Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko 1GB ale wczesniej dalem rade postawic serwa ale tylko dla siebie xD

może dasz mi gg... ?? xD szybciej by było ;P

edit. dobra juz jest wszystko ok dałem mniej ramu i jest git seba 5* dla ciebie ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
jak otwieram swojego serwa tą głowe sury to wyskakuje

LOG

LoadLocaleError(locale/hongkong/locale_game.txt)

Błąd morze być spowodowany

1. mc.txt

2. wklejeniem mc.exe do mietka pl z 2008r

3. nie zmienione ip w mc.txt

Opublikowano
Moj problem polega na tym, ze w configu zmieniam IP na to z hamachi i nizej trzeba dodac z koncowka 100 i obok 255.0.0.0 zmienia, zapisuje i wychodze... wpisuje ./start i nic, patrze sysinstall i do cfg i nie zapisuje mi sie to IP;/ W czym problem?

Włanczasz FreeBSD logujesz się wpisujesz sysinstall>configure>networking>interfaces>de0>no>no

1. wpisujemsz mcncc.com (enter)

2. com (enter)

3. Normalne ip hamachi (enter)

4. 4.2.2.3 (enter)

5. ip hamachi +100

6. 255.0.0.0

7. Klikamy ok-yes-save-cancel-cancel-exit

8. Jak to zrobicie wpiszcie komende /etc/rc.d/netif restart

9. Znowu komende ifconfig i..nic dalej nie robicie

Opublikowano

Mój problem polega na wchodzeniu do gry.

Po zalogowaniu gdy mam do wyboru kilka postaci, ktora bym nie wybral i tak nei zaloguje tylko wroci do okna logowania i tak caly czas.

Ip mam w pliku mc z koncowka .100 ale nei dziala prosze od fast odp

P.S. to nei spolszczenie tylko pliki wklejone do chinskiego zzyta

Mentor
Opublikowano

A ja mam inny problem powiecie ze jestem noobem , ale i tak to napisze xD

Sciaglem WinSCP polaczylem sie itp a teraz to glupie pytanie gdzie wejsc zebym, mial ten folder usr/rain itd?xD

Opublikowano

ześć,Mam problem mam server metin2 pogralem troche na nim po zmienie itemow itp w konsoli po zaladowaniu FREEBSD wysakuje Enter full pathme of shell or Return for /bin/sh Co mam zrobic?? Prosze o szybko odpowiedz i jeszcze cos.. Kto pomoze mi w tym problemie i umie założyć spolszczenie ten dostanie GM na moim serverze Dzieki Pozrdawiam

Opublikowano

pomozcie prosze wczoraj jeszcze wszystko smigalo a dzis wchodze we freebsd czekam troche i pisze ENTER FULL PATHNAME OF SHELL OR RETURN FOR /BIN/SH . wpisuje return i dalej to samo zrobilem od nowa cale freebsd i to samo HELP ME PLEASE!

:(

edit: dobra juz wyjasnione . polecam topic Zycha all problemy wyjasnione :D

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

Moj Problem Jest Taki :)

Ze u mnie chodzi wszytko dziala ALL

Loguje sie w FREEBSD wlaczam portmap i hamachi

i Moji kumple jak chca sie ze mna polaczyc pisze i caly czas Bład Łaczenia co moge zrobic zeby oni mogli grac na mojim privie:):)

Opublikowano

SIema, mam problem, moj kolega zrobił serwer... i chce na niego wbić, jestes w sieci hamachi, zmienilem IP w pliku teksowym na jego z .100 i jak chce sie zalogować to mam błąd podczas łączenia się z serwerm. ;/ dam 5*

Opublikowano
Cześć ja mam problem nie wiem jak pliki serwerowe wypakowac :( Pomużcie plx z Góry DZIĘKI

Wypakuj Je programem 7zip hasło: mcncc.com

Opublikowano

Witam moj problem polega na tym :

PROBLEM

I co z tym zrobic zeby tak nie bylo?:)

Pozniej wyskakuje mi CONETION REFUSED, od razu mowie ze nic nie bawilem sie w bazie. POZDRO

xfz40l.jpg

Opublikowano

ja mam taki problem ze mam wlacozne normalnie porty i one sie same wylanczaja tzn robia na czerwono.

nie wiem dla czego i to tylko pojedzyncze np mam serv i po godiznie siada port 11002 i musze go wlaczyc na nowo ;/

wiecie o co chodzi?

Opublikowano
Ja mam problem Inni userzy nie mogą się logować na mój serwer w MC wpisują Moje IP bez koncówki 100 i ciągle wyskakuje błąd

Musi byc koncuwka 100

Opublikowano

a ja mam takie cos Gdy wlanczam serwa ma spam jakiegos errora ale zaladuje sie potem wpisuje root i mcncc i mam spam znow erorra naciskam pr st sysrq i mam all skonfigurowane wpisuje ./start i mam blad bind / sh

daje spacje i wpisuje fsck i ciongle y i mam tak ciongle i ciongle i problem nie znika ;((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...