Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kamuflaż

spotkałem sie z czymś takim: celność jakiegoś działa wynosi 0.38 na 100m i czytam dalej- max 0.33 tylko nie wiem czy do tego jakiś sprzęt jest wymagany czy atuty załogi i czy to prawda?(chyba na stronie wiki.worldoftanks w porównywanych działach)

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie drzewko najbardziej polecacie? Ruskie, Niemieckie, Brytyjskie, Amerykańskie? HT czy TD? Proszę o wypowiedzi, albowiem ja własnego zdania na ten temat nie mam.

Opublikowano

Jakie drzewko najbardziej polecacie? Ruskie, Niemieckie, Brytyjskie, Amerykańskie? HT czy TD? Proszę o wypowiedzi, albowiem ja własnego zdania na ten temat nie mam.

Moderator, a takich rzeczy nie wie, co ty pierwszy raz grasz w WoT'a?

HT ZSRR linia do IS-4 jest najprostszą linią polecaną początkującym graczom.

Jeżeli nie lubisz powolnych czołgów z dużym pancerzem tylko wolisz mobilniejsze to lepsza była by droga do IS-7

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moderator, a takich rzeczy nie wie, co ty pierwszy raz grasz w WoT'a?

HT ZSRR linia do IS-4 jest najprostszą linią polecaną początkującym graczom.

Jeżeli nie lubisz powolnych czołgów z dużym pancerzem tylko wolisz mobilniejsze to lepsza była by droga do IS-7

Pytam się userów co polecają, bo ja własnego zdania na ten temat nie mam. ;)
Opublikowano

Ja osobiście polecam HT amerykańskie , jest jedna linia i nie ma nic do dodania .

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

@UP Nie wiem czy ja jestem jakiś ciemny ale chyba nie ma dwóch linii HT amerykańskich ;)

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Chodzi mi o to że Amerykańskie HT powinno się robić jak już ma się jedną linie HT zrobioną do 10 tieru

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No to chyba że ;)

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

@UP Nie wiem czy ja jestem jakiś ciemny ale chyba nie ma dwóch linii HT amerykańskich ;)

Za to byc moze bedzie w przyszlosci. Odpowiedz WOT-a:

Czy macie zamiar wprowadzić drugą linię amerykańskich czołgów ciężkich?

To możliwe. Obecnie nadal jesteśmy na etapie rozważania, czy istnieje możliwość stworzenia kolejnej interesującej linii amerykańskich czołgów ciężkich.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja to tam najbardziej lubię medy. Mam już T-34-85 i idę do T-62A, VK3601(H) i idę do E-100, M4 Sherman i... w każdym razie do tego najlepszego amerykańskiego meda :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jakie najlepsze dział do jgpanthery mam aktualnie długą 8.8 i mysle o 105mm czy one jest dobre oraz czy sie opłaca

10,5 cm - najlepsze ze wszystkich dostepnych na tym czolgu.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...