Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie.

wink.png

Na wstępie chciałbym serdecznie podziękować Wam za ten rok pełen dobrej zabawy, ale też niestety problemów.

Jestem bardzo szczęśliwy, że przez okrągłe 12 miesięcy dawaliście nam satysfakcję do dalszej pracy. To dzięki Wam każde popołudnie mogło kręcić się wokół GladoRa.

Obiecuję, że dalej będę starał się podtrzymać ten serwer, po to, aby za rok świętować natępne urodziny.

No ale czego by nie było bez Was. Już jutro minie rok od pierwszej rejestracji na serwerze, pierwszego zabitego bossa, pierwszego wbitego poziomu.

W zwiazku z tym chciałbym zapowiedzieć wiele konkursów i eventów, które będą trwać od poniedziałku do piątku:

Poniedziałek:

1. 150% expa, 100% dropu od 15:00 do 24:00.

2. Event ZUO: Godzina 18.00

3. Event Znajdź GM: Godzina 20.00

(RESZTA DNI BĘDZIE AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

wink.png )

Pierwszy konkurs lub event zostanie zapowiedziany dnia 10.12.2012 po południu. Dokładniejsza lista konkursów pojawi się jutro.

No cóż, ja jeszcze raz dziękuję za te 12 miesięcy.

Do zobaczenia jutro na serwerze

wink.png

36986899615130413063.png

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Mam do wymiany konto tutaj , Full EQ CIENIA (Bony : Perfect) , oraz sporo ulepszaczy za Jakieś EQ lub bryłki na serwerach typu Diamond lub Ravia. GG 6272144

Co do serwera tak jak pisałem nadal polecam.

Opublikowano

Grałem na serwerze, widzę są jako takie nowości, chciałoby się wrócić, ale teraz od zera na takim serwerze który długo stoi ciężko zacząć.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Grałem na serwerze, widzę są jako takie nowości, chciałoby się wrócić, ale teraz od zera na takim serwerze który długo stoi ciężko zacząć.

Jakis czas temu zaczalem tam grac i w przeciagu miesiaca / dwoch podbilem topke pvp oraz zrobilem jedna z najlepszych gildi.

Oczywiscie cheatow sobie nie szczedzilem ale jak sie chce to mozna ;p

Pozdrawiam Frontliner.

Super server, sam rozmyslam powrot na gladorka ;d

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Czemu ta Kasa TAk slabo dropi?? do 70 lv ledwo 100kk yadg droplo a stal i skrzydla po 450.... Z kad na to niby mam kasa wziac??

Dropią z metków , dropią monety slaresa sztabki itd.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

a se pogram

mam szamana 135

szukam kogos do wspolnej gry i zabawy

ts wymagany PWWWWW

Opublikowano

czy ma ktos jeszcze problemy z serverem? mianowicie przy teleportowaniu no inne mapy gra mi sie wylacza, dzisiaj grajac juz nie tylko przy teleportowaniu ale i rowniez przy zwyklej grze zamyka mi gre^^ ma ktos podobne problemy? prosze o pomoc jesli ktos cokolwiek wie na ten temat..

JurexGCW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , sciągłem dzisiaj clienta tego serwera , i chciałbym się was poradzić co zrobić Jeżeli wyskoczyło mi takie cos : http://www.scr.hu/0sl1/oqtdp

sorka że w stronce , ale najszybciej tak . ;/ Prosze o odpowiedzi , dam Like i 5*

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Witam , sciągłem dzisiaj clienta tego serwera , i chciałbym się was poradzić co zrobić Jeżeli wyskoczyło mi takie cos : http://www.scr.hu/0sl1/oqtdp

sorka że w stronce , ale najszybciej tak . ;/ Prosze o odpowiedzi , dam Like i 5*

A pobrałes net.framework 3.5. ?

sygnatura1w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...