Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest naprawdę Godny , grałem kiedyś na nim , dosyć długo osiągnąłem wszystko co było możliwe no i zastanawia mnie jedna rzecz "Gracze" nie wiem dlaczego ale , na tym serwerze jest bardzo trudno dogadać się z innymi graczami Np " o wojne" jest tyle gildii na serwerze i żadna nie chciała wojen, i dlatego właśnie odszedłem ponieważ stwierdziłem, że stanie w m1 i nic nie robienie jest tylko moją stratą czasu, no ale polecam. Przydałaby się taka reaktywacja serwera , ponieważ teraz jest dość stary większość graczy all osiągnęła no i zbytnio za ciekawie nie jest a taka reaktywacja by to zmieniła na 100% by grało o wiele więcej graczy i w ogóle, DARK, tego Hard/Medium robiłeś niepotrzebnie sam widzisz jak to wychodzi z takimi serwerami na początku gra wiele osób a potem stopniowo liczba spada , więc tak na przyszłość jak będziesz robił coś nowego to rób coś w tym stylu Gladora s1, fajnie by było jakbyś coś takiego zrobił , ponieważ wiem , że serwer tak szybko nie upadnie i że będzie grało wielu graczy przez długo okres.

xD 

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne info!

Bugi na serwerze -Temat zbiorowy został zamknięty przez [GM]Crypto.Poinformował On Nas także o tym, że każdy BUG będzie dokładnie sprawdzany!

Cytat

Dzięki za wszystkie informacje, temat lock, będziemy po kolei sprawdzać te bugi. wink.png

By [GM]Crypto

Opublikowano

Dzisiaj (tj.24.04.2013) o godzinie 20:00 na Pustyni Yongbi odbędzie się ZUO.

Podzielone jak zawsze na 2 CH.

180 lv + - CH2

180 poniżej - CH4

Zapraszam!

Cytat

Witam

W dniu 24 marca 2013 r. o godzinie 20.00 na Pustyni odbędzie się event ZUO.

Oczywiście standardowo:

Ch2 - Postacie z poziomem 180+

Ch4 - Postacie z poziomem mniejszym niż 180.

Na evencie zmierzycie się min. z:

-Umarły Rozpruwacz

-Niebieska Śmierć

-Metin Tian-Shuan

-Ognisty Król

-Dziewięć Ogonów

-Starożytny Komin

a ponadto...

- Posąg żółwia

- Minotaur

- Metin Ducha

- Zlota Żaba

- Jajo Smoka

- Golem Fire

- Lodowy Lew

- Duch Piekiel

- Smile Fire

- Diabel Fire

- Śmierć Elakos

- Devils'y

Życzymy miłej zabawy !

By [GM]Crypto

Opublikowano

Ja pierdole... Up jaki ty lizodup jesteś.... Ten serwer jest skończony.

Lizodup powiadasz?...Ja tylko informuje Was graczy o wszystkich wydarzeniach na serwerze, a nie jak to nazwałeś "liżę dupę" -,-

Serwer wcale nie jest skończony...administracja cały czas pracuje nad naprawą Bugów zarówno na s1 jak i s2.

Opublikowano

Zapraszam na serwer , ja gram tam pod nickiem Vetick w jinno , zapraszam !

Zbieram plusiki :)

Moj kanał na yt : youtube.com/user/Vetickxd

Opublikowano

Lizodup powiadasz?...Ja tylko informuje Was graczy o wszystkich wydarzeniach na serwerze, a nie jak to nazwałeś "liżę dupę" -,-

Serwer wcale nie jest skończony...administracja cały czas pracuje nad naprawą Bugów zarówno na s1 jak i s2.

Wiesz ile razy ja to słyszałem. ? Ze bd naprawione bugi itp. ? Gralem na tym gównie przez kilka miesięcy w przekonaniu że bd lepiej...

I chuja ciągle tak samo a nawet gorzej ...

Więc milcz bo razcej tyle nie osiągnołeś co ja na tym serwie. :) Wpadło troszkę PLN 450+ z tego gówna ale zawsze coś.

Pzdr i nie liż temu ciołkowi GA bo lepiej na każdego gracza ciepłym moczem

Opublikowano

Siemano!
Muszę tu poruszyć ową kwestię ponieważ na forum glador nie mam takiej możliwości iż na 10 różnych adresów e-mail nie przyszedł mi link aktywacyjny... ŻENADA :)

