Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieram z twojej strony clienta ;] i zobaczę a wiesz czym jest spowodowany błąd przy wypakowywaniu clienta ?

Nie wiem. mój upload klienta jest na deposidfiles i jest on dobry, sam go mam na swoim kompie, co do reuploadów, nie sprawdzałem ich.

di-HLXD.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam maly problem polega on na tym ze jak zakladam np niebieska zbroje na woja to jej nie widze widze tylko migajace swiatełka bo jest +9 a zbroi nie widze na nim powiem mi ktos co i jak?? Z góry dziękuje

Może ruszałeś plik PC/OC2?

On się łatwo uszkadza nie wiem dlaczego.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

nic nie ruszalem ale jak bys mogl to wrzuc te pliki na jakąś stronke to bym je pobral i zobaczyl czy dziala :)

Posiadasz mojego klienta z tego tematu??? czy tylko lunchera???

di-HLXD.jpg

Opublikowano

i to i to

To nie wiem nie mam takiego problemu.

Oto lista tego co będzie w nowej poprawce plików, lista się pewnie wydłuży ale to na początek:

1. Zostanie naprawiony drop itemków (do dropienia nowych ulepszaczy nie będzie trzeba 250lvl, tylko taki na jaki jest mapka, np mapa na 130lvl to nawet gdy jakimś sposobem dostaniemy się tam wcześniej nie będą nam dropiły itemki.)

2. Drop z metków zgodnie z lvl metka ( metin na 70 lvl, drop z niego dopiero po wbiciu 70 lvl.)

3. Zmniejszona szansa na drop kd +0 z metków z 10% na 2.5%.

4. Dodany qyest dający skile na g (na P będzie wbijał jeden kamyk który będzie do dropu z każdego metina, szansa na drop 10%)

5. Szansa na drop itemków z mobów zmniejszona z 1% na 0.5%

6. Zmiana wartości sztabek o x10 ( sztabka 2kk będzie warta 20kk i tak dalej.)

7. Usunięta możliwość ulepszania z itemków na 65/70lvl.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

a mógł bys dac mi swoje pliczki PC i PC2 jak uciebie dzialaja to moze umnie tez beda dzialac:)

Pliki PC mam te same co w kliancie, jak nie pc to musiałeś zmienić albo uszkodzić root bo tam są wpisy do wyglądu zbroi każdej.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Oto lista tego co będzie w nowej poprawce plików, lista się pewnie wydłuży ale to na początek:

1. Zostanie naprawiony drop itemków (do dropienia nowych ulepszaczy nie będzie trzeba 250lvl, tylko taki na jaki jest mapka, np mapa na 130lvl to nawet gdy jakimś sposobem dostaniemy się tam wcześniej nie będą nam dropiły itemki.)

2. Drop z metków zgodnie z lvl metka ( metin na 70 lvl, drop z niego dopiero po wbiciu 70 lvl.)

3. Zmniejszona szansa na drop kd +0 z metków z 10% na 2.5%.

4. Dodany qyest dający skile na g (na P będzie wbijał jeden kamyk który będzie do dropu z każdego metina, szansa na drop 10%)

5. Szansa na drop itemków z mobów zmniejszona z 1% na 0.5%

6. Zmiana wartości sztabek o x10 ( sztabka 2kk będzie warta 20kk i tak dalej.)

7. Usunięta możliwość ulepszania z itemków na 65/70lvl.

Mam pytanie kiedy to nastąpi ?

Opublikowano

Popraw jeszcze w cliencie te scięte nazwy itemów. :)

A to mi się nie chce sorka, po prostu wszystko jest robione przez konwerter z serwera do klienta i nie wiem czy w navi są skrócone czy konwenter to skrócił do jakiegoś limitu znaków.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...