Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie!

W dniu 13 stycznia 2013 r. o godzinie 20.00 na Pustyni odbędzie się event ZUO.

Oczywiście standardowo:

Ch2 - Postacie z poziomem 180+

Ch4 - Postacie z poziomem mniejszym niż 180.

Na evencie zmierzycie się min. z:

-Umarły Rozpruwacz

-Niebieska Śmierć

-Metin Tian-Shuan

-Ognisty Król

-Dziewięć Ogonów

-Starożytny Komin

a ponadto...

- Posąg żółwia

- Minotaur

- Metin Ducha

- Zlota Żaba

- Jajo Smoka

- Golem Fire

- Lodowy Lew

- Duch Piekiel

- Smile Fire

- Diabel Fire

- Śmierć Elakos

- Devils'y

Życzymy miłej zabawy !

• Usługi webmasterskie (front & back)
  • Administracja systemami baz danych (SQL & noSQL)
  • Administracja serwerami Unix/BSD
  • Administracja & konfiguracja CMS (Wordpress itp)
  • Administracja & konfiguracja silników for (IPBoard / MyBB itp)

< Klik >

Opublikowano

Witam.

Mam taki o to problem z autopacherem

http://img707.imageshack.us/img707/4223/ghgfhgfhgffh.png

Proszę o pomoc. ;d

P.S.

Mam netframeworka3.5 i dalej nie działa ;c

Opublikowano

Chce zaczac gre ale zanim.. mam kilka pytan

Trzeba kupowac w IS zeby sie szybko dorobic ? i Wgl jak tu sie dorobic ?

Latwo zdobyc eq ?

gdzie lepiej grac ? s2 ? czy s1 ?

Opublikowano

Witam.

Mam taki o to problem z autopacherem

http://img707.imageshack.us/img707/4223/ghgfhgfhgffh.png

Proszę o pomoc. ;d

P.S.

Mam netframeworka3.5 i dalej nie działa ;c

Specjalista
Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny i polecam grę , ogarnięta administracja dużo eventów i wgl ;p

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GladoR to kolejny, warty uwagi priv. Tyle nowości co on posiada nie znajdziecie na żadnym innym serwerze. Ci szaleńcy dodali aż 12 zbroi dla każdej postaci. O broniach już chyba nie muszę pisać. Wprowadzili kd +200000hp (tak, nie pomyliłem się) , 150% na klasy i +200 np. siły (kd siły +9). Nie brakuje też nowych tarcz, biżuterii i butów. Znajdziecie tu 6 poziomów groty wygnańców, a także inne nowe mapki np. pustynia zapomnienia. Administracja zaczerpnęła pomysł z wowa i wprowadza instancje. Bardziej pracowitego teamu jeszcze nie widziałem. Raty serwera: 300x. Serwer polecam graczom znudzonym normalnym metinem.

Hahahahahaha stek bzdur, większych farmazonów na temat tego serwera nie widziałem. hahahaha

Bardziej pracowitego teamu jeszcze nie widziałem. Raty serwera: 300x. Serwer polecam graczom znudzonym normalnym metinem.

Hahaha szkoda że nie było na tym serwie konserwacji od przynajmnije miesiąca ani żadnego admina online.

Serwer jest zlagowany, olewany przez adminów i 0 eventów, no może 1 na pół roku.

NIE POLECAM SERWERA

PS: Ile jeszcze moich komentarzy usuniecie?

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano
GladoR to kolejny, warty uwagi priv. Tyle nowości co on posiada nie znajdziecie na żadnym innym serwerze. Ci szaleńcy dodali aż 12 zbroi dla każdej postaci. O broniach już chyba nie muszę pisać. Wprowadzili kd +200000hp (tak, nie pomyliłem się) , 150% na klasy i +200 np. siły (kd siły +9). Nie brakuje też nowych tarcz, biżuterii i butów. Znajdziecie tu 6 poziomów groty wygnańców, a także inne nowe mapki np. pustynia zapomnienia. Administracja zaczerpnęła pomysł z wowa i wprowadza instancje. Bardziej pracowitego teamu jeszcze nie widziałem. Raty serwera: 300x. Serwer polecam graczom znudzonym normalnym metinem.

