Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem ze nikt oprocz mnie nie moze zagrac na moim priv :/

Dolaczyli do mojej sieci w mc maja moje ip pasy do konta podalem ale pisze im blad podczas laczenia sie z serverem :/ :(

Czemu?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Może mają złego chińskiego clienta? "nie moze byc niemiecki,wloski i NEWLONGJU", tak jak to napisał ZychuP, albo złe mają IP w mc.

Ja mam taki problem: gdy wypakowuje te pliki serwerowe, to przy 92% wyskakuje mi komunika, że mam za mało miejsca za dysku, a jak patrze na dysk, to mam jeszcze wolnego ponad 15 GB! A i wszystko się wypakowuje, oprócz tego komputerka co ma 13 kb. Co robić!? Pomóżcie proszę!

Opublikowano

@UP moze wypakowujesz na dysk C gdzie masz mniej miejsca ja tak mialem zmienilem zeby wypakowalo na d i bez problemu(pulpit tez zalicza sie do dysku C)

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

Mam problem, jak u siebie sie loguje na konto to idzie a jak ktos inny chce to nie, pisze blad. Kolega jest u mnie w hamachi mam odblokowane porty i wszystko ok ale on nie moze sie zalogowac ;/

Opublikowano

Mam problem, jak u siebie sie loguje na konto to idzie a jak ktos inny chce to nie, pisze blad. Kolega jest u mnie w hamachi mam odblokowane porty i wszystko ok ale on nie moze sie zalogowac ;/

Opublikowano

jakiego ma clienta i ip w mc.txt ?

jA Nop

Opublikowano

clienta nie wiem raczej tego wczesniejszego yt2, ma te pliki mc i mc.txt wpisywal ile sie da moje ip z koncowka 100 swoje itp i nic ale wyslalem mu swoje spolszczenie, ktore u mnie dziala i nie idzie mu ;/

Opublikowano

Killer09 wiem, wypakowuje do dysku D, bo na nim mam wolne 17 GB, ale ten komunikat się cały czas powtarza, i jest tak jak pisałem 6xUP ;/ Jak ktoś tak miał, lub wie, jak ten problem rozwiązać, niech pisze!

Opublikowano

powie mi ktos jak dodac karte microsoft loopback na WINDOWS 7 bo amm male problemy z tym ;f

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

Opublikowano

Mam problem z privem na Metinie Pl 08 .. Wgralem spolszczenie, zedytowalem plik metin2 z ip z hamachi .100 i jak chce juz sie zalogowac na konto wyskakuje mi "Sprawdz swoje wejscia" wie ktos ocb?

Opublikowano

Wrzuci ktos baze danych...bo mi sie popsuła ;/

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Opublikowano

Włączam serva i jest git. Właże na konto git. Kiedy właże na postać ni chce mi się załadować to srebrne. CO tak sie łąduje jak się teleportujemy czy logujemy na postać.

Opublikowano

dodalem kilka postaci na raz w navicat

po restarcie servera wyskakuje mi to--

run fcsk manualy

ufs;/dev/ad0s1f (/usr)

ERROR: ABORTING BOOT

/bin/sh on /etc/rc terminated abnormally, going to ingle user mode

enter full pathname of sheell or RETURN for /bin/sh:

co z tym zrobic??

Opublikowano

a ja mam takie cos Gdy wlanczam serwa ma spam jakiegos errora ale zaladuje sie potem wpisuje root i mcncc i mam spam znow erorra naciskam pr st sysrq i mam all skonfigurowane wpisuje ./start i mam blad bind / sh

daje spacje i wpisuje fsck i ciongle y i mam tak ciongle i ciongle i problem nie znika ;((

Pomóżcie !!!! Prosze !!!! jak postawie serwa za pomoc moge dać GM-a !!!

Opublikowano

Mi się teraz taki problem w virtual pc pojawil daje ./start i potem caly czas connection: Connection refused... co to może być

A 2 problem to taki, że moi koledzy nie moga sie polaczyc do mojego serva, sa u mnie w hamachi wyskakuje blad polaczenia z serverem..

Daje 5 za pomoc

Opublikowano

Siema, mam wielką prośbę.

Dam 5 ;D

Jak już jestem przy sysinstall>configure>networking>interfaces>de0>no>no

i wpisuje to ip (Ipv4) z hamachi a później te ip z końcówka .100 i zmieniam netmask na te z końcówka 0.0.0

i chce kliknąć start to pojawia się message: Invalid Ipv4 address. A wszystko wpisałem co trzeba i jak. Probowałem juz chyba z 10 razy i to samo.

Proszę o szybką pomoc wink.gif

Opublikowano

ja mam cos takiego wszystko działa tworze konto ale jak się prubuje zalogować to pisze sprawdź swoje wejścia wszystko wpisuje tak jak przy tworzeniu konta probowalem robic kolejn konta ale ciagle jest zle haslo czy wie kto smoze czemu tak mi sie dzieje pomozcie!!! HELP

dam 5*

Opublikowano
Mi się teraz taki problem w virtual pc pojawil daje ./start i potem caly czas connection: Connection refused... co to może być

A 2 problem to taki, że moi koledzy nie moga sie polaczyc do mojego serva, sa u mnie w hamachi wyskakuje blad polaczenia z serverem..

Daje 5 za pomoc

zrób serwer od nowa bo pogrzebałeś coś w bazie i serwer nie działa [dlatego nie może się połączyć] ;d

Opublikowano

Mam taki problem :

gdy już klikam 7 razy tab i ok to wyświetla mi się :

"Invalid gateway IPv4 address specified"

może ktoś wie oco chodzi proszę o pomoc

Opublikowano

siema ja mam taki problem, że jak odpale FreeBSD to niby sie wszystko laduje ale prawidlowe wczytywanie przeplataja takie bledy:

http://img41.imageshack.us/img41/7497/errorqb.jpg

reinstall windowsa nie pomogl, wielokrotny reinstall plikow serwerowych i virtual pc tez nie, system to xp.

Wie ktos jak temu zaradzic?

P.S wyskakuje dalej cos takiego ze : disc sectors could not be read czy jakos tak wiec pomyslalem ze moga byc bad sectory, ale po skanie HDD regenerator nic nie wykazał.

BEDZIE 10x5 za skuteczna pomoc!!

Opublikowano

elo mi wyskoczylo takie coś że wgl. niemogę zainstalować Virtuala podajcie mi stronke do własnego Priva bo inne zgrzyty;DD Pisać prosze na GG 11227131 Także prosze, żeby nie spamować. Z góry Dziękuję.

Opublikowano

item_proto poszlo i nie odpale serwera

potrzebuje pomocy

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano
zrób serwer od nowa bo pogrzebałeś coś w bazie i serwer nie działa [dlatego nie może się połączyć] ;d

ale serwer dzila jak wpisuje byleco to pisze to konto nie istnieje a jak wpisuje moj login i haslo to pisze sprawdz swoje wejscia a wszystko dobrze robie

Opublikowano

Ja mam taki problem...

postawilem serva

mam to time operation out

i klikam printscrean

próbujo zalogować sie

i cały czas jest łączenie z severem

....

pomocy !

bedzie 5x5

GANGIA 14_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...