Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wpisze /start to mi się coś pokazuje potem pojawia się #grind czy jakoś tak to znaczy że jest on?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wpisze /start to mi się coś pokazuje potem pojawia się #grind czy jakoś tak to znaczy że jest on?

coś źle zrobiłeś, nie według instr.

pow wgraniu bazy od ciebie nie chce mi z nia połączyć. nie wiem czemu

Pewnie coś źle zrobiłeś i masz inny pong w kliencie i serwie.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

RYKOX serw się odpalił mam ch1 norm i to jak mam to grind inni tez tak na tutach mieli zrobi mi ktoś clienta na ip 5.179.142.94 ?? bo mam ciągle połączony z serwerem pobrałem twojego clienta zmieniłem root i ten drugi plik z ip pongu nie zmieniałem pomóż ! RYKOX pls zrób mi tego clienta lub daj clienta z pongiem takim jak twoje pliki bo ja nic w nich nie zmieniałem

Opublikowano

Jak masz ciągle zostaniesz połączony z serwerem, to robisz coś źle i pong klienta nie zgadza się z pongiem serwa...

Dokladnie tak bylo PONG ... Niby łatwe ale pierwszy raz zmienialem. Działa wszystko dobre pliki :)

YY zmieniło się ip hamachi i mam dać w cliencie 25.xx.?

Dokladnie tak mi tez sie zmienilo .

w Notatniku musisz zmienic u siebie na 25.xx....100 dla innych graczy 25.xx...(normalna koncowka)

Rooty musisz zmienic na 25.xx....100 Dla innych graczy 25.xx...(Normalna końcowka)

Filmik pokazuje błąd po komendzie. /start na plikach Badar i po wgraniu twoich plików (prawa 777 nadałem)

Wie ktoś co zrobić?

Help me ;<

:)

Gdzie ty błąd widzisz w Wirtualnej maszynie?. Też mialem problemy z tym bo nie wiedzialem jak zrobić aby działało .

- Rooty musisz podmienić ( Swoje IP . 100 )

- Metin2.bin - PONG zmienić

- W notatniku na swoje IP.100

Opublikowano

W cliencie w ''scernshot'' byl ss z fajnymi zbrojkami chodzi mi o te PROSZE O ID NA NIE !!!!!!!!!!!!!!

Tych zbroi które zaznaczyłeś nie ma oryginalnie na plikach. Miałem je dodawać, lecz zrezygnowałem.

Na pytania na które nie znam odpowiedzi nawet nie odpowiadam.

Na pytania że ciągle ma ktoś zostaniesz połączony z serwerem tak że nie odpowiadam bo mam już dość pisania w kółko tego samego. Sprawdzajcie instr po kilka razy, bo ciekawe że ja nie mam żadnych problemów.

Jeśli są jakieś błędy a robicie all dobrze próbujcie na nowo na coreftp, ja robiłem na filezilli to miałem też błędy.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Znaczy zrobie jutro jeszcze raz jutro te pongi zmienić

Właśnie a jak na plikach w game to koło siebie powinno być, np to 1234abc…… i po jakimś kwadraciku to samo 1234abcd ? Logicznie myśląc zmieniałem tak wcześniej (bo miałem 1234abcd……… i po czymś testtesttesttest ) na takie same ,ale po reboocie i ./start wywalało błąd :c

Opublikowano

elo mam problem wgralem pliki tak jak na filmikuw wszystko tak jak na filmiku ale jest problem wyskakuje w klijencie " zostaniesz polonczony z serverem " co robic prosze o odp na gg 33999093

Opublikowano

elo mam problem wgralem pliki tak jak na filmikuw wszystko tak jak na filmiku ale jest problem wyskakuje w klijencie " zostaniesz polonczony z serverem " co robic prosze o odp na gg 33999093

Więc tak :

W Maszynie Sysinstall > Skonfiguruj jeszcze raz ...

Server Name : 4.2.2.3 < Zmien na to.

- Rooty musisz podmienić ( Swoje IP . 100 )

-W rootach jeżeli jest potrzeba zmienic z 18000 bodajże < na 11002

- Metin2.bin - PONG zmienić (testtesttest na poprawny PONG Rykoxa . Patrz na stronie 1 )

- W notatniku na swoje IP.100

Rykox Sprawa jest nie wiem czy to tylko u mnie ale , zbroje na powyżej 210 Lv czyli od ( czarnego hwang ) są białe zbroje , da sie je naprawić normalnymi teksturami?.

Do Update by sie przydało to zrobić . No chyba , że juz to jest a ja o tym nie wiem :D

Opublikowano

Planuję dokończyć pliki, chwilowo zwiększyć expa o 3-5x i zrobić serwer testowy hamachi, dla sprawdzenia co trzeba będzie poprawić. Co o tym myślicie???

di-HLXD.jpg

Opublikowano

O kurwa ale prosimy szybko ten serwer!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

No miałem problemy z komprem, robiłem formata. Wszystko pobieram na nowo, robię questy na nowo tylko z licznikiem ubitych mobów, zmienie szansę na drop kamienia duchowego na 2.5% a na czas testów dam raty większe o 200-300% i będzie git;)))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

LOL :C RObie to co mówicie i nadal Błąd połączenia z serwerem !

Mógłby ktoś podrzucić potrzebne pliki do kilenta z podmienionym IP (moje : 25.102.160.188 / 25.102.160.100 )

W tym pong zmieniony na poprawny :) Pliss.

A i jeszcze jakby ktoś mógł : game do serwera ze zmienionym pongiem ?

Opublikowano

Podmien plik game z folderu channel 1 i 2 i 99 jak ktos nieumie dodac gm pisac gg 42560704

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...