Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ryki kiedy można spodziewać się plików V2.1?

Nie wiem jak mam wolny czas to coś działam, a tak ogólnie w tygodniu nie bo czasu mi brak, na kompie ostatnio mniej siedzę.

Nie wiem kiedy te pliki będą postaram się by dość szybko się ukazały.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Rykox mam problem:

włączam normalnie serwer wszytsko pięknie i ja wbijam normalnie jak host ,a kolega wbija robi postać wchodzi na nią i loga go cały czas .

PORT-MAP- DOBRY

CLIENT- DOBRY

sygna.png

Opublikowano

Rykox mam problem:

włączam normalnie serwer wszytsko pięknie i ja wbijam normalnie jak host ,a kolega wbija robi postać wchodzi na nią i loga go cały czas .

PORT-MAP- DOBRY

CLIENT- DOBRY

Urzyjcie lunchera v2 od kaszanka jak hamachi to jest konieczny. Powinno wtedy śmigać.

A gdzie ten pliczek game co trzeba podmienic w Share?

W folderze game,share w moich plikach.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

super pliczki RyKoX, można wiedziec kiedy bedzie jakis update i do ktorych plików wg. Ciebie jest lepiej je wgrywac, Badara czy Niesmialego?

Jeżeli pomogłem kliknij "Lubie To"

Opublikowano

super pliczki RyKoX, można wiedziec kiedy bedzie jakis update i do ktorych plików wg. Ciebie jest lepiej je wgrywac, Badara czy Niesmialego?

Raczej obstawię niesmialy, lecz to moje zdanie.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Mam problem z Virtualną maszyną.

U mnie przy zrobieniu wszystkiego juz , z tym FTP nawet.... chce za pomocą tego Virtualnego urzadzenia uruchomić serwer.

Po komendzie /start wyswietla sie ze "Channel 1 " Game not found ...

Na filmiku widzialem jak lista mapek była włączona u mnie tego nie ma. Wybralem wirtualna maszyne z poczatkiem roboty "XP" chociaż mam Win7. Na Vista nie dziala Free BSD.

Ktoś pomoże??

Opublikowano

Urzyjcie lunchera v2 od kaszanka jak hamachi to jest konieczny. Powinno wtedy śmigać.

mam pytanko RYKOX dasz mi link do tego lunchera v2 ?

sygna.png

Opublikowano

Mam problem z Virtualną maszyną.

U mnie przy zrobieniu wszystkiego juz , z tym FTP nawet.... chce za pomocą tego Virtualnego urzadzenia uruchomić serwer.

Po komendzie /start wyswietla sie ze "Channel 1 " Game not found ...

Na filmiku widzialem jak lista mapek była włączona u mnie tego nie ma. Wybralem wirtualna maszyne z poczatkiem roboty "XP" chociaż mam Win7. Na Vista nie dziala Free BSD.

Ktoś pomoże??

Nadałem CHMOD 777? Daj ss.

CsClub.pl

Uoc7409.png

Opublikowano

Nadałem CHMOD 777? Daj ss.

Tak tak , wszystko w FTP zrobilem tak jak trzeba prawa ustawilem na 777 . Game usunalem przerzucilem jeszcze raz ustawilem na 777.

Mam server Hamachi.

Port Map ID " 80 " jest na czerwono nie da sie go wlaczyc. On raczej jest odpowiedzialny za logowanie.

Gdzies coś slyszalem , ze jak ktoś stawia serwer Hamachi , to jest potrzebny jakis specjalny launcher ( Taki sura na ikonce ) , są tam jakies pliki , notatniki bodajże gdzie sie zmienia IP na nasz serwer. Lecz mi sie wydaje , ze to przez port map'a nie moge sie zalogować . Zna sie ktos na tym? . Serwera nie moge postawic przez to... ;>

Na jakich plikach bym nie stawiał , mam Błąd podczas łączenia... Stawialem kiedys privka na Viście i bez lipy działało. Czytalem komentarze ludzi i mozliwe ze u mnie jest tak:

- Mam zapore wlaczona ( Orginalny System Win7 )

- Hamachi źle skonfigurowane ( Tez widzialem rozne cuda robią z Hamachi )

- Port map ( Wedlug mnie powinno być wszystko na zielono , jednak u mnie ID " 80 " jest na czerwono )

- Serwer Hamachi ( Potrzebne mi jakies Pliki , widzialem na filmikach Ci ktorzy stawiali na Hamachi wlasnie mieli jakiegos Launchera "Sura Ikona")

---------------------------------

Zrobiłem postęp , sciagnalem launcher V2 zmienilem w notatniku na swoje IP z końcowka 100. Sciagnalem VirtualBox'a .

