Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem.. Chciałem pójść do m2 postacią, wylogowało mnie.. Loguję się ponownie, wchodzę w postać i cofa mnie do menu głównego, czyli do wyboru serwerów, Gdy zrobiłem nową postać to wszedłem nią spokojnie.. Jest jakiś sposób, żebym załatwił ten problem samodzielnie, czy tylko GA musi coś tam porobić w Port Map czy coś takiego.. Nie znam się na tym kompletnie.. Także proszę o szybką odp. I dziękuje ;)

Pozdrawiam :>

Opublikowano

Adiq546 jak wpisujesz ip do IPv4 to jak wpiszesz to zatwierdź enterem, wtedy nie zniknie :)

A ja nadal mam problem, że nie mogę w Virtual PC ustawić na hamachi chodź wcześniej mi działało...

Proszę o pomoc(na poprzedniej stronie jest moja wypowiedź ze screenem jak to wygląda)

Opublikowano

Siema ziomki!

Ja mam pewien problem a mianowicie jak jestem w FREEBSD to cały czas coś nowego się wyświetla i nie mogę wpisać żadnej akcji np. ./stop logout

Proszę o pomoc

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

I tak mi się nie zapisuje Wpisuje to zatwierdzam wszystko Enterem wychodzę z sysinstall wpisuje /etc/rc.d/..... i wchodzę znowu w sysinstall i tam już tego nie ma

a nawet jak nie wchodziłem w sysinstall po wpisaniu /etc/rc.d/....... to wyskakuje mi błąd po wpisaniu ./start wyskakuje :

ConectDBCheckAuthconnect :Network is unreachable

connect : Network is unreachable

Robię wersje na Hamashi

c1362a4ce5f09e05fde0d19b9e00ac65.jpg
Opublikowano

beztytuugka.png

ja to nawet nie moge zainstalować virtuala -.-

Pomogłem... podziękuj

;)

!!!FEEL THE DR1FT!!!

10[x]

20[x]

40[x]

80[x]

160[x]

320[x]

640[x]

Opublikowano

Witam ja mam taki problem, otóż jak uruchamiam tego Navicata to nie mam tam żadnego mojego serwera, tylko puste pole to po lewej ;/ Byłbym wdzięczny jakby ktoś powiedział o co z tym biega;/

Opublikowano

Witam mam problem z serwerem:( poniewaz mam wlonczone wszystko porty i serwer i hamachi wszytko jest dobrze ale inni nie moga sie polaczyc ciagle maja blad

Za Pomoc bedzie GM na serwie mozliwa jest pomoc przez TeamViewer :)

Dzieki

bartes.png

Sygnaturka by Vented

34793.gif

33308.jpg

33525.png

Opublikowano

No a co z moim problemem? wie ktoś?

Nie mogę ustawić w VPC łącza na hamachi... mam tylko None, Local Only i cośtam[ATP] a wcześniej mogłem ustawić... proszę o pomoc

Opublikowano

Robię wg jak w poradniku ale mam nadal jakieś błędy

http://w589.wrzuta.pl/obraz/2FMfD3Oeh0R/jakis_blad_z_serwa_za_kazdym_razem

to jest z wszystkim po kolei

a to z resetem i samym startem i nadal błąd połączenie proszę bardzo o pomoc

http://w589.wrzuta.pl/obraz/6hKJ3PXSYKl/caly_czas_bledy_i_to_ten_2_sposobem

Poradnik dobry

a i mysql nie działa błąd 2003 jakiś z połączeniem.

MC wpisane dobrze z końcówką 100

Opublikowano

Siema ja mam tak ze jak gram tak 1-2 h na serv priv potem wywala pisze ze blad podczas laczenia sie z serv o co chodzi?;/

NIE HACKUJ NA EUROPIE!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Mam taki problem otóż serwer działał przy pierwszym uruchomieniu normalnie, ludzie grali itp...

Ale chciałem zrobić reset, kiedy go zrobiłem wywaliło błąd portmapa, Włączyłem all od nowa, ale na serwer nikt nie mogl wbic. zmienilem sobie w mc.txt na koncowke 100. i dzialal serw.

Ale tylko mi.

CO ZROBIĆ ABY DZIALAL POMOCY

Chcesz wygrać gry na steam za free? Zarejestruj się

<<<TUTAJ>>> . Wszystko jest w 100% wiarygodne i legalne.

Pytania na PW

Opublikowano

mam poblem z serverem działał mi server z pare dni potem wbijam i psize mi komenda

Enter full pathname of shell or Return for /bin/sh o co chodzi prosze o szybka pomoc

Opublikowano

Ja mam taki problem w Virtual Machine zrobiłem all ok na końcu było z 7 komunikatów: Operation TimedOut czyli że jest ok. Wchodzę w Navicat'a tam łącze się jest all pomyślnie, robie konto. W pliku mc zmieniam ip, załączam głowę sury i jak wpisuje pasy to jest błąd podczas połączenia z serverem. Wie ktoś o co chodzi? Robie pod Hamachi.

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

I tak mi się nie zapisuje Wpisuje to zatwierdzam wszystko Enterem wychodzę z sysinstall wpisuje /etc/rc.d/..... i wchodzę znowu w sysinstall i tam już tego nie ma

a nawet jak nie wchodziłem w sysinstall po wpisaniu /etc/rc.d/....... to wyskakuje mi błąd po wpisaniu ./start wyskakuje :

ConectDBCheckAuthconnect :Network is unreachable

Robię wersje na Hamashi

To znaczy ,ze mozesz sie juz logowac ! ;)

MAM problem w navicacie wpisałem w rubryce password swoje haslo. Podczas logowania na tym hasle wyskakuje blad sprawdz swoje wejscia wtf ?

evonise.dIppp CS:S Player

Możesz mi spalic dom tak,że nie odzyskam studia,ale nastepna plyte nagram k***a na skrzypcach. <333 OSTR

Opublikowano

Siema mam maly problem powie mi ktos o co moze byc nie tak Server mi muli dosyc ostro jakies 5 min pogram i wywala lub duze lagi tak samo maja moji kumple podpieci do hamachi

nie wiem co jest na innych server mi nie molilo jedynie na mojim servie mi muli a wiec tak:

Na server dalem 512MB

A to moj sprzet: 1GM RAM PROCESOR 1,6GHZ 512MB KARTA GRAFICZNA PROSZE O SZYBKO ODP !! DAM 5 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...