Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie poczekajcie w spokoju... To nie taka łatwa sprawa ogarnąć 2 servery i ludzi jeszcze którzy na nich grają. Na pewno coś z tym robią bo server od czasu do czasu zadziała ale moim zdaniem to jest wina tego że server się przeciąża.

Przecież ten serw już się rozpada jeszcze tak dalej i daje kilka dni i nie ma serwa przecież jak nie umieją ogarnąć nawet tego to co będzie później. Nie moge 1 lvl w spokoju wbić ostatnia off-ka trwała około godziny naprawdę idioci.

Zrób server chociaż w 1/10 dorównującemu temu serverowi to dopiero pogadamy. Znając życie to nawet byś tego nie ogarnął a server by "padł" w 5min. O ile w ogóle byś go odpalił i wiedział jak to zrobić.

OWSLA-530x200.jpg

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@ ojj o to się nie martw myślisz że już ktoś tego nie zrobił istnieją jeszcze 3 identyczne serwery wiec nie osądzaj. Te off-ki są już od jakiegoś czasu nie od dzisiaj.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Skoro wiesz że już są to po co narzekasz... weź idź se na ten jeden z "3 takich serverów"

@Edit: Server ON ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Gówno nie serwer On. Jest on może przez max 5 min i off nie wiadomo na ile i z jakiego powodu więc nie zgrywaj cwaniaka. A nie idę na tamte serwy bo nie mam zamiaru od nowa wszystkiego zaczynać jak tu już sobie wszystko załatwiłem i pozostało mi expić ale nie mogę przez te przerwy. Znasz wgl powód dla czego są takie przerwy ?

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Gówno nie serwer On. Jest on może przez max 5 min i off nie wiadomo na ile i z jakiego powodu więc nie zgrywaj cwaniaka. A nie idę na tamte serwy bo nie mam zamiaru od nowa wszystkiego zaczynać jak tu już sobie wszystko załatwiłem i pozostało mi expić ale nie mogę przez te przerwy. Znasz wgl powód dla czego są takie przerwy ?

Server był ON bo se grałem i zdążyłem nabić 3lvl ze 140 na 143 więc nie mów że przez 5min.
I przypuszczam że Glador S1 i Glador S2 stoją na 1 maszynie która nie wyrabia i po prosu server się wyłącza... Taka jest tylko moja teoria... Ciekawe ile jeszcze tak będzie. Jak to potrwa do poniedziałku albo środy to po prosu nie bd tu grał.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

ataki są ,a na jednej maszynie to są trzy serwy glador s1,s 2 i divineWorld s2 i od dwuch dni ataki są :P

:) I podobno jeszcze troche bd. Małymi kroczkami panowie. ;]

Mhm ataki z botnetu. :) I powiem wam że to nie pierwszy raz. :) Kilka mies temu też były i to aż 7 dni prawie 8. ;]

Dark pierdolił coś o tym ze kupi fierwall"a za ponad 4 ty zł. :) Chcą nas uspokoić i powiedział ze już nigdy nie bd takiego czegoś.

I co. ? heh. ;] Między atakami nie radze wchodzić na konta.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Fakt. A jednak prawda. Na servery Glador, Divine world są ataki z botnet-u. Są tak duże że nawet nie mogą włączać serverów. Lepiej nie grać puki ataki nie ustąpią.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Boże spamujecie w temacie, a nie macie zielonego pojęcia co się dzieje, wystarczy wejść na forum i przeczytać temat z wątku "Ogłoszenia"

Pisze w temacie jak byk :

Witajcie !

Jak dobrze wiecie w ostatnim czasie serwer stał się niedostępny, już wyjasniam w czym problem.

Nasz serwer jest atakowany, jednak nic nie możemy zrobić.

Chcielibyśmy tego uniknąc, nam to nie jest na rękę, jednak nie da się nic z tym zrobić.

Przykro mi, że nie możecie teraz pograć, ale dołożymy wszelkich starań aby wyeliminować ten problem.

Także proszę nie piszcie tyle tematów, że serwer nie działa... Potraktujcie to jako oficjalną informację.

Pozdrawiam.

Musimy cierpliwie czekać, aż ataki ustaną.

Opublikowano

up upadniesz ty pedale , dziciaczki bawiące się w dossowanie serwów innych hah widać że to dzieci bez przyszłości siedzą całymi dniami na kompach z ruskiego rynku i hakują bo w tym świecie nie stać ich na coś innego ,srają pod siebie , czepią konia przy włamaniu sie na serwer , żeby zrozumieli ze to co robia jest dziecinne i bezsensu to musieliby dostac wpierdol i to porzadnie zeby nie mogli chodzić, mi się zdaje że ci chakerzy to owłosione małpy z zarostem Yeti ,bite przez życie, nie lubiani , krzywe ,garbate , pedałki ...

Poprawiłęm aby buraki nie burzyły zajmijcie się sobą a nie patrzycie na innych ortografie

Opublikowano

murzynek ty tez nie jestes za duzy . stwierdzam to po twojej ortografii np. "rzycie" ...

Opublikowano

up upadniesz ty pedale , dziciaczki bawiące się w dossowanie serwów innych hah widać że to dzieci bez przyszłości siedzą całymi dniami na kompach z ruskiego rynku i hakują bo w tym świecie nie stać ich na coś innego ,srają pod siebie , czepią konia przy włamaniu sie na serwer , żeby zrozumieli ze to co robia jest dziecinne i bezsensu to musieliby dostac wpierdol i to porzadnie zeby nie mogli chodzić, mi się zdaje że ci chakerzy to owłosione małpy z zarostem Yeti ,bite przez rzycie, nie lubiani , krzywe ,garbate , pedałki ...

Pier*** się przez łeb... Hejter kur*** się znalazł -.-' ładnie mówisz o biciu dzieci.. współczuję twoim dzieciom o ile będziesz je mieć.. Przykre jest twoje "rzycie"... bo z ortografią to tez u Ciebie nieźle.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Kurde czyli serwer nie działa? <W sensie ze sa Ataki ;D>

Szkoda bo juz robilismy Team na serwer ;d

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

Ja hejt czytaj dokładnie ślepcu jebany, tyram tych co dosują ten serw

Na prawdę.. Zastanów się co mówisz bo po twoim zachowaniu określę Cię jako nieodpowiedzialną bezmyślną osobę która nie docenia innych oraz pracy wykonaną przez kogoś.

Zastanów się ze trzy razy zanim coś powiesz.. Taka dobra rada dla Ciebie.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

ataki są ,a na jednej maszynie to są trzy serwy glador s1,s 2 i divineWorld s2 i od dwuch dni ataki są :P

Sry , ale twoja nędzna ortografia mnie powala..

Może i są ataki , serwer w tej chwili jest Offline , nwm co się dzieje z nim , mam nadzieje że zadziała wkońcu.

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

DumbaS wypierdalaj lolcu jebany jestes tak debilny że szok, co kurwa nie doceniam pracy innych doceniam lepiej niż ty napewno.

1. nie tyram team Glador bo ja to nie ty

2.co ty sie uczepiłes ze tyram ten serwer pajacu czytaj uważnie

3. tyram tych co robią ataki na ten serwer , specjalnie dla ciebie slepcu

TYRAM TYCH CO ROBIĄ ATAKI NA TEN SERWER !

i pysk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...