Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG ten system dobory przeciwników jest pojebany. Mam KV-1 i Wolverina i ciągle wrzuca Mnie do 6-7 tierów. Jak mam wygrać z tygrysem? Wolverinem jestem na 1-2 hity, czołg ten nie jest jakoś szybki, więc nic się nie da nim ugrać. KV-1 jeszcze wolniejszy, wyjedzie Mi KV-1S na bezpośrednie starcie i jest po Mnie. Mam te czołgi wymaksowane. Możecie coś Mi polecić, doradzić?

Wolverine to genialny td, trzymaj się z kimś kto ma sporo hp i cie bd osłaniać, to ze jesteś na 1-2 hity nic nie znaczy, jak masz ogarnięty team. Wolverinem możesz normalnie przebijać tygrysa odpowiednio trafiając. Mnie częściej nim wrzuca do 5-6 tierów.

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniłem teraz działo na 105mm i gra się na razie lepiej niż 76mm. Czas przeładowania większy, ale lekkie na hita idą. Trzymanie się większego nic nie dawało, ok. 10 bitw i ani jednego zwycięstwa.

Opublikowano

Zmieniłem teraz działo na 105mm i gra się na razie lepiej niż 76mm. Czas przeładowania większy, ale lekkie na hita idą. Trzymanie się większego nic nie dawało, ok. 10 bitw i ani jednego zwycięstwa.

10 bitew i 0 zwycięstw to musisz mieć niezłego pecha lub jesteś strasznym moronem. Jestem pewny, że ja gdybym włączył bitwe i wyszedł to bym prędzej wygrał niż Ty.

Musisz się trzymać z tyłu jak Cię tak wysoko wrzuca.

Bij jak masz jakiegoś czołga z przodu to w pod spód jak nie to w dzyndzel na wierzy.

Opublikowano

Macie jakis pomysl na gre T21? Wpieprza mnie na bitwy z X, IX i nic tam nie moge spenetrowac a jest on zbyt duzy zeby byc zwiadowca

Opublikowano

Macie jakis pomysl na gre T21? Wpieprza mnie na bitwy z X, IX i nic tam nie moge spenetrowac a jest on zbyt duzy zeby byc zwiadowca

To, że Cię wrzua na bitwy z X tierami to normalne bo T21 jest zwiadowca. Wykrywaj wrogow jezdzac po mapie i postaraj sie zniszczyc artylerie przeciwnika.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To, że Cię wrzua na bitwy z X tierami to normalne bo T21 jest zwiadowca. Wykrywaj wrogow jezdzac po mapie i postaraj sie zniszczyc artylerie przeciwnika.

A teraz to ja już wiem jak tym grać, scoutować to się tym nie da bo nie jest zbyt zwrotny i jest duży.
Opublikowano

A teraz to ja już wiem jak tym grać, scoutować to się tym nie da bo nie jest zbyt zwrotny i jest duży.

Chyba cie coś. Jest bardzo zwrotny, a duży to on na pewno nie jest. Nie jedź nim na pałę, znajduj pojedyncze czołgi i obkrążaj wałąc po tyle i bokach.

Opublikowano

Chyba cie coś. Jest bardzo zwrotny, a duży to on na pewno nie jest. Nie jedź nim na pałę, znajduj pojedyncze czołgi i obkrążaj wałąc po tyle i bokach.

To już nie jest to co kiedyś, za dużo traci na zakrętach ale nadal można nim spotować ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

Co myślicie o VII tierze Ruskim medzie T-43 ?

Fajny medzik, świetnie się nim gra, trochę gorszy od KV-13. Dalej w linii są jeszcze lepsze czołgi :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Pytanie mam co bedzię lepsze Jackson czy Hellcat? Bo właśnie mam wolverina i sporo expa na nim zebranego więc niedługo będe musiał wybrać i nie wiem,który może okazac się lepszy.

Lubie wbijać posty :)

Opublikowano

Pytanie mam co bedzię lepsze Jackson czy Hellcat? Bo właśnie mam wolverina i sporo expa na nim zebranego więc niedługo będe musiał wybrać i nie wiem,który może okazac się lepszy.

Zdecydowanie Hellcat.

Opublikowano

Zasadniczo to oba TD mają tą samą armate tylko Jackson ma jakiś pancerz,którego Hellcat w ogóle nie ma.Za to kociak ma taka mobilność o jakiej może pomarzyć ten drugi i która pozwala mu z łatwością skakać po całej mapie.Wszystko zależy jak kto woli.Osobiście pare bitw rozegrałem Hellcatem i na niego stawiam.

Opublikowano

Poczytałem o obu czołgach i wybiore Jacksona. Dzięki za pomoc. ThePro dzięki za linka

Lubie wbijać posty :)

Opublikowano

Nie ma co patrzyć który z tych dwóch jest lepszy. Wybiera się czołgi po czołgu końcowych, no chyba że kończysz linie na 6 tierze.

Chcesz TD z obracaną wieżą to Helcat, chcesz bez wieży ale z pancerzem to Slugger/Jackson.

76561198001815076.png
Opublikowano

Co widzicie o artylerii konkretnie wyspę lubinicię nimi grać ją lubie tak z daleka trafić nie wie co się dzieje epickie uczucie ale sszkoda że jestem praktycznie na wita a wy co myślicie?

Opublikowano

Co widzicie o artylerii konkretnie wyspę lubinicię nimi grać ją lubie tak z daleka trafić nie wie co się dzieje epickie uczucie ale sszkoda że jestem praktycznie na wita a wy co myślicie?

po polsku poproszę :)

76561198001815076.png
Opublikowano

mam dylemat nad badaniem czołgów: M4 czy T1 heavy. Co będzie lepsze?

Idąc przez M4 a potem przez M4A3E2 możesz odblokować dwie linie na raz - czołgi średnie i czołgi ciężkie.

T1HT wspominam dobrze, teraz zaczynam iść przez M4, jak narazie nic nie mam do zarzucenia.

76561198001815076.png
Opublikowano

Cześc na jaki mam czołg isc żeby szybko zabijac??

Czołg nie ma znaczenia, bez skilla to nawet słabszy tierowo czołg się po tobie przejedzie.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...