Ponoszą emocję widzę.

kd +200000hp

KD Witalności +9 dodaje 100k hp

150% na klasy

150% na klasy, większej napisanej głupoty nie widziałem.

+200 np. siły (kd siły +9)

Coś się panu ubzdurało, nie ma żadnego kd dodającego punkty statusu.

Nie brakuje też nowych tarcz

Po klasowej tarczy jest tylko jedna, drugą można zrobić z ulepszaczy, po tej jeszcze dwie.

Znajdziecie tu 6 poziomów groty wygnańców

Gówno prawda, jest standardowa atlantyda, dwa poziomy.

Opublikowano

Co mogę powiedzieć na temat tego serwera... Jest to 4Fun, na którym stalki i inne pierdoły leżą stale na ziemi (czasem można zdobyć nawet eq na 140 leżące na ziemi). Exp jak to na 4Fun dosyć dobry, zmienione efekty skili to kwestia gustu.

Serwer dobry do zabawy, lecz na dłuższą metę potrafi się znudzić.

Opublikowano

Nie polecam serwera . Jest to wielkie dno , masa bugów o których wiedzą ADM lecz nic nie robią

Forum jest zapuszczone od pyskatych dzieci przypieprzających się do byle czego . Moderatorzy nic nie robią , dają ostrzeżenia bez upomnienia z tego co zaobserwowałem tylko mi ( bez powodu , inni mogą obrażać ) . DS & Crypto liczą tylko na pieniądze w portfelu , na przykładzie SM , doładowałem i kupiłem kupony nic nie doszło do dozorcy , a graczom zaczęły znikać itemki IS;owe . Do tej pory nie doczekałem się zwrotu a mija już 2 msc . DS nawet nie raczył odpisać .

Nie grajcie tam a co ważniejsze nie ładujcie tam pieniędzy bo jeżeli zechcą do zlikwidują serwer bez oznajmienia tego .

Tyle ode mnie .

Pozdrawiam z forum-glador.pl UniversalProject

Opublikowano

Serwera nie polecam grałem na nim byłem bardzo znany gracze 10/10 ale administracja 1/10 Crypto wszystko ma ogarnąć 0 teamu znikające itemki z is Ten serwer to gówno!

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

Serwera nie polecam grałem na nim byłem bardzo znany gracze 10/10 ale administracja 1/10 Crypto wszystko ma ogarnąć 0 teamu znikające itemki z is Ten serwer to gówno!

A DASZ KONTO :*
borkosix.png
Opublikowano

Przecież ten serw już się rozpada jeszcze tak dalej i daje kilka dni i nie ma serwa przecież jak nie umieją ogarnąć nawet tego to co będzie później. Nie moge 1 lvl w spokoju wbić ostatnia off-ka trwała około godziny naprawdę idioci.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

@up nie obrazaj kogos jak nie znasz osob z teamu jasne? Serwery GladoR nigdy sie nie rozpadna a tacy hejterzy jak ty nadal beda zazdroscic.

Każdy serwer prędzej czy później padnie. Nie chce żeby ten padł bo się już wkręciłem tylko chce wiedzieć czy coś z tym zrobią bo jak nie to utracą graczy a ja się załamie w chu

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Jakoś Cię nie kojarze abyś był aż tak " znany " a jesli Ja Cę nie kojarze ,to wynika że nie jesteś znany ;-) Dark i Crypto nie siedzą i nie no life'ują tak jak wy że co jakiś czas są błędy z serwerem to nie ich wina , naprawią to i bedzie spokoj a Wy nie pogrązajcie sie , to jeden z najlepszych Teamów metina , poza tym maja tez Glador s2 wiec tam tez muszą zajrzeć .

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Raczej nikt z administracji nie pamięta że mpc forum istnieje. Siedze na forum na soutbox też 0 informacji nic.

Ja wbiję wieczorem żeby podexpić trochę gdyby nie te przerwy bo pół godziny, godzine lub nie wiadomo ile jeszcze to bym miał juz jakiś konkretny lvl a nie 144. Jak nie się poprawi coś do wieczora to czekam do poniedziałku nwm ja wy.

wsrhlogo349769.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...