Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A kto to wie. Nie mogę się aktualnie uporać z questami polowań.

;] Jak coś to będę czekał może coś zdziałasz przy dłuższym weekendzie ;] Pozdrawiam
Opublikowano

Questy mam gotowe już na 2 mapki. jeszcze 4 ale to już pójdzie szybko. Jak by ktoś mógł przesłać link do 6 skila, dokładniej tych animacji był bym bardzo wdzięczny.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

RyKoX, mam pytanko wgrałem Twoje pliki i wywaliło mi błąd: serwere.png

Dodam że wszystko działa (logowanie, sklepy są itd)

PS: ch1 odpaliło. a ch99 błąd tak jak na ss ;] instalować sf od nowa? czy da rade bez tego :P

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

@Up

Nie wiem ile razy bym to wgrywał cały czas tylko ten sam błąd jest wtf?!

chmody nadane, nie mam pojęcia o co chodzi...

RyKoX, zawsze po odpaleniu serwera włączasz stronkę czyżbyś coś ukrywał?

Sprawdzałem na plikach by niesmiały,badar i sf2010 by m c n c c.pl, i zawsze mam ten sam błąd z ch99

Opublikowano

2x-3x UP nadaj chmody (777 do pliku Game ) + wgraj all przez Core FTP i powinno działać jeśli nie znaczy że coś źle robisz .

Sypie cię błędami jakimiś innymi ?

Używaj Virtual Box .

Opublikowano

RyKoX, mam pytanko wgrałem Twoje pliki i wywaliło mi błąd: serwere.png

Dodam że wszystko działa (logowanie, sklepy są itd)

PS: ch1 odpaliło. a ch99 błąd tak jak na ss ;] instalować sf od nowa? czy da rade bez tego :P

Rób krok po kroku jak ja na video. Nie ma wtedy możliwości by nie działało.

Masz w 1 poście:

Po wgraniu masz taki błąd:

serwere.png

Wypakuj pliki sf od nowa, skonfiguruj serwa i albo wgraj folder game bez usuwania starego, podmień all, a w plikach badara wklej tylko folder germany.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

to i ja mam pytanie, zacialem sie na samym poczatku, mam linuxa ubuntu, odpalam spod niego virtualbox'a . konfiguruje serwer itp itd. ale za chuja na filezilli sie zalogowac nie moge ? albo czy moglby ktos mi objasnic jak to zrobic nie pod hamachi ale pod zewn ip ? dalem dhcp i dalej qpa. >.< oszaleje.

Opublikowano

Kamo2246, mam nadane chmody...

RyKoX, mam wszystko zrobione zgodnie z filmikiem/tutem, mimo tego że wywala ten błąd to i tak działa mi to ch99 (graczom też)...

Opublikowano

to i ja mam pytanie, zacialem sie na samym poczatku, mam linuxa ubuntu, odpalam spod niego virtualbox'a . konfiguruje serwer itp itd. ale za chuja na filezilli sie zalogowac nie moge ? albo czy moglby ktos mi objasnic jak to zrobic nie pod hamachi ale pod zewn ip ? dalem dhcp i dalej qpa. >.< oszaleje.

Nie wiem czy to to ale daj enter i wpisz FSCK a następnie ciągle y aż będzie to samo wywalać. potem zrestartuj.

Kamo2246, mam nadane chmody...

RyKoX, mam wszystko zrobione zgodnie z filmikiem/tutem, mimo tego że wywala ten błąd to i tak działa mi to ch99 (graczom też)...

To nie wiem zmień SF

RyKoX - Dlaczego mnie loga ciągle i jak edytuje sklepy to mam to samo ?

Help Me

Nie wiem.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

wiem ale niezmierie na to czekam ;)Szczególnie ze poprawiony drop :)

Nie wiem. questy polowan skończone. teraz coś z 6 skilem i może je dam, chyba że znajdę kolejne błędy.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...