Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej mam pytanie ,czy server działa? Bo mi od kilku dni nie działa strona i server ,pomimo ,że pisze na serverach ch1 norm.. Proszę o pomoc!

794_sygna.jpg
  • Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny ale za dużo tego. Rosy, rosy ludzi, i wgl mając te wszystkie "podkrętki" można mieć chyba +300% na ludz + 155siły INTa itp...

to jest własnie 4fun, najlepszy poki co . Glador !

' Po Prostu Muzyka Nadaje Mojemu Życiu Sens . '

Opublikowano

Grałem tam , troche lipa , jeszcze mam tam sure +200lv chyba 210 Wp do oddania ;D

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Mam fajnego serwa, który jest o wiele lepszy bez bugów (jeśli jakiś się znajdzie jest szybko naprawiany), wystartował o zaplanowanym czasie, bez przeciągnięć, kto ma na niego chęć wejść i zagrać to zapraszam do kliknięcia w moją sygnature.

Mam fajnego serwa, który jest o wiele lepszy bez bugów (jeśli jakiś się znajdzie jest szybko naprawiany), wystartował o zaplanowanym czasie, bez przeciągnięć, kto ma na niego chęć wejść i zagrać to zapraszam do kliknięcia w moją sygnature.

Opublikowano

Ostrzegam przed graczem o nicku DaggerMiX okradł mnie z eq na +235 all kd +9 itp.

Nie ufajcie mu i jeszcze gracz z nickiem ILovePoland który z nim współpracował

A co do serwera to naprawdę źle się dzieję że administracja pozwala na takie akcje ..

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, szkoda że nie ma 2 servera... A jak tu jest z bonami? Jeśli łatwy server to mogę oczekiwać max bonusów? Czy może drobizna?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego Divine World i wlaśnie GladoR są od kilku dni off ?? nie dziala mi ani stronka i wgl. do gry tez nie chce zalogować pomimo tego ze pisze ze all ch sa norm ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

serwer fajny nie ma lagów ,a że długo stoi to swiatczy że jest dobrze zabezpieczony i nie stracisz eq przez cofki no i bugi wyłapane są co do iso to nie jest zle lecą kupony w grze nawet na 2500 sm

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...