Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm off 4 ever tak mysle i na ciul stawiali s2

50 POSTOW = ZALICZONE !!!!

100 POSTOW = NIE ZALICZONE

150 POSTOW = NIE ZALICZONE

200 POSTOW = NIE ZALICZONE

250 POSTOW = NIE ZALICZONE

Opublikowano

Serwer s1 jest atakowany, forum również, więc w imieniu całego serwera proszę Was drodzy gracze abyście wykazali się cierpliwością.Nie myślcie sobie że to koniec GladoR'a oj nie :) Sam się co do tego pomyliłem i zapewniam Was że serwer będzie stał jeszcze baaardzo długo.Tak więc proszę Was nie bierzcie sobie do serca plotek rozsiewanych po forum i w grze.

W czasie OFF s1 zapraszam na s2 i pozdrawiam HaMaSter :)

Opublikowano

Serwer s1 jest atakowany, forum również, więc w imieniu całego serwera proszę Was drodzy gracze abyście wykazali się cierpliwością.Nie myślcie sobie że to koniec GladoR'a oj nie :) Sam się co do tego pomyliłem i zapewniam Was że serwer będzie stał jeszcze baaardzo długo.Tak więc proszę Was nie bierzcie sobie do serca plotek rozsiewanych po forum i w grze.

W czasie OFF s1 zapraszam na s2 i pozdrawiam HaMaSter :)

Tylko zanim odpala serwer po miesiacu przerwy to Ci drodzy gracze beda juz mieli w dupach ten jakze stabilny serwer.

Opublikowano

Tylko zanim odpala serwer po miesiacu przerwy to Ci drodzy gracze beda juz mieli w dupach ten jakze stabilny serwer.

Jakby nie patrzec server i tak bardzo dlugo przetrzymal a rzadko takie spotkac. Czekamy
Opublikowano

Gra po 5 osob

Chyba u Ciebie w Muminkowym świecie.

Nie ma mowy o tym by serwer był off 4ever, są naprawiane problemy po atakach

chyba lepiej naprawić by nie było problemów, niż później słuchać, że eQ poznikało, nie ?

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Gdyby pvp wyglądało inaczej to byłby fajny serwer.

A jak jest kto pierwszy ten lepszy to nie ma sensu, a ninja dagger i jego chmura to wgl tragedia + bugowanie pieczęci.

Opublikowano

Chyba u Ciebie w Muminkowym świecie.

Nie ma mowy o tym by serwer był off 4ever, są naprawiane problemy po atakach

chyba lepiej naprawić by nie było problemów, niż później słuchać, że eQ poznikało, nie ?

eq i bez tego znikało. :) kupujesz item w isie .... czekasz 1-2 dni bum nie ma itemka. :)

Magia Gladora. ;]

sygnatura1w.png

Opublikowano

no w koncu działa :) , hasła też działają itemki znikają pierwszy słysze ja raz kupiłem pięczęc psa i jakos mam go do dzisiaj ,więc pimp4s nie wprowadzaj ludzi w błąd siedz sobie na tym śmiesznym virtualu pan wojtek lubi takie dzieciaki ssac z nich kase :D .Na tym serwie można zrobic wszystko w grze nawet kupony drapią i zrobisz zakup w iso bez wydawania kasy ;) Co do chmurki ninji to że nie umiesz ABS-su zrobic to lepiej nie płacz że cie biją

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najświeższe informacje!

Wygląda na to że ataki na serwer już ustały :) Niestety do poprawnego działania serwera było konieczne wykonanie potężnej cofki.

Wszystko powoli wraca do normy :)

Zapraszam na serwer i pozdrawiam Hamaster.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najświeższe info!

Zarówno na s1 jak i s2 ruszyła akcja "Naprawa Bugów"!

Możecie wypisywać każde bugi jakie tylko znajdziecie w grze.

Zapraszamy na nasze forum gdzie w dyskusjach znajdziecie tematy z listą bugów.

Zachęcamy do pomocy w szukaniu bugów!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że taki serwer się marnuje.. wystarczyłoby poświęcić na niego troche czasu i mielibyśmy gdzie spędzać nudne wieczory :-) A tak tylko pozostaje temat na forum serwerowym z propozycjami zmian, który Administracja ma głęboko w poważaniu.. Na TS tak samo pustki, jak 1 czy 2 osoby będą online w tym samym czasie to CUD :angry: Po półrocznej przerwie stwierdzam, że kompletnie nic się nie zmieniło; nie zostały naprawione żadne błędy czy bugi, jedyne co wprowadzili to nowe zbroje (za mojej kadencji ostatni był heks).

Mimo tego, że serwer stoi sam sobie to serdecznie was tutaj zapraszam. Nie sugerujcie się żadną TOPką ani wbitymi lvlami, bo nawet po takim czasie od startu można wiele osiągnąć na tym serwerze :) Wystarczą chęci i zgrana ekipa - ja chęci mam, ekipy niestety brak..

Także jeśli ktoś z was szuka stabilniejszego serwera od tych startujących teraz (stabilniejszego, a nie stabilnego, bo podobno jakiś czas temu były cofki na serwerze), na którym liczy się przede wszystkim zabawa i jest mnóstwo zajęć* ZAPRASZAM SERDECZNIE. ^_^

Jednocześnie liczę na to, że szanowny Dark wybierze którąś z proponowanych opcji:

-zacznie interesować się sprawami serwera;

lub

-wyznaczy do prowadzenia serwera kompetentne i zaufane osoby, stworzy TEAM, który będzie odpowiadał za TS, forum, problemy w grze, eventy.

*notabene, wbić max. lvl (tj. 250) można w 2-3 dni, jednak system ulepszeń, Biolog czy misje u Seyong Peyong'a (pewnie napisałam z błędem, ale to nieistotne) wymagają od gracza większego wysiłku i wkładu czasowego.

Opublikowano

grałem kiedyś mialem ninje 220+ serwer był bardzo fajny ale już ma swój czas nie gra na nim już tyle ludzi co kiedyś dla mnie najlepszy 4fun.

@up na początku serwera nie dało się tak szybko maxa złapac.

Mogli by zrobić reaktywacje tego zamiast stawiać s2 na pewno bylo by ponad 1k ludzi

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...