Dobra to do rzeczy, na forum serwera poruszyliście bardzo dobry temat, w dobrym kierunku lecz nie do końca.
Serwer GLADOR S1 Jest naprawdę w porządku, i uwierzcie mi że na S1 ściągniecie więcej graczy niż wam się wydaje...
Po co wam to żałosne S2? Nietrafiony serwer, niedopracowany, na którym gra z 50 osób jak nie mniej.
Pamiętam czasy świetności Gladora S1, naprawde multum osób grało, epiki, nowe bizu, eventy, i dużo by tu wymieniać?
Po co to niszczyć i zgładzać tak zajebisty serwer, tworząc kolejny niewypał którym i tak nie ma się kto zajmować.
Zamiast otwierać kolejne żenujące serwery, to zajmijcie się S1 jak powinno się nim zajmować, znajdzicie jakiś ogarnięty team
(GM który będzie siedział w grze 3-4 dni w tygodni) i organizował różnego rodzaju eventy i konkursy...
Jeśli macie z tym problem to ja chętnie mogę utrzymywać porządek na s1, robić eventy po prostu mogę coś bezinteresownie zrobić dla tego serwera,
bo lubiałem na nim grać, szkoda mi że schodzi na psya mam trochę wolnego czasu.
Jeśli naprawdę chcecie zrobić coś dla serwera, i sprawić żeby ludzie na niego wrócili to to zróbcie, chętnie pomogę w czymś.
Oferuję pomoc przy eventach, ogarnianiu w grze GM bo nie znam się na programowaniu i takich tam.
Ten serwer naprawdę jest wart uwagi, tylko nikt się nim nie chce zająć porządnie, a jeśli wrócił by do swoich stanów świetności,

to grało by na nim multum osób. Trochę się przyłożyć, postarać, i wszystho by było git.

Możecie mówić że to tylko moje zdanie, ale takich graczy jak ja są tysiące jak nie więcej i nie w samej polsce.
Dobra reklama wystarczy. Jakieś nowości, eventy, OX, po prostu żeby gracze się nie nudzili.
Wiadomo że serwer już stoi trochę i każdy sie czegoś dorobił, ale warto się zastanowić nad całkowitym resetem wszystkich kont
i otworzyć serwer na nowo już w lepszej odsłonie. Na takie typu serwery znalazło by się naprawdę DUŻO osób bo serwer jest ciekawy, naprawdę.
Rozważcie to co napisałem, bo warto moim zdaniem. Otwieranie nowych serwerów, na których dzieję się to samo co na Gladorze to no sens.
Zajmijcie się jednym albo dwoma serwerami ale DOBRZE ! To zobaczycie efekty.
Zapraszam do kontaktu w sprawie GM, można pisać bezpośrednio na tym forum.
Czekam na jakieś akcje w sprawie S1 i mam nadzieję że nadal w m1 ch1 będzie tyle osób co dawniej :)
Pozdro

Opublikowano

Na każdej przeglądarce...
Chwilkę działa a zaraz wgl.

http://imageshack.us/photo/my-images/854/sfsfsfc.jpg/

Kilkająć na POBIERZ i jak chce pobrać klienta to ładowanie strony chyba z 5 min i błąd -.-

Problem leży po mojej stronie, nie chce mi się praktycznie nic sćiagnąć z innych stron,
wie ktoś o co może chodzić?
Komp bez wirusów Win 7 64 Bit

Opublikowano

Założyłem konto, (na stronie normalnie mogę sie zalogować IS wszystko działa)
Wchodzę do gry, (klient pobrany i odpalony autopaczer) wpisuje swoje ID i haslo.
TWOJE KONTO JEST ZABLOKOWANE.
I o co chodzi???

Opublikowano

Chodzi o to ze ten serwer jest bez zabezpieczen co chwile cos sie dzieje i co chwile cofki,nawet te smieszne chi na allegro nie schodza bo nie ma kto kupowac na takim proo serwie.

Opublikowano

Założyłem konto, (na stronie normalnie mogę sie zalogować IS wszystko działa)

Wchodzę do gry, (klient pobrany i odpalony autopaczer) wpisuje swoje ID i haslo.

TWOJE KONTO JEST ZABLOKOWANE.

I o co chodzi???

Potwierdziłeś rejestrację na e-mailu?

Opublikowano

jeśli ktoś z Teamu Glador`a przegląda ten wątek, to weźcie w końcu zróbcie coś z tym zasranym waszym forum s1...
Bo założyłem konto a nawet kilka już na różne @ i nic nie pomaga !!! Nie mogę nigdzie napisac ani założyć żadnego tematu.
Bo nie chce mi przyjść link z aktywacją konta na forum -.- żenada normalnie. Kilka dni już czekam na @ z linkiem i wielkie G...

Jeszcze jedno :
Wejdę tylko na serwer, to dosłownie 30 sekund zaraz MEGA LAG i kick do ekranu logowania...
Próbowałem wszystkiego, od zapory po reinstal metka. Nic nie pomogło.
Inni gracze normalnie grają, expią i wgl. Neta mam 2mb siedze z 3,5m od Routera wiec to raczej nie przez neta.

Jakieś pomysły?

@edit

w sumie w m1 ch1 jest bardzo mało osób online,
możliwe że to wina serwera.
Ma ktoś podobne problemy????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...