Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniał chyba o wszystkich serwerach...

o wszystkich ? jak wiadomo ma tylko dwa. Ale to fakt, nie wiem co się z nim dzieje, serwer jest naprawdę fajny, ale niestety nic się na nim nie dzieje, kiedy były ostatnie nowości ? rok temu jak się nie mylę. Niedawno z darkiem pisałem, mówił że się zajmuje, ale coś mi się wierzyć w to nie chce.

xD 

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info dostałem, że Usamaa Su Kocken wykupił dedyka divine, także on się może zajmie. Wbijać na divine. Chuy nowe info, dostał propozycję gm na ravi i spie.rdala. Zaraz wbijam na serwa go lognąć i chuy mu w dupę, gladorka też wam wyłączę, to dla waszego dobra, a adminom chuy w dupę.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Warto tu wrócić ?

Ile ludzi w godzinach szczytu ?

jest biolog ? co ile oddajemy itemy ? 1h / 1 sec ?

na serwerze występują bugi które ułatwiają gre ? czy nie ?

są pety / mounty ?

w ile wbije max lv ?

duzo yang bd mial na 50 lv ?

jak z dropem na lepsze itemki ? tzn na 250 eq cienia ?

sa eventy ? czy co 1 rok ?

administracja interesuje sie serwerem ? czy go olewa bo liczy sie ONly IS ?

na serwerze chyba nie widnieje eq navi .. :? :huh:

są w planach jakieś nowości ? / aktualizacje ?

czy można uzywac switchbot ? czy sie trzebaa z nim ukrywać ?

exoduus.png

Opublikowano

@Up

Nie wracaj. Wszyscy wypie*dalamy z tego serwa, admin ma wyebkę, divine sprzedał za 50 zł, nie pytajcie skąd mam info, ale jest 100% prawdą. Chuy im do ryja, ja się przenoszę na pandorę.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

czesc mam problem gdy klikam wejdź do gry pisze takie coś

GladoR Private Server: ijl16c.dll - bad image

F:\GladoR Client\miles3d.m3d is either not designet to run on Windows or it contains an error. Try installing the Program again using the orginal installation media or contect your system administrator or the software vendor for suport. Error status 0xc000012F.

z góry dziękuje

EDIT:ogarnołem już ten problem ale teraz pojawił się problem

FATAL ERROR!! Python Liblary file not exit

Opublikowano

Gram na nim od bety . Wszczesniej było zabiście codziennie admini , nie tak jak teraz 0 kontaktu dużo bugow z czego nic nie robią z nimi . Szkoda gadać już :/

:)

Opublikowano

ten serwer to wielkie gówno jak serwer extreme pelno błedu lagi jak niewiem a gm nic nie robią tylko żeby kase chcą zarobić na sprzedawaniu item dzieci porąbane

Opublikowano

ale udup ten serwer prowadzi niedość że serwer jest kijowy pelno buga i błędu to chcesz wejsc na mapkie180 to ci zapierdzieli40 takich przepustek co to za zasrany serwer i go taki ułom zrobił przygłup jak niewiem matoł nie umie nic poprawić co za dziecko porąbane kużwa niech lepszy zamknie ten serwer a nie takie dziadostwo otworzył wogule syh jak niewiem na tym serwerze

Opublikowano

za co dałeś mi moderator ostrzeżenieże pisze prawde o tym serwerze bo taka jest prawda o tym serwerze taki syh na tym serwie jak na extremie po piersze logujesz się na mapie180 stoisz dup wywala cie serwera idziesz na mapkie124 logujesz bihesz naraz dup wylecisz z serwera i taki jest serwer glador a gm co robi gówno bawi się na czym innym a może na innym serwerze gra

Opublikowano

za co dałeś mi moderator ostrzeżenieże pisze prawde o tym serwerze bo taka jest prawda o tym serwerze taki syh na tym serwie jak na extremie po piersze logujesz się na mapie180 stoisz dup wywala cie serwera idziesz na mapkie124 logujesz bihesz naraz dup wylecisz z serwera i taki jest serwer glador a gm co robi gówno bawi się na czym innym a może na innym serwerze gra

Popieram

Opublikowano

jesli uciekacie z serwera zaprawszam na nowo powstaly argentus.pl . gra ok. 650 graczy ( z dnia na dzien coraz wiecej ) serwer przypomina xenoxa ( ale nim nie jest ) ogarnieta administracja i napewnoo lepjej sie sprawdzi :)

Opublikowano

Warto tu wrócić ?

Ile ludzi w godzinach szczytu ? DO 50 MAX

jest biolog ? co ile oddajemy itemy ? 1h / 1 sec ? Od konarów co 30min

na serwerze występują bugi które ułatwiają gre ? czy nie ? Kiedyś było ich dużo, teraz mniej ale to nie oznacza, że ich nie ma

są pety / mounty ? Mounty

w ile wbije max lv ? Z dobrym eq i pd max 2dni

duzo yang bd mial na 50 lv ? Na tym serwerze głownie się płaci w CHI(waluta serwerowa) dropi się ją z OPON na mapie 200LV(występują również w M1) i z mobów na WYMIARZE CIENIA(Mapa do dropu, 230LV)

jak z dropem na lepsze itemki ? tzn na 250 eq cienia ? (JEst ok)

sa eventy ? czy co 1 rok ? Co jakiś czas ZUO czasami OX(wielu ludzi wywala, ja sam NIGDY nie wbiłem na OX na tym serwerze)

administracja interesuje sie serwerem ? czy go olewa bo liczy sie ONly IS ? $$$$

na serwerze chyba nie widnieje eq navi .. :? :huh: Nie :)

są w planach jakieś nowości ? / aktualizacje ? Nieraz dawaliśmy(gracze) pomysły NAWET DOWNLOADY plików wystarczyło je tylko wgrać i NIC na nowości się nie zapowoiada(juz od roku)

czy można uzywac switchbot ? czy sie trzebaa z nim ukrywać ? Shinsso M1 handlarka i bonuj! (możliwość zbanowania jest tylko w EVENTY kiedy Crypto wejdzie na serwer)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

W dniu 29 września 2013 r. okolo godziny 20.00 na Pustyni odbędzie się event ZUO.

