Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prototyp czyli prototyp, czy prototyp czyli że kiedyś niby jakieś plany były a tak naprawdę to go sobie wymyślili?

Opublikowano

Jednak może całą linie by złożyli. Gratulacje nareszcie komuś chciało się sprawdzić xD Trochę mnie te czołgi zaciekawiły.

Opublikowano

Moim zdaniem pojazdy typu TP są bardzo ciekawe, czyli pościgowe oraz średnie / ciężkie.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Pewnie tak. :D A ja się was chciałem zapytać, czy sprzedać IS'a, z w bitym już IS-3 i sprzedać go, kupić sobie PZ IV, uzbierać na M41 i potem zarabiać na KT i IS-3? Bez premki wszystko. ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby ożywić trochę ten temat może podyskutujemy nad czołgiem tieru 9 lini niemieckiej prowadzącej do E-100, czyli E-75.

Co sądzicie o tym czołgu? Wypowiadajcie się jako grający tym czołgiem jak również jako przeciwnicy.

BTW:

Madvied miałeś zrobić temat z dyskusją o Mausie, ja nadal czekam :ninja:

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A ja, żeby nie robić nowego tematu napisze tu. Dlaczego w grach turniejowych ludzie w drużynie mają T1 Cunningham ? Nie bardzo to czaje, co takiego jest w nim że go wybierają

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...