Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecicie mi jakim czołgiem mogę sporo zarabiać ? Aktualnie mam usa linie magazynkową to 6 tieru i tdki do m10 wolverine. Szukam jakiegoś szybkiego do wynalezienia czołgu którym mogę trzepać kasę :P Myślałem nad stugiem albo kw ale ile zajmie mi dojście do nich ?

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecicie mi jakim czołgiem mogę sporo zarabiać ? Aktualnie mam usa linie magazynkową to 6 tieru i tdki do m10 wolverine. Szukam jakiegoś szybkiego do wynalezienia czołgu którym mogę trzepać kasę :P Myślałem nad stugiem albo kw ale ile zajmie mi dojście do nich ?

Są to 5 tiery więc dojście do nich jest bardzo szybkie.

Opublikowano

Warto kupić Tigera?

Jeżeli chcesz dojść do E-100 to nie masz wyjścia :D

Aktualnie sam się z nim męczę jak wymaksujesz będzie o niebo lepiej .

Opublikowano

Słyszałem, że jest to typowy snajper, czyli coś dla mnie prawdę mówiąc, a już lada dzień dojdę do niego to sie zastanawiam w sumie czy dobrze zrobiłem, bo słyszałem że w późniejszych stadiach gry ruskie są lepsze ;/ Chyba oleje to na chwilę obecną i wracam do starych dobrych II tierów ;)

Opublikowano

Słyszałem, że jest to typowy snajper, czyli coś dla mnie prawdę mówiąc, a już lada dzień dojdę do niego to sie zastanawiam w sumie czy dobrze zrobiłem, bo słyszałem że w późniejszych stadiach gry ruskie są lepsze ;/ Chyba oleje to na chwilę obecną i wracam do starych dobrych II tierów ;)

Grałem tygrysem, praktycznie stockowym, zbadałem tylko wieże (działo miałem z tygrysa P). Silników ani gąsek nie badałem i mi się nim aż tak dobrze grało że tylko 100 bitew na kt'ka mi wystarczyło :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Tiger to cudowny czołg, a po nim jest jeszcze lepszy KT

Warto iść w tą linie chociażby dla KT

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zaplanowałem sobie iść w niemieckie medy , i takie pytanko , co sądzicie o VK3002DB i o panterze ?

Opublikowano

Zaplanowałem sobie iść w niemieckie medy , i takie pytanko , co sądzicie o VK3002DB i o panterze ?

VK DB, to moim zdaniem super med :D

Z najlepszym silnikiem jest bardzo mobliny, ale bez drugiej wieży, bo druga wieża obciąża go 12 ton i lekko traci na mobilności, ale nadal jest szybki.

Póki nie odblokuje się najlepszego silnika trochę kijowo się gra, ale z topowym silnikiem już jest git, a jak go wymaksujesz, to jest miodzio ;)

Panterka też jest fajna coś dużo odbija, ale w porównaniu do DB, to kloc który się toczy.

Długa 7,5cm jest super, szybki ROF, dobra celność, ale mały DMG...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ile zajmuje mniej więcej bitew dojście do 7 tieru?

Nie da się tego tak określić.

Zależy od tego jak grasz i ile.

Opublikowano

Ehhhh masakra, ten PZ III to gówno na maksa nie wiem jak mi sie uda do tygrysa dojsc z takim syfem

PZ III jest do Scoutowania

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

PzIII jest do normalnej gry. Często brany do kompanii juniorskiej.

Ciekawe jak na 6/7 tierze będziesz nim "normalnie" grał.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No nic, muszę przeboleć to jakoś, jeszcze 6k doswiadczenia do PZ III/IV potem VK3001H(O którym słyszałem wiele dobrego) i wreszcie tygrys...

...

ehh ci 'nowi' :) dla twojej wiadomosci tygrysa nie robi się z vk3001h ... tygrys jest po vk3601h natomiast panterę robi się z vk3601h.. :)

co sądzicie o kw'sporcie?