Po evencie ZUO, ok. godziny 20.40 odbędzie się 1 runda eventu OX.

Oczywiście standardowo:

Ch2 - Postacie z poziomem 180+

Ch4 - Postacie z poziomem mniejszym niż 180.

Na evencie zmierzycie się min. z:

-Umarły Rozpruwacz

-Niebieska Śmierć

-Metin Tian-Shuan

-Ognisty Król

-Dziewięć Ogonów

-Starożytny Komin

a ponadto...

- Posąg żółwia

- Minotaur

- Metin Ducha

- Zlota Żaba

- Jajo Smoka

- Golem Fire

- Lodowy Lew

- Duch Piekiel

- Smile Fire

- Diabel Fire

- Śmierć Elakos

- Devils'y

Życzymy miłej zabawy !

Zapraszam ;)

xD 

Opublikowano

Może Dark zbija kokosy na hawajach, ale serwer jest naprawdę godny uwagi.

-600 on-line.

- Całkiem nowe questy u sury m.in oddawanie Truciaków v2, szkat ripa, stalek +9 u zielarza oraz Wojownika.

- Sporo wojen.

-Stabilność - serwer już ma 2 lata, a nie jak inne nowe serwery które padają po 2 dniach ;)

-Co niedziele event organizowany przez Crypto.

- Zielarstwo u kowala oraz u Zielarza

- Nowe Roski oraz ich wartości m.in są rosy na potwory, int,siła,zr,pz etc - dropnąć je możemy z metinów na mapie 200. Oraz dodam, że np taka rosa Niebieska, daje 650 ataku na 1h ;) możliwość kupienia u npc.

- Nowe bonusy w 6/7 wchodzi 20 na ludzi,25 status,100 atak,25 moob oraz szycie i krytyk.

i wiele, wiele innych.

Fakt jest troszkę bugów, ale zbytnio nie przeszkadzają w rozrywce, jak dla mnie ten serwer jest jeden z lepszych, są tu rzeczy których na 100% nie znajdziecie na innych serwerach. Jakby ktoś zaczynam tu grę i bardzo by mu zależało na Mouncie (1,5 ataku,800deff,30 krytyk) chętnie załatwię.

Zapraszam i Polecam.

xD 

Opublikowano

Jak najbardziej zgadzam sie z up. :) Serwer prosty dla ludzi ktorzy chcą sie bawić i mało expić .:) Tu liczy sie inteligencja i robienie eq. ;) Serwer naprawde super!

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

Złodziejski serwer nie radzę nikomu się tu rejestrować z loginem i hasłem jakiego używacie na innych privach.

Smarkacza który jest właścicielem tego syfu powinni powiesić za jaja na suchej gałęzi.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Złodziejski serwer nie radzę nikomu się tu rejestrować z loginem i hasłem jakiego używacie na innych privach.

Smarkacza który jest właścicielem tego syfu powinni powiesić za jaja na suchej gałęzi.

jak grywasz na serwerach złodziejskich jak virtualmt2 to sie nie dziw że ktos cie okradł ,myslisz że dark by poswięcił minute na okradanie graczy po co najpierw pomyśl a potem pisz bzdury

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak właśnie myślę, a ty zapoznaj się z tematami na mpc odnośnie akcji okradania ludzi przez właścicieli tego syfu nr1 czyli glador s2 i syfu numer 2 glador s1

Proszę bardzo temat w prezentacji glador s2 http://www.mpcforum.pl/topic/819754-glador-s2-dedyk/?p=6379908

Zdaje się właścicielem był ten sam złodziej który ma s1

dowód nr2 http://www.mpcforum.pl/topic/1020264-concordiamt2pl-dedyk-hard/?p=8748978

Dać ci więcej ? jeśli nie wiesz dzieciaku o czym piszę to skończ jakąkolwiek polemikę na ten temat, bo poza robieniem z siebie d... nic więcej nie udowodnisz.

sygnatura3k.png

Opublikowano

jak grywasz na serwerach złodziejskich jak virtualmt2 to sie nie dziw że ktos cie okradł ,myslisz że dark by poswięcił minute na okradanie graczy po co najpierw pomyśl a potem pisz bzdury

Nie od dzis wiadomo,ze DarkSince nie ma kodowanej bazy danych.

A od virtuala to ty chlopczyku sie odczep.

Topic@ Nie polecam,malo graczy,duzo bugow,zerowe zainteresowanie administracji w sprawy serwera.Drugi serwer Darka divineworld s2 zmierza do upadku tak samo jak divine s1 i glador s2.Na tego tez przyjdzie czas.

Opublikowano

glador widać serwer do dupy bo gm tam nie działa ją a prze dewszystkim kradną itemy lagi są i jeszcze jedno gm nic nie robią w sprawie dużych lvl tam to są przygłupy na tym serwie durze lvl biją młodszych jak matoły się zachowuje i są straszne lagi widać to na kazdym miejscu że tu są kradzieże i bugi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...