Jest teraz "Nie prawidlowe Haslo...." Na stronie zalozylem konto tez nie dziala ciagle sie łączy WTF :D

-----------

Juz postawilem , super pliczki :). Jestem nowicjuszem w te klocki :D kiedys serwer stawialem na jakis chinskich plikach pare lat temu... zapomnialem jak cokolwiek sie robilo ;D. THX Wielkie ;)

Opublikowano

Tak tak , wszystko w FTP zrobilem tak jak trzeba prawa ustawilem na 777 . Game usunalem przerzucilem jeszcze raz ustawilem na 777.

Mam server Hamachi.

Port Map ID " 80 " jest na czerwono nie da sie go wlaczyc. On raczej jest odpowiedzialny za logowanie.

Gdzies coś slyszalem , ze jak ktoś stawia serwer Hamachi , to jest potrzebny jakis specjalny launcher ( Taki sura na ikonce ) , są tam jakies pliki , notatniki bodajże gdzie sie zmienia IP na nasz serwer. Lecz mi sie wydaje , ze to przez port map'a nie moge sie zalogować . Zna sie ktos na tym? . Serwera nie moge postawic przez to... ;>

Na jakich plikach bym nie stawiał , mam Błąd podczas łączenia... Stawialem kiedys privka na Viście i bez lipy działało. Czytalem komentarze ludzi i mozliwe ze u mnie jest tak:

- Mam zapore wlaczona ( Orginalny System Win7 )

- Hamachi źle skonfigurowane ( Tez widzialem rozne cuda robią z Hamachi )

- Port map ( Wedlug mnie powinno być wszystko na zielono , jednak u mnie ID " 80 " jest na czerwono )

- Serwer Hamachi ( Potrzebne mi jakies Pliki , widzialem na filmikach Ci ktorzy stawiali na Hamachi wlasnie mieli jakiegos Launchera "Sura Ikona")

---------------------------------

Zrobiłem postęp , sciagnalem launcher V2 zmienilem w notatniku na swoje IP z końcowka 100. Sciagnalem VirtualBox'a .

Jest teraz "Nie prawidlowe Haslo...." . w Mysql zalozylem konto , tez nie działa :D Musze generować haslo na stronie jakiejs??? :O

Opublikowano

mam pytanko RYKOX dasz mi link do tego lunchera v2 ?

Niestety nie posiadam. szukaj...

Co do 1 up to nie wiem na pewno jak masz viste czy 7 to nie wybierasz sobie że XP, tylko viste lub other czy jakoś tak. Co do błędu nie wiem może to być tym spowodowane, choć wątpię. Wgrywaj pliki przez core ftp bo na filezilli też miałem blendy. No a jak wgrywasz przez core ftp to już nie wiem.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Co do 1 up to nie wiem na pewno jak masz viste czy 7 to nie wybierasz sobie że XP, tylko viste lub other czy jakoś tak. Co do błędu nie wiem może to być tym spowodowane, choć wątpię. Wgrywaj pliki przez core ftp bo na filezilli też miałem blendy. No a jak wgrywasz przez core ftp to już nie wiem.

Przez Launcher V2 probuje sie polaczyć , wpisuje dobre haslo to nie chce sie zalogować wgl... jak zle wpisze haslo to jest "Nie prawdlowe haslo..."

Zrobilem dokladnie tak jak na filmiku :P. I nie da rady sie polaczyc .

----------------

Potrzebny mi Klient PanghihinayangMT2 , zeby sie polaczyc?.

Na samych Plikach Taki Niesmialy probuje postawic.

Opublikowano

Przez Launcher V2 probuje sie polaczyć , wpisuje dobre haslo to nie chce sie zalogować wgl... jak zle wpisze haslo to jest "Nie prawdlowe haslo..."

Zrobilem dokladnie tak jak na filmiku :P. I nie da rady sie polaczyc .

----------------

Potrzebny mi Klient PanghihinayangMT2 , zeby sie polaczyc?.

Na samych Plikach Taki Niesmialy probuje postawic.

Jak masz ciągle zostaniesz połączony z serwerem, to robisz coś źle i pong klienta nie zgadza się z pongiem serwa...

di-HLXD.jpg

Opublikowano

No NO , Widzę że ładna praca , Łap +

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Jakie komendy są na bizu ?

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

1042 nieudanych co to LOL ? Dajcie klijenta na normalny host bez rejestracji i no premium ? a ten tw z serwera jest dobry ? ten z rykox-mt2.strefa.pl ?

Lol

Opublikowano

Nie mogę się przez nic innego niż fillezilla połączyć pomożecie? gg: 42560704

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...