Opublikowano

co sądzicie o kw'sporcie?

Na kompanie seniorków jest bardzo dobry.

Ma nie celne działo, ale jak jebnie...

ROF też pozostawia dużo do życzenia.

Mobilność dobra.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja zbieram na Tigera i Shermana myślę ze są to najlepsze czołgi w całej grze ale to tylko moje zdanie.

Co sądzicie o działach samobieżnych moim zdaniem są one nie potrzebne w grze nie umiem nimi grac.

Najgłupsze zdanie o world of tanks...

Po pierwsze : Tiger i sherman to nie są najlepsze czołgi w grze (tak szczerze mówiąc nie ma najlepszego i najgorszego :P)

Po drugie : Ty jesteś powalony/a ?! Bez dział samobieżnych wot nie byłby wotem to jest najlepsza część tej gry jak nie umiesz nimi grać to ich nie obrażaj działa są wspaniałe jak sie umie grać :)

Po trzecie : widać że masz małe doświadczenie w tej grze :)

signature@500625643@eu@34@1@110110001001001110110100110110110110100001@01111010000@pl@0.png

Aż tak słabo? :P

Opublikowano

Tak samo jak ty ;)

Cięta riposta co? :D Racja ja też nie jestem jakimś kolosem tyle że nie pisze takich rzeczy jak ten ktoś ;)

signature@500625643@eu@34@1@110110001001001110110100110110110110100001@01111010000@pl@0.png

Aż tak słabo? :P

Opublikowano

A więc. Postanowiłem że już na tym baardzo starym koncie sprzed wersji 7.0 zrobię Francuskie drzewko. (Na starym dostałem bana za oszustwo m.in złoto kupione przez neta nie przez ich stronkę.) Także pada pytanie Ponieważ idę w Bat Chatillona 25t oraz AMX 50 Foch 155. (Na poprzednim koncie też to chciałem zrobić gdyby nie ban.) I czy opłaca się w to iść? Bat Chat conajmniej miażdży. A AMX ma ten magazynek który mieści 3 pociski. które mogę zadać chyba 300-900. x3 = 2700hp. Także jestem dopiero na Amx 38 i Renault UE 57 (Tak ten mały piździk który wygląda jak bolid :D). A więc czy to dobra droga? Jak Będzie się nimi zarabiać?.

Opublikowano

Na późniejszych tierach, bez premki może być ciężko z wychodzeniem na plus ale jak będziesz ogarniał to nie widzę problemów

76561198001815076.png
Opublikowano

OMG ten system dobory przeciwników jest pojebany. Mam KV-1 i Wolverina i ciągle wrzuca Mnie do 6-7 tierów. Jak mam wygrać z tygrysem? Wolverinem jestem na 1-2 hity, czołg ten nie jest jakoś szybki, więc nic się nie da nim ugrać. KV-1 jeszcze wolniejszy, wyjedzie Mi KV-1S na bezpośrednie starcie i jest po Mnie. Mam te czołgi wymaksowane. Możecie coś Mi polecić, doradzić?

Opublikowano

OMG ten system dobory przeciwników jest pojebany. Mam KV-1 i Wolverina i ciągle wrzuca Mnie do 6-7 tierów. Jak mam wygrać z tygrysem? Wolverinem jestem na 1-2 hity, czołg ten nie jest jakoś szybki, więc nic się nie da nim ugrać. KV-1 jeszcze wolniejszy, wyjedzie Mi KV-1S na bezpośrednie starcie i jest po Mnie. Mam te czołgi wymaksowane. Możecie coś Mi polecić, doradzić?

Musisz się trzymać kogoś mocniejszego, aby móc się za nim schować albo w razie potrzeby mu pomóc :)

Co do mm to nie ma rady, trzeba to przeboleć. Teraz i tak jest lepiej bo kiedyś wolverinem rzucało nawet na ósemki;

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...