Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A napisałby ktoś jakieś info o serwie np. system ulepszeń broni np. łuków co potrzeba jakie ulepki skąd dropią skąd kd ludzi co dropi z bossów itp

Opublikowano

A napisałby ktoś jakieś info o serwie np. system ulepszeń broni np. łuków co potrzeba jakie ulepki skąd dropią skąd kd ludzi co dropi z bossów itp

Masz na forum serwera wszystko napisane w dziale poradnik

xxxx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz na forum serwera wszystko napisane w dziale poradnik

xxxx

Właśnie jest problem bo na forum w dziale poradniki nie ma i to sporo rzeczy np. jak zrobić kd luda abo system ulepzeń luków albo jakie są dungeony nie które itp

Arcymistrz
Opublikowano

Potrzebuję opinię o serwerze.

Czy opłaca się tam jeszcze grać?

Gra tyle ludzi ile pisze na stronie?

Jak często banują za BS'a?

Jakie są 3 najlepsze postacie PvP?

Eventy?

Jako nowy bez niczego da się tam wybić i grać?

Przyjemność czy raczej odwrotne uczucia na serwerze?

Opublikowano

Eventy?

1 - Serwer jest fajny (ogólnie) ale praktycznie nic się nie dzieje, od roku nie było żadnych nowości nic.

2 - tak gra , ale i tak jest to mało bo kiedyś jak tu grałem grało po 1k +

3 - nie banują

4 - ogólnie to wszystkie postacie są dobre , ale najlepsza taka to mental raczej ;d

5 - eventy jak na jakiś czas są , m.in zuo.

6 - Jak się ma chęć i czas do gry to wiadomo że tak ;)

xD 

Opublikowano

No opłaca się niby dużo osób 250lvl ale prawie wiekszość z nich nie ma eq bo nie stać ich :P Ale chyba już grasz Why bo widziałem taki nick :P

Opublikowano

Pewnie,ze sie oplaca.Na serwerach easy dogonic topke to chwila moment.250 to kwestia kilku dni.Polecam gladora lecz widze,ze znow reaktywuja s2.W sumie nie ma nic w tym zlego po za tym,ze na 2 serwery brakuje im adminow.Zajmuja sie albo jednym albo drugim.

Srij9JT.png

Arcymistrz
Opublikowano

Pewnie,ze sie oplaca.Na serwerach easy dogonic topke to chwila moment.250 to kwestia kilku dni.Polecam gladora lecz widze,ze znow reaktywuja s2.W sumie nie ma nic w tym zlego po za tym,ze na 2 serwery brakuje im adminow.Zajmuja sie albo jednym albo drugim.

Tak tu minus.

W zgłoszeniach zauważyłem, ze ostatnie były rozpatrzone 29.06, a już są 3 strony czekające na kolejne.

Jest dużo dzieci (jak na każdym easy) i trochę trzeba, aby zarobić.

Denerwujące są lvl 55-95, które mają eq z kd +9 i zabijają 250, bo robi to się już jak na xe*****e.

Tak czy inaczej gram drugi dzień i 175 + możliwość sprzedaży w celu zarobku.

No opłaca się niby dużo osób 250lvl ale prawie wiekszość z nich nie ma eq bo nie stać ich :P Ale chyba już grasz Why bo widziałem taki nick :P

Gram pod nickiem Azz Jinno, ale na dniach zmieniam na chunjo/shinsoo

Crashe klienta są za bardzo irytujące.

Opublikowano

Grałem na tym serwerze rok temu serwer naprawde fajnie zrobiony ale jak bym miał zacząć od początku to bym podziękował. Żeby zrobić pro eq potrzeba ok miesiąca grania :)

Opublikowano

Grałem na tym serwerze rok temu serwer naprawde fajnie zrobiony ale jak bym miał zacząć od początku to bym podziękował. Żeby zrobić pro eq potrzeba ok miesiąca grania :)

zrobic wszedzie x4 abs + hp to 1h roboty + ostre nocki na dropieniu i juz mamy jakies tam 'pro' eq wiec tydzien max:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

To chyba dobrze ? Wolisz zrobić EQ w 1 dzień i potem się beznadziejnie nudzić , stojąc w m1 ? moim zdaniem jest zbyt łatwo i powinni dodać jakieś Nowe itemki na które potrzeba w cholera ulepszaczy.

xD 

Opublikowano

To chyba dobrze ? Wolisz zrobić EQ w 1 dzień i potem się beznadziejnie nudzić , stojąc w m1 ? moim zdaniem jest zbyt łatwo i powinni dodać jakieś Nowe itemki na które potrzeba w cholera ulepszaczy.

Ale tu rozchodzi się o to że to miał być serwer easy a nie medium.

Opublikowano

Eventy?

Jak masz trochę czasu to tak :)

Ludzi 500-1k w dzien

Raz na ruski rok

Caly czas sa pojedynki o mistrza wiec nie da sie okreslic najlepszego i najgorszego

Czasem zo/ox

Bez problemu

Opublikowano

Wbijam,lubię serwery typu PvP/Easy/Medium może być fajnie oczywiście prezentacja ładna :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

DDoS są serwer offline, a administracja ma olane.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Olane? Glador upada? Serwer stoi tyle, a teraz admini olewaja? No nie wierze, a juz mnie nachodzila chec na gre... Mam nadzieje, ze Adminom sie przypomni, ze maja pro elo, elo serwer i go naprawia. ;/. P.S Najczestsze ulepszacze to perly, tak? Skad je brac "masowo"?;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...