Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy to to ale daj enter i wpisz FSCK a następnie ciągle y aż będzie to samo wywalać. potem zrestartuj.

A gdzie ja mam to wpisac ? nie moge cos ustawic tego zewnetrznego ip. mam router netii spot, na routerze wpisuje swoje ip routerowe czyli 192.168.1.5 w DMZ i nic dalej to samo, przez filezille sie polaczyc nie moge. albo co ja mam wpisac w tej configuracji polaczenia jak juz odpale FreeBSD... albo jakis filmik czy cos jak ustawic bo wiekszosc to tlumaczy pod hamachi ;// z gory dzieki ! daje minusy lajki co tam kto chce i co jest.

Opublikowano

RyKoX, zauważyłem że nie idzie wbić kd na ludzi i umiejetnosci (razem w 1 itemku)

Problem z polimorfia nie idzie zamienić się w mooba przez /polyitem i /p, a marmutki wywalają jakiś chinskie znaczki

Można prosić od id epików na 250lvl?

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

A gdzie ja mam to wpisac ? nie moge cos ustawic tego zewnetrznego ip. mam router netii spot, na routerze wpisuje swoje ip routerowe czyli 192.168.1.5 w DMZ i nic dalej to samo, przez filezille sie polaczyc nie moge. albo co ja mam wpisac w tej configuracji polaczenia jak juz odpale FreeBSD... albo jakis filmik czy cos jak ustawic bo wiekszosc to tlumaczy pod hamachi ;// z gory dzieki ! daje minusy lajki co tam kto chce i co jest.

Szukaj tutków w spisie, są bo sam raz szukałem.

RyKoX, zauważyłem że nie idzie wbić kd na ludzi i umiejetnosci (razem w 1 itemku)

Problem z polimorfia nie idzie zamienić się w mooba przez /polyitem i /p, a marmutki wywalają jakiś chinskie znaczki

Można prosić od id epików na 250lvl?

po przez /p mi działa, marmurki sprawdzę.

Co do epików to komendy masz w 1 poście na zbroje i bronie po kolei, biżuteria nie wiem czy jest, podać do niej nie podam bo nie znam a nie mam zapisanej.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Po części idzie ale nie mam 6 skila nadal.

Twój client ma błędne locale nie widać w napisów w interface trzeba wgrać od nowa locale i etc najlepiej ;] bynajmniej ja tak musiałem zrobić

btw możesz mi podać gdzie się znajduję ikonka z 6 skillem ? bo w nowym cliencie nie mam jej

Opublikowano

Twój client ma błędne locale nie widać w napisów w interface trzeba wgrać od nowa locale i etc najlepiej ;] bynajmniej ja tak musiałem zrobić

btw możesz mi podać gdzie się znajduję ikonka z 6 skillem ? bo w nowym cliencie nie mam jej

Co do interface to po rozpakowaniu locale_pl uszkadza się windows.dds i nie tylko w moim. wystarczy wkleić nowy który znajdziecie w necie i gotowe.

Nie wiem było dodane do klienta dlatego teraz nie wiem skąd 6 skil wziąć.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Co do interface to po rozpakowaniu locale_pl uszkadza się windows.dds i nie tylko w moim. wystarczy wkleić nowy który znajdziecie w necie i gotowe.

Nie wiem było dodane do klienta dlatego teraz nie wiem skąd 6 skil wziąć.

NO w twoim cliencie to jest ten 6 skill a w pangu już tego nie ma ;] jak będziesz miał ten 6 skill to daj znać
Opublikowano

A napisałbyś jaki pliczek odpowiada za naprawde tego dropu?

mob_drop_item tam gdzie się drop ustawia. już to dawno na prawiłem ale chcę zrobić trochę więcej i wtedy je wstawić.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Zrobił bym ale nie mogę znaleźć tych animacji

Serio? Najnowsza wersja metka na świecie poprostu z niej wyciągnij albo poprostu zmień kolory ja zrobiłem tak że od 1 do p jest taka sama ale da sie kolory zmieniac..

CsClub.pl

Uoc7409.png

Opublikowano

Serio? Najnowsza wersja metka na świecie poprostu z niej wyciągnij albo poprostu zmień kolory ja zrobiłem tak że od 1 do p jest taka sama ale da sie kolory zmieniac..

Znajdę czas to zrobię bez obawy.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

mam pewien problem, w configure daje DHCP, ustawia mi polaczenie na 192.168.1.10 tak jakby nowe z routera. jako osobne urzedzenie, wszystkie fajnie ja sie loguje acc itp poprzez to ip z routera. ale jak mniemam powinno to dzialac na moim globalnym ip. nie robie to przez hamachi zaznaczam. no i gdy kumpel badz ja wpisuje moje zewnetrzne ip. to po prostu nic nul zero. ktos ma jakies pomysly ? prosze o szybka odp !

Opublikowano

mam pewien problem, w configure daje DHCP, ustawia mi polaczenie na 192.168.1.10 tak jakby nowe z routera. jako osobne urzedzenie, wszystkie fajnie ja sie loguje acc itp poprzez to ip z routera. ale jak mniemam powinno to dzialac na moim globalnym ip. nie robie to przez hamachi zaznaczam. no i gdy kumpel badz ja wpisuje moje zewnetrzne ip. to po prostu nic nul zero. ktos ma jakies pomysly ? prosze o szybka odp !

Jak robisz serwer No-hamachi to zainstaluj loopback dodaj adred np 192.168.(twoja wartosc od 0 do 255).100 taki adres i go dodajesz w konfiguracji serwer + odblokuj porty na routerze + odpalaj porty na kompie
Opublikowano

porty mam odblokowane dobrze, dhcp lapie tez dobrze, generalnie powinien byc ten ip widziany jako moj zewnetrzny.. a ten loopback to jak zainstalowac ? i czy to na bank rozwiaze problem i czy bez tego da sie ?

Opublikowano

porty mam odblokowane dobrze, dhcp lapie tez dobrze, generalnie powinien byc ten ip widziany jako moj zewnetrzny.. a ten loopback to jak zainstalowac ? i czy to na bank rozwiaze problem i czy bez tego da sie ?

Masz router ? jeśli tak o zainstaluj kartę i wpisz w nią IP (daję przykład) 192.168.44.100 i na twojej maszynce wpisujesz te IP w sysinstall + host neta hosting tutaj sprawdzisz http://twojeip.wp.pl - w moim przypadku to : host-XX-XXX-XX-XX.dynamic.mm.pl te X to moje IP którego nie będę podawał

// Jeśli tobie to nie pomoże to wejdz w to : http://bit.ly/R2kbs8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...