Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS na 100%

ale to zależy do którego czołgu zamierzasz dojść.

IS więcej HP,lepsze dmg,lepsza armata szybszy i zwrotniejszy.

sorki ale tiger ma wiecej hp ;] Kto grał na tescie? zamierza ktoś iść w mt bądź ht chińskie? Mi osobiście się podobają, chodz fajnie się gra dopiero od 7 tieru :>

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak oceniacie m10 wolverine ? Odblokowałem go dzisiaj i mam problem bo coś chyba łatwo w nim rozwalić obrót wieży, możecie mi pokazać gdzie jest ten weakspot żebym unikał takiego ustawienia ?

Opublikowano

Jak oceniacie m10 wolverine ? Odblokowałem go dzisiaj i mam problem bo coś chyba łatwo w nim rozwalić obrót wieży, możecie mi pokazać gdzie jest ten weakspot żebym unikał takiego ustawienia ?

Ja gdy nim gralem ani razu nie dostalem w wieze. Po prostu masz pecha. Co do czolgu to jest swietny. Szybkie zgranie celownika, którtki czas przeładowania i calkiem dobra penetracja.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Miałem go i uważam go za naprawdę dobry czołg.

Z 76mm gra się bardzo fajnie.

A z więżą nie miałem żadnych problemów

Opublikowano

ThePro a wieże masz zamontowana standardowa czy M10T72M1 ?

Standardową, nie dawno go kupiłem. Ciągle dostaje w obrót wieży a z uszkodzonym to za dużo nie rozwalę bo cały czołg też obraca się dość wolno.

Opublikowano

Na moim koncie M10 zabiłem 10 czołgów w bitwie.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Standardową, nie dawno go kupiłem. Ciągle dostaje w obrót wieży a z uszkodzonym to za dużo nie rozwalę bo cały czołg też obraca się dość wolno.

Na nastepnej wiezy nie bedzie z tym problemow bo bedzie duzo odbijac.

Opublikowano

Co sądzicie o Vk4502Ausf.A?

Zagrałem nim tylko kilka bitew.

Od razu można zauważyć ,że ma dobry pancerz,dużo potrafi odbić.

Działo ma trochę słabą penetrację.

Opublikowano

bo nie umiesz grac wolverinem... u mnie 5-6 fragów nim to była norma... nawet na podstawowej wierzy, jedynie z lufą m1a2

Grałem nim tylko 3 bitwy także raczej nie umiem nim jeszcze grać. Kilka bitw więcej to go może ogarnę.

Opublikowano

Grałem nim tylko 3 bitwy także raczej nie umiem nim jeszcze grać. Kilka bitw więcej to go może ogarnę.

Nauka gry każdym czolgiem zajmuje okolo 100 walk.

Opublikowano

Nauka gry każdym czolgiem zajmuje okolo 100 walk.

Dla mnie to kilka bitw xD

Mam pytanie, jak losuje ELC AMX bo chce sobie do niego dojść i grać nim dla zabawy, zarabia się nim dobrze ?

Opublikowano

Dla mnie to kilka bitw xD

Mam pytanie, jak losuje ELC AMX bo chce sobie do niego dojść i grać nim dla zabawy, zarabia się nim dobrze ?

ELC losuje najczesciej na 5-8 tiery. Do zarabiania czolgi LT sie nie nadaja, jednak tym mozna zarobic nawet sporo gdy nauczysz sie nim grac.

Opublikowano

Co sądzicie o Vk4502Ausf.A?

Bardzo fajny czołg, nie narzekałem na niego ani na wersje B. Nawet stockiem się grało dobrze :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Co myslicie o S-51 kupilem go w poniedziałek,ze stackowym dzialem to masakra.

Musisz je przeboleć, drugie też do najcelniejszych nie należy ale jak się już nauczysz nim grać to będziesz zadowolony.

76561198001815076.png
Opublikowano

Co sądzicie o t-28 ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Co sądzicie o t-28 ?

Bardzo fajny i dużych rozmiarów frag. ( Z perspektywy gracza który nie ma go w garażu)

Opublikowano

Ja zbieram na Tigera i Shermana myślę ze są to najlepsze czołgi w całej grze ale to tylko moje zdanie.

Co sądzicie o działach samobieżnych moim zdaniem są one nie potrzebne w grze nie umiem nimi grac.

Opublikowano

Powiecie jakie najlepiej działo do t-28 ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...