Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanko czy warto iść w VK3601h potem Tiger potem Tiger II

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja odblokowałem go przez przypadek (pomyliły mi się te VK,a chciałem isć do Maus'a xD)

Fajny jest,następne czołgi po nim (KT,E-75) też zarąbiste.Tylko E-100 to kupa :(

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ej jak się zarabia T-50 ?

Do jutra chyba kolo 12(maybe) jest 200% zarobkow tym czolgiem(t-50) za 1 bitwe zwiadowca i 2 kile dostalem az 39k na czysto takze przez te dni duzo sei dalo pieniazkow zarobic ^^

Opublikowano

A amx 12t? Jak wam się gra?

Ja go mam, zakupiłem go, kiedy był jeszcze na 5 tierze, i w tedy ciałkiem fajnie się nim grało. Po późniejszej aktualizacji był mały kryzys, co do lubialności przezemnie i chciałem go sellnąć, jednak tego nie zrobiłem. Ogólnie nie umiem nim grać i wkurwia mnie ten silnik z przodu (nie wiem czy po aktualizacji 8.0 nie przenieśli, bo jak mi go podpalili, to on się fajczył pod wieżą). Kolega mi mówił żebym nim scoutował (podobno on zarobił 2k expa za wykrycie prawie całego teamu wrogiego :huh: ). Wcześniej nim mi się chujowo scoutowało, ale dziś spróbowałem i nawet ujdzie. Denerwuje mnie tylko to, że trzeba ponad 60k expa mnieć a ja mam dopiero 30k....

Myślę teraz, że od update 8.0 scoutowanie może być opłacalne, bo chyba dostaje się dodatkowego expa i kredyta, jak ktoś uszkodzi czołg, kiedy ty go podświeliłeś (ew. proszę o potwierdzenie moich przypuszczeń :))

Opublikowano

Ja 12t gralem kiedy byl na V tierze. Wspomnam go milo. Mozna bylo rozwalac arte i po raz pierwszy spotkac sie z magazynkiem. Wydaje mi sie ze byl lepszy na V tierze niz teraz, lepiej go losowalo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ej jeśli macie PzIII/V to napiscie jak sie spisuje jakiee działo do niego najlepsze i czy isc w strone Pantery !!

Opublikowano

Myślę teraz, że od update 8.0 scoutowanie może być opłacalne, bo chyba dostaje się dodatkowego expa i kredyta, jak ktoś uszkodzi czołg, kiedy ty go podświeliłeś

To było cały czas ;]

Kolega mi mówił żebym nim scoutował (podobno on zarobił 2k expa za wykrycie prawie całego teamu wrogiego :huh: ).

Obejrzyj ten film ;]

http://www.youtube.com/watch?v=WeOM9OAFCaU&feature=plcp

Ja sam idę w kierunku AMX 12t,mam nadzieję,że się nie zawiodę ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Siemka mam do was pytank oczy warto z PzIII/V skręcić na hummela czy jechac Bison stpz grille i hummel !

Opublikowano
Ej jeśli macie PzIII/V to napiscie jak sie spisuje jakiee działo do niego najlepsze i czy isc w strone Pantery !!
Siemka mam do was pytank oczy warto z PzIII/V skręcić na hummela czy jechac Bison stpz grille i hummel !

1. nie musisz zaczynać odpowiedzi od "ej" :)

2. nie musisz kończyć odpowiedzi wykrzyknikiem :)

3. Teoretycznie przechodząc z pz III/IV zaoszczędzisz więcej expa (bo arty kosztują więcej expa, a tanki mniej :D), ale z to możesz stracić na doświadczeniu załogi arty (ew. możesz dokupić 75%), oraz swoje doświadczenie idywidualnie, bo artami niemieckimi się troszeczkę ciężej gra i w ogóle mają inna specfikację.

4. Podobno pz III/IV jest taki sam jak pz IV bez topowej armaty, a pz IV bez topowej armaty bodajże nie może mieć lepszych dział, a to z kolei uniemożliwia grę, bo wszystko rykoszetuje.

To było cały czas ;]

Hmm... dziwne, nigdy z tym się nie napotnąłem przy tutach :)

Opublikowano

No i jeszcze jedno pytanko dobry jest T-29 i co kupić Ferdianda czy ISu-152

Opublikowano

ja posiadam t29 i bardzo dobrze mi sie nim gra ; ) mam wszystko na maxa i nawet mobilny . :) bez premki za wygrana srednio 800/900 expa za przegrana tak 300-600 :)

Opublikowano
No i jeszcze jedno pytanko dobry jest T-29 i co kupić Ferdianda czy ISu-152

T-29 jest dobry. Wiem, bo mam kw-3, mój czołg prawie nic mu nie zrobi od przodu, dlatego jak do niego strzelam, to celuję w gąski :), a jak od boku, to standardowo w silnik. ISU-152 widziałem w akcji, i moim zdaniem jest lepszy od Ferdka :)

Opublikowano

T-29 jest dobry. Wiem, bo mam kw-3, mój czołg prawie nic mu nie zrobi od przodu, dlatego jak do niego strzelam, to celuję w gąski :), a jak od boku, to standardowo w silnik. ISU-152 widziałem w akcji, i moim zdaniem jest lepszy od Ferdka :)

Najgorzej jest, gdy T29 wystawi wieze wtedy nie ma sie z nim szans.

636451494245979649038.gif

Opublikowano
Walisz we właz i wszystko wchodzi kiedyś "uszy" były weakpointem ale teraz za zero tam wchodzi

Wiem o co ci chodzi, sam tam celowałem :), potem się zacząłem dziwić, dlaczego tam już nie penetruje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...