Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomocy wgrałem te pliczki na serwer i teraz, gdy odpalam przez głowę sury to wisi na zostaniesz połączony z serwerem, a gdy odpalam przez launchera rykoxa to wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem :( POMOCY NAGRODZĘ LAJKAMI ORAZ 5 W PROFILU! No *****! Przed wgraniem plików działało wszystko,a po wgraniu nie mogę się zalogować! -.- Żadnego błędu przy wgrywaniu nie było... Nie wiem jak innym to działa <lol>

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego mam żółć ?

http://imageshack.us.../1019072300.jpg

Mam Clienta by RyKoX

Ty się przynajmniej ciesz, że Ci działa chociaż... Ja wgrywałem już 10+ razy i nie działa -_-

Opublikowano

Pomocy wgrałem te pliczki na serwer i teraz, gdy odpalam przez głowę sury to wisi na zostaniesz połączony z serwerem, a gdy odpalam przez launchera rykoxa to wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem :( POMOCY NAGRODZĘ LAJKAMI ORAZ 5 W PROFILU! No *****! Przed wgraniem plików działało wszystko,a po wgraniu nie mogę się zalogować! -.- Żadnego błędu przy wgrywaniu nie było... Nie wiem jak innym to działa <lol>

Spróbuj wszystko od nowa wgrać przez coreFTP miałem ten sam problem i pomogło ; D może i tb pomorze daj "lubie to" jeśli pomogłem.

Opublikowano

@ UP a pong ? a w consoli nic nie masz żadnych błędów dałeś chmody 777 do pliku game ? daj bo nieśmiały ma inny pong niż rykox więc zobacz pong

Zobacz : http://speedy.sh/fXuJt/metin2.bin

Scan : https://www.virustot...sis/1350807820/

Pamiętaj o IP może też złe ip podajesz

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego mam żółć ?

http://imageshack.us.../1019072300.jpg

Mam Clienta by RyKoX

Pomoże ktoś dlaczego mam żółć ?

Może mi ktoś powiedzieć co mam dodać do clienta żeby nie widzieć żółci ? brakuje parę ulepszaczy proszę o napisanie co i jak

Opublikowano

Witam.

Mam teraz trochę czasu więc może poprawię trochę pliki.

Co planuję

-Mapka bosów bez ograniczenia lvl, bosy występujące tam to będzie riper, i może jakiś inny by było skąd dropić stalki, trute itp.

-Poprawa dropu, sprawdzenie dlaczego czasem dropi od 250lvl dopiero

-Mała korekta expa,

No i co tam jeszcze wpadnie do głowy.

Piszcie co wy na to;)))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

- Kolejność ulepszania

- Item proto w cliencie

- Pierścień (są literówki)

- Seon Peong w m1 - pokazuje złe ulepszanie

@ Keesh™

Zrobiłeś jeszcze raz sysinstall?

Odpaliłem skonfigurowanego portmapa przed daniem /start?

Wchodzi ci baza przez navicata?

CsClub.pl

Uoc7409.png

Opublikowano

- Kolejność ulepszania - Co jest w niej złego?

- Item proto w cliencie - Za dużo pisania, gdyż to było konwertowane, może w przyszłości kiedyś.

- Pierścień (są literówki) - Może poprawię

- Seon Peong w m1 - pokazuje złe ulepszanie - A to tam szczegół albo się usunie albo poprawi.

Propozycja mapki bosów.

17.jpg

di-HLXD.jpg

Opublikowano

To złego że z bojowego przechodzi na broń która jest 3 czy tam nawet 4 ulepszeniem truty i tak samo przy parcie.

A już wiem o co chodzi. usunę możliwość ulepszania z tych broni.

Da mi ktoś plik game z pongiem 12345abcd.....?

w plikach moich masz game właśnie z tym pongiem.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

~RyKoX~ Pomożesz ? dlaczego widzę żółć moim zdaniem brakuje paru ulepszaczy ? podasz mi to co mam wkleić do clienta ?

Nic. w kliancie jest wszystko dodane co potrzeba. Albo ci się samo coś uszkodziło albo ty coś podmieniłeś, ikony lub cos i locale_pl.

Próbuj na nowo klienta wypakować i tylko zmienić ip w root, po za tym nic n9ie ruszać, zobaczysz czy nadal taki problem będzie.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

- Kolejność ulepszania

- Item proto w cliencie

- Pierścień (są literówki)

- Seon Peong w m1 - pokazuje złe ulepszanie

@ Keesh™

Zrobiłeś jeszcze raz sysinstall?

Odpaliłem skonfigurowanego portmapa przed daniem /start?

Wchodzi ci baza przez navicata?

Tak, zrobiłem jeszcze raz sysinstall.

Tak.

Tak.

Opublikowano

Nic. w kliancie jest wszystko dodane co potrzeba. Albo ci się samo coś uszkodziło albo ty coś podmieniłeś, ikony lub cos i locale_pl.

Próbuj na nowo klienta wypakować i tylko zmienić ip w root, po za tym nic n9ie ruszać, zobaczysz czy nadal taki problem będzie.

Nic nie ruszałem w cliencie . Ten twój client ma jakieś błędy i jak chce wypakować to pisze pliki PC są uszkodzone . Ktoś zrobił reup tych PC (za co dziękuję) no i client zaczął działać więc nie wiem w czym problem jest ;/ ale w 100% nic nie edytowałem etc (wypakuje clienta na nowo chodź pliki te PC są uszkodzone to na raty trzeba wypakować ;/ i jak coś to dam Edit'a)
Opublikowano

Nic nie ruszałem w cliencie . Ten twój client ma jakieś błędy i jak chce wypakować to pisze pliki PC są uszkodzone . Ktoś zrobił reup tych PC (za co dziękuję) no i client zaczął działać więc nie wiem w czym problem jest ;/ ale w 100% nic nie edytowałem etc (wypakuje clienta na nowo chodź pliki te PC są uszkodzone to na raty trzeba wypakować ;/ i jak coś to dam Edit'a)

Jeśli pc to po prostu nie widział byś zbroi po ubraniu, lub widział byś zlą. PC nie ma nic do żółci zamiast itemów.

Moglby ktos opisac dokladnie i dac download jak wgrac 250lv /255 lv na swoj serwer? bo niemoge wgrac

Wchodzisz usr/home/game/share

kasujesz plik game

wgrywasz nowy z 250 lvl

dajesz mu prawa 777

cofiesz o jeden katalog

wchodzisz do każdego ch/chanelu po kolei i tam w plikach config jeśli nie ma na samym koncu dodajesz linijkę MAX_LEVEL: 250

restart serwa

gotowe

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jeśli pc to po prostu nie widział byś zbroi po ubraniu, lub widział byś zlą. PC nie ma nic do żółci zamiast itemów.

Pobieram z twojej strony clienta ;] i zobaczę a wiesz czym jest spowodowany błąd przy wypakowywaniu clienta ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...