Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście grałem kiedyś na nim i był zajebistym jak i najlepszym Easy/4Fun na jakim grałem, dlatego, gdy stworzyli S2, ale harda pomyślałem no można pograć, ale nie wypalił ten pomysł. Chciał bym aby ta Ekipa bardzo profesjonalna i uczynna zrobiła Nowy i nie powtarzalny serwer Medium/4fun, gdyż mają oni doświadczenie z serwera harda i super pomysły z Easy. Gdyby zrobili by coś takiego, myślę, że bankowo osiągnęli by 2k ludzi dziennie. Ludziom odechciewa się grania na Hard'ach gdyż tylko osoby "UZALEŻNIONE" mogą bez ustanie nawalać, a co do Easy to za szybko się nudzą, dlatego gdybyście wy Administracjo stworzyli taki serwer to był by to na prawdę wielki sukces, a co z tym idzie szacunek i zadowolenie od nas, czyli graczy. Dlatego mówię, pomyślcie nad tym, gdyż to nie jest głupi pomysł ! Pozdrawiam Pain

Opublikowano

Co bedzie lepsze do pvp? Bron do pvp robiona z Bojowego Miecza czy taki zatruty miecz 20 UM + Lud przetopiony na v5? -.-

Broń z bojowego oczywiście.Bronie robione z 75lv są typowo do expa ponieważ mają wbudowany bon na mooby.

Opublikowano

yyhhyymm nie ma już co robić :ninja: :angry:

Jak zawiało nudą to trzeba iść na inny serwer, a jak najdzie chęć to wracać czym prędzej xD

Konkurs rysowniczy na naszym serwerze otwarty.Narysuj wybraną postać (szaman, sura, woj, ninja) i zdobądź nagrody!

+ temat z bugami #2 zamknięty, już niebawem kolejny update!

Opublikowano

ej mozecie zrobic nowe konto bo ja juz proboealem z 10 razy niby zrobilem loguje sie normalnie na stronke ale wchodze na metka chce sie zalogowac a tam pisze ze konto jest zablokowane jak zrobilem je z 1 min temu ...

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

ej mozecie zrobic nowe konto bo ja juz proboealem z 10 razy niby zrobilem loguje sie normalnie na stronke ale wchodze na metka chce sie zalogowac a tam pisze ze konto jest zablokowane jak zrobilem je z 1 min temu ...

Znowu problem z e-mailem..hm? Też właśnie jakieś 2h temu chciałem przypomnieć sobie hasło do konta i e-mail do tej pory mi nie przyszedł -.- a na konto wbić nie mogę.

Napiszę z tym do Crypto.

Opublikowano

Napisałem do Crypto w tej sprawie ale znając jego odpisze dopiero za parę dni może i nawet tygodni -.- Wkrótce mają naprawić II turę Bugów więc i może na to zwrócą uwagę.Jak na razie e-mail aktywacyjny nie przychodzi :(

Opublikowano

no to kurwa jak ja mam tu zagrac ;/ ?

No rozumiem Twoje zdenerwowanie bo sam nie mam dostępu do konta ale ja jestem tylko graczem i nic nie mogę zrobić.Wysłałem już wiadomość do Crypto więc nie pozostaje nic innego jak czekać...

Rejestracja naprawiona.Należy na nowo zrobić konto.

Opublikowano

Dokładnie rejestracja już działa poprawnie, mnie denerwuje tylko jedna rzecz , powinni dodać jakieś nowości, ponieważ wszystko już dawno osiągnąłem i teraz tylko stoję w m1 , czekając aż administracja zacznie coś robić , cieszy mnie że przynajmniej od nie dawna zaczęli poprawiać bugi, no ale nowości by się jak najbardziej przydały. m.in.

Nowe ulepki

Nowa Mapa lub Dungeon żeby leciały tam te nowe ulepki

Bronie, zbroje , biżuteria

Questy (biolog, sura)

+ większa reklama , bo jak wiadomo jest to serwer Easy i przydało by się więcej graczy , być może wtedy zmieniła by się sytuacja na serwerze , m.in były by wojny ;) tzn. więcej.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...