Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nie polecam, grałem tam od nowa jakieś 2 miechy temu i był OX pierwszy raz w życiu wygrałem, a nagroda jaka? Jakieś gówniane piekielne diamenty bodajże co gówno warte były... Administracja ma też wyjebane ponieważ ten serwer już nie przynosi dochodów tylko pewnie był z góry opłacony, Administracja ogólnie była pomocna dopóki nie padł im S2 który był niewypałem ;) Początki serwera były fajne, ale teraz to dno i żenada

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

99.99% ,że serwer już nie stanie, tak jak mówiłem był opłacony z góry i właśnie się skończył abonament czy coś :), Tutaj również żadnego info nie dostaniecie ponieważ popatrzcie kiedy ostatnio był Admin który dodał te prezentacja...

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Serwer jest naprawdę dobry, tylko jest pare rzeczy które gdyby zmienili serwer bylby moim zdaniem najlepszym 4fun.

Na pewno IS, to co teraz jest w ISie az mnie przeraza, jakies mikstury 40ludzi itd(mogę się mylic dawno nie gralem).

No i te tekstury, jakies takie matowe moim zdaniem.

Opublikowano

Serwer jest naprawdę dobry, tylko jest pare rzeczy które gdyby zmienili serwer bylby moim zdaniem najlepszym 4fun.

Na pewno IS, to co teraz jest w ISie az mnie przeraza, jakies mikstury 40ludzi itd(mogę się mylic dawno nie gralem).

No i te tekstury, jakies takie matowe moim zdaniem.

Tą miksturę można zrobić w grze, a w is'ie była praktycznie od początku serva.

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Serwer zarąbisty bardzo bardzo polecam!!

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

zajebisty, oczywiście :) ale co chwile off przez to co raz mniej ludzi gra.

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer polecam jest naprawdę bardzo rozwinięty , m.in zielarstwo, questy u biologa etc. Gra ok 600 ludzi i rozmawiałem z Darkiem i planuje wielki update, min. nowa arena walk.

xD 

Opublikowano

Polecam Serwer!

Jeden z najlepszych serwerow na ktorych gralem . Fajna zabawa , ludzi w sam raz !

Serwer bardzo dobrze rozwiniety oraz caly czas go rozwijaja na lepszego.

Gralem pod nickiem Sproum/Sproumke/Frontliner ;)

je0o.png

Opublikowano

Dokładnie , robie serwer Hamachi na jego podstawie :) W celu rozkreklamowania . Serwer Mega.

Kazduś.... 

Opublikowano

Potrzebuje kontakt z administracją. Zostałem oszukany, mam screena. na forum nie mogę napisać bo email aktywacyjny nie przychodzi. Próbowałem chyba wszystkie jakie mam, onet, wp, gmail...

Zróbcie coś z tym...

PS. mapka cienia jest cholernie zbugowana

xxx - najlepszy Polski blog o World of Tanks! 

OU53lvf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...