEZ HAMACHI. Tylko nie piszcie, że trzeba gdzieś IP podać kogoś tylko czy byście mogli napisać w pkt. co pokolei zrobić i gdzie wpisać.

Wszystko mogę dodać tylko nie GM'a... Wpisuje komendy /ETC/RC.D/... i nic się nie dzieje jakbym nic nie robił....

Z góry dzięki, pozdrawiam

4.png
Opublikowano

narcotic czy ty moze wiesz jak sie robi pryvata bez używania HAMACHI???

moglbys mi napisac w tej sprawie na gg? : 6903211

Może znajdę też odp na twoje pytanie.

pozdro.

Opublikowano

narcotic, wchodzisz w player@player, szukasz siebie i szukasz swojego IP i takie wpisujesz w gmlist ;x

brak ;<

Opublikowano

Witam

Mam problem a mianowicie chciałbym sobie postawić serwer OSS na Win 7

Ściągnąłem pliki serwerowe, poprawnie je skonfigurowałem, razem z ustawieniami wirtuala, później pobrałem paczkę z plikami MC wypakowałem do folderu chińskiego metina, wpisałem w mc poprawny adres lecz gdy włączam plik mc.exe loguje sie za pomocą

login rain

hasło 12345

wyskakuje jakiś komunikat treść jest w załączniku 59294b1b8af50_post-67852-126062908565_thumb.jpg

Co jest nie tak ?? proszę o szybką odpowiedź

Edit w port mapie odblokowałem porty lecz nic to nie dało

gdy wpisuje w konsoli komendę ./start

wszystko sie ładuje ale w ostatnim etapie jakby sie zawiesza ale pozniej jest wszystko ok

przed ostatnią( connect db 6) linijką pisze mi że nie może się połączyć z msql

PS. navicat się łączy

Opublikowano

Witam!

Mam problem czasem jak ktos przechodzi z m1 do m2 przez teleport buguje mu sie postac ( nie moze juz sie na nia zalogować).

Jak moge ją wyciagnac?

Czy moge zrobic to jakos bez wylaczania serwA?

Opublikowano

Moj problem to powtarzające się po wpisaniu ./start "no such file in the directory" moze ktoś wie jak to naprawić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...