Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ktos czołgiem pz38nA rozwalil tygrysa albo kw-1s albo is'a?? jeśli tak to jesteście pro bo ja mam ten czołgi i idę w pzIV i dalej tylko tym pz38nA mam bitwy z VII tierami i trudno mi cos rozwalić a nawet uszkodzić

Opublikowano

Czy ktos czołgiem pz38nA rozwalil tygrysa albo kw-1s albo is'a?? jeśli tak to jesteście pro bo ja mam ten czołgi i idę w pzIV i dalej tylko tym pz38nA mam bitwy z VII tierami i trudno mi cos rozwalić a nawet uszkodzić

To normalne, gdyz Pz38nA jest czolgiem lekkim, ktorego zadaniem podczas bitwy jest wykrywanie wrogow i niszczenie artylerii. Jezeli chcesz szybko przez niego przejsc i cos zarobic to zastosuj sie do moich rad.

636451494245979649038.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie czołgi polecacie osobie która co dopiero rozpoczęła grę w wota ? Nie za bardzo wiem czym mi się będzie dobrze grało, zacząłem iść w czołgi usa ale dla nooba lepsze lt, czy mt na początku ?

Opublikowano

Jakie czołgi polecacie osobie która co dopiero rozpoczęła grę w wota ? Nie za bardzo wiem czym mi się będzie dobrze grało, zacząłem iść w czołgi usa ale dla nooba lepsze lt, czy mt na początku ?

Na poczatku najlepiej grac ruskimi, gdyz sa bardzo latwe w opanowaniu. Jezeli jednak chcesz grac USA to idz w medy a potem przejdz nimi na HT.

Opublikowano

Na poczatku najlepiej grac ruskimi, gdyz sa bardzo latwe w opanowaniu. Jezeli jednak chcesz grac USA to idz w medy a potem przejdz nimi na HT.

No właśnie wpakowałem się w te usa i jadę na razie lt i gra mi się beznadziejnie :D A nie chce mi się zmieniać już i będę musiał jakoś się męczyć dopóki tego nie ogarne, z tego co na razie zaobserwowałem to te usa lt mają słaby pancerz i są szybkie. Którą stronę pancerza mają najmocniejszą ? Bo przodem to 2-3 strzały i padam a jak raz nawalałem w jednego francuskiego i ustawil sie bokiem to same rykoszety, 0 dmg :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie wpakowałem się w te usa i jadę na razie lt i gra mi się beznadziejnie :D A nie chce mi się zmieniać już i będę musiał jakoś się męczyć dopóki tego nie ogarne, z tego co na razie zaobserwowałem to te usa lt mają słaby pancerz i są szybkie. Którą stronę pancerza mają najmocniejszą ? Bo przodem to 2-3 strzały i padam a jak raz nawalałem w jednego francuskiego i ustawil sie bokiem to same rykoszety, 0 dmg :P

Kazdy czolg LT w grze posiada slaby pancerz. Ich zadaniem nie jest niszczenie przeciwnikow lecz wykrywanie ich i likwidowanie artylerii wroga. W grze nie liczy sie pancerz lecz jego ksztalty.

Opublikowano

Kazdy czolg LT w grze posiada slaby pancerz. Ich zadaniem nie jest niszczenie przeciwnikow lecz wykrywanie ich i likwidowanie artylerii wroga. W grze nie liczy sie pancerz lecz jego ksztalty.

Teraz to to już wiem, pisałem to w 1 dniu gry, ale na niskich tierach lt można normalnie powalczyć.

Opublikowano

Teraz to to już wiem, pisałem to w 1 dniu gry, ale na niskich tierach lt można normalnie powalczyć.

Tak, wtedy jeszcze nie odstaja tak bardzo od MT czy TD.

Opublikowano

@Up jak go wymaksujesz będzie dobry.

@topic Jaka nacje dla arty polecacie ?

Randomy Niemcy

CW USA

Dla tych z dużymi umiejętnościami Francja

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

IS na 100%

ale to zależy do którego czołgu zamierzasz dojść.

IS więcej HP,lepsze dmg,lepsza armata szybszy i zwrotniejszy.

Opublikowano

Aktualnie na koncie MeGaN6666 posiadam VK3601H Idę w silniki. I nie wiem czy teraz mam popierdykać 75mm Koenishem czy wstrzymać się z silnikami i cisnąć do 88mm? (Posiadam Zawieszenie Oraz Radio i 75 VIII poziomu).

Opublikowano

To zależy co wolisz

Jeżeli chcesz szybciej jeździć to idź pierwsze w silnik.

Jeżeli wolisz większe obrażenia to działo.

Ja bym wybrał pierwsze działo a potem silnik.

Opublikowano

Aktualnie na koncie MeGaN6666 posiadam VK3601H Idę w silniki. I nie wiem czy teraz mam popierdykać 75mm Koenishem czy wstrzymać się z silnikami i cisnąć do 88mm? (Posiadam Zawieszenie Oraz Radio i 75 VIII poziomu).

Na Twoim miejscu, odblokował bym działo potem silnik. Chociaż jeżeli wydaje Ci się,że Vk'a jest zbyt mułowata to odblokuj first silnik. Decyzja należy do Ciebie. Mogę tylko zasugerować co bym zrobił w takiej sytuacji.

Opublikowano

Panther II jak dla mnie działo ma fajne, szybkostrzelne, ale za to pancerz cieniutki jak papier :-/

Jak chcesz iść w niemieckie, to idź w VK3601(H) potem Tigera i tak dalej.

Obecnie mam Tigera, i bardzo przyjemnie się nim jeździ :)

Czołg do campienia ale także do dobijania przeciwników z małą ilością życia. Polecam ! :D

Opublikowano

Postanowiłem że zrobię przerwę z 36. Powracam na stare konto TheZkats[sHRED], Posiadam M3 Lee i mam 9k expa oraz 350k kasy, Ale w co iść? M4 Czy T1HT? Z tego co wiem M4 miażdży 105mm, A T1HT nieźle popierdyka M1A1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...