Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pytanie czy IS3 gra z tierem X bo bardzo chciałbym zagrać z Mausem ponieważ ponoć ma bardzo dobry pancerz i chciałbym to sprawdzić. A niedługo będe miał IS3 i dlatego się pytam.

PS

A jak można to prosił bym żebyście powiedzieli ile zarabia IS3 tak jak się zniszczy nim ok 3 czołgi a ile jak bitwe ię przegra i nikogo nie zabije i jak się nim gra w ogóle.

PROSZĘ O W MIARĘ SZYBKIE ODPOWIEDZI !!!

Opublikowano

IS-3 to 8 tier,a od któregoś patchu matchmaker losuje 2 tiery w górę i 2 tiery w dół

Więc tak,IS-3 jest rzucany na X tiery.Wszystkie czołgi 8 tieru od czasu do czasu grają z X

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

A co myslicie o HT X tieru? jestem ciekaw waszych opinii, wg mnie Maus i Is7 najlepsze (dobre dziala i pancerze), hamburgerianin ujdzie, a francuz to porazka (pancerz z tylu to jakies zarty, 30mm??????)

Opublikowano

30mm, ale jak Ci wyskoczy, walnie 4x ~400, szybko spierdzieli a kolega z plutku dokończy sprawę to już taki żart nie będzie ^_^

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Gdy nauczysz się grać francuzami,pancerz nie będzie ci przeszkadzać ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

A co myslicie o HT X tieru? jestem ciekaw waszych opinii, wg mnie Maus i Is7 najlepsze (dobre dziala i pancerze), hamburgerianin ujdzie, a francuz to porazka (pancerz z tylu to jakies zarty, 30mm??????)

To wszystko zalezy od umiejetnosci gracza, 10 tiery sa tak zbalansowane aby byly rowne.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tier I: MS-1 albo T1 Cunningham; MS-1 jest świetny na dalekie dystanse dzięki działu 45 mm, a T1 Cunningham jest nie do pokonania w walce w zwarciu, dzięki swojej szybkości i półautomatycznemu działu.

Tier II: T57 ma potężny pancerz i działo dużego kalibru, mimo że jest artylerią ja uważam go bardziej za TD.

Tier III: Marder II albo PzKpfw 38 (t); Marder ma zabójcze działo, a PzKpfw 38 (t) jest świetnie zbalansowany (jest we wszystkim całkiem dobry).

Tier IV: PzKpfw III ma potężny pancerz, silnik i działo, które z odłamkowymi potrafi zrobić istną rzeź.

Tier V: M4 Sherman dzięki całkiem dobremu silnikowi i dziale 105 mm

Tier VI: VK3601 H, ten czołg to istna potęga. Świetny pancerz, silnik i dmg. Jednak jego piętą achillesową jest penetracja.

Tier VII: T29 ma niesamowicie potężne działo, pancerz i jest nawet żwawy.

Tier VIII: ISU-152, ludzie spójrzcie na to działo, wtf?!

Tier IX: E-75 ma przepotężny pancerz i działo, istny czołg ciężki.

Tier X: Chyba ten nowy amerykański, tylko jak on miał... tak czy inaczej jest cudnie opancerzony i ma świetne działo. Oczywiście bez weakspotów się nie obyło.

a Co do VI Tieru to według mnie najlepszy czołg na ten tier to KW 2 z Działem 152 mm :)
Opublikowano

Ja mam natomiast takie pytanie, jakie działo polecacie do VK 3601?

Mam teraz zamontowane to działo z VIII tieru 7,5mm Konisch, ale to jest jakaś porażka, pięć strzałów w silnik T-34-85 i demage rzędu 50-80 (strzały z bliska). (niech ktoś mi powie, dlaczego to działo dali jako najwyższy tier?)

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem te dzialko ma taki wysoki tier ze wzgledu na swoja szybkostrzelnosc i najwyzsza penetracje.

Tak on ma rację jeżeli chcesz to przecież możesz wybrać jakieś inne działo nie koniecznie to !

Opublikowano

A ja mam pytanie dotyczące ELC AMX czy on ma działo które może strzelać raz za razem kilka strzalów czy dopiero AMX 12t ma takie działko wielostrzałowe??

Opublikowano

Ja mam pytanko jaki sprzęt eksploatacyjny wsadzić w Tigera II? Czołg jest wymaksowany załoga 100% i rozwijam drugi perk. Dodam, że załoge przeniose na pewno na stałe na E-75 a KT zostaje w garażu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...