Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt mi nie dał odpowiedzi mam taki problem że dałem na serwa 900 mb ram i mam neta 2mb's i wchodze na serwka jest okej gram se potem po kilku minutach big lag i kick potem wchodze i laguje potem sie wyloguje i zaloguje i potem kilka minut i kick *.* mam zawsze wyłączone gg ,skype itp Pomożecie??

12012395664c93b46ec7f29.jpg
Opublikowano

MajsterMetin odpowiedz ci juz udzielil Darkangel strone wczesniej wystarczy czytac ;d

Zmniejsz ram przeznaczony na serwer, to przez to

Ale ja mam ciagle samo pytanie

Czemu przy rozpakowywaniu plikow serwerowych zawsze wylacza mi sie rozpakowywanie 8% przed koncem, albo pisze ze za malo miejsac na dysku jesli potrzeba tylko 5gb wolnego miejsca na te pliki ?o0

ps.sciagalem inne pliki to samo ;/

Opublikowano

niech da gm sobie tak aby mial na 2 kontach i ty wes od niego to 2 konto

Tak samo sie robi jak dla siebie

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

To znaczy że serwer jest włączony i możesz sie zalogować

Tak jak powiedział Binek serwer już jest online, ale nie zawsze od razu będziesz mógł się połączyć nieraz chwilę musisz odczekać.

Opublikowano

Mój problem polega na tym, że gdy dodaje questa na 1lvl i chcę aby dało mi eq dla woja itp. konia to go zmieniam wrzucam przez fillezille i potem w vpc wpisuje cd /../usr/rain/ i tak dalej potem sh make i na koncu reboot.

Po rebocie spisuje ./start i jak mogę się loguje na server to tego questa ni widu, ni słychu czyli jak nie było tak nie ma ;/... Może ktoś coś doradzić??

Śmieszny Filmik Śmieszny filmik :P

(L) EveR

Opublikowano

Kolejny,problem chyba ten sam to taki ze m i działa server z końcówką 100,a z normalna mam cały czas zostaniesz...,kumpel chce wejść na serva wpisując końcówkę 100 ma błąd a ze zwykła końcówką ma zostaniesz połączony jakieś pomysły co zrobić ze mu to chodziło?

Opublikowano

Ja mam stado problemow

Problem 1 - Auto kick

Problem 2 - co wejde do Atlantydy to mam ERROR pliku Regen a nic tam nie robilem biore z nic nie edytowanego jest to samo

Dokladnie wydlado to tak:

9 :: CMapOutdoorAccessor::LoadMonsterAreaInfo Load File season2/metin2_map_skipia_dungeon_01\regen.txt ERROR

1229 02:59:06959 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

1229 02:59:07883 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer(dwRaceIndex=10078, ppRaceData)

1229 02:59:07883 :: CPythonCharacterManager::CreateInstance VID[23677] Race[10078]

1229 03:00:34851 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer(dwRaceIndex=10077, ppRaceData)

1229 03:00:34851 :: CPythonCharacterManager::CreateInstance VID[12812] Race[10077]

z dolina mam podobnie.

Problem 3 - To zmiana dmg broni dodanie slotów dla szamanki chce uzupelnic baze danych w navicat ale sie grycie z innym numerem i to jest bez sensu bo numer jest inny od tego co wprowadzam dokladnie biega mi o wachlarzen i dzwony 80+

Problem 4 - Zpakowanie locale_pl oraz item z folderu pack Clienta metin2

Problem 5 - Dodanie bronia średnich i um jak chce dodac to potem nie moge odpalic serwera

Sporo tego ale takie mam problemy i zaczyna mnie to ostro dobijac a wiec bardzo i serdecznie prosil bym was o pomoc

i pozdrawiam was serdecznie

Opublikowano

Witam. Mam problem zrobilem serwer dodalem itemy do NPC i wszystko OK ale non stop wywala mnie z serwa. co 30 sec. Innych graczy co 5 min nie da sie Grac! Prosze o pomoc. Z gory THX

Opublikowano

Witam Mój Problem Polega na Tym .:> server jest online loguje sie na rain 12345 spoko wbilo gdy proboje wybrac postac Rain lub inna to nic sie nie dzieje nic sie nie ładuje ani nic a PortMap mam ten z MPC z Dużą Ilościa Portów

Mogłbym Uzyskać Pomocy

Czy to jest Wina PortMap? czy Inna?

Opublikowano

Po usunięciu tabel w navicat i podmianie na nowe o to efekt ;/ :

http://w81.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3iTkNc2ZiR7

@@@ Może od razu podmienić all tabele na nowo, które zmieniałem?Proszę o odpowiedź.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Po usunięciu tabel w navicat i podmianie na nowe o to efekt ;/ :

http://w81.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3iTkNc2ZiR7

@@@ Może od razu podmienić all tabele na nowo, które zmieniałem?Proszę o odpowiedź.

Podczas pobierania bazy pojawia się błąd "connection refused"

Proponuje robic kopje bazy navicat

Wchodzimy do filezilli na sewer,

Wchodzimy kolejno w "var/dc/mysql"

Tam sa wszystkie dane z navicata,

Jak cos sie tam zwali zawsze mozna wgrac baze z kopji zapasowej

dodatkowo kopie samego locale /usr/rain/channel/share_data/locale

dopiero wtedy sie bawic

Opublikowano

Witam Mój Problem Polega na Tym .:> server jest online loguje sie na rain 12345 spoko wbilo gdy proboje wybrac postac Rain lub inna to nic sie nie dzieje nic sie nie ładuje ani nic a PortMap mam ten z MPC z Dużą Ilościa Portów

Mogłbym Uzyskać Pomocy

Czy to jest Wina PortMap? czy Inna?

Portow ma byc 8 a nie 190

o to one:

13003

13061

13004

11002

13000

13001

13002

13099

obczaj tez czy masz dobry plik startowy zwany spolszczeniem

Opublikowano

Witam. Mam problem zrobilem serwer dodalem itemy do NPC i wszystko OK ale non stop wywala mnie z serwa. co 30 sec. Innych graczy co 5 min nie da sie Grac! Prosze o pomoc. Z gory THX

Zwiększ ilość ram minimum 1 Giga

Opublikowano

Moje gg 3372350

A wiec mam taki problem w virtualu pisze mi link down cable problem jak odpale serwa i wejde juz do mettka zaloguje sie na raina wybiore postac to przy logowaniu prosi mnie zebym wlozyl dysk wtf wszystko zrobilem jak na instrukcjach i filmikach help !!!

Budowniczy
Opublikowano

Ty musisz logować się na ip .100

A inni na oryginalne.Prawdopodobnie mają spolszczenie z końcówką 100

Opublikowano

Ty musisz logować się na ip .100

A inni na oryginalne.Prawdopodobnie mają spolszczenie z końcówką 100

Up ^^ ma racje wystarczy zmienic ip na kocówkę 100.Jeżeli problem będzie nadal zrób reloga na portmapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...