Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jak to 1 pkt ? To nie lepiej wziąć coś lepszego jak t-50 czy t-50-2 na spotowanie albo jakiegoś meda 10 tieru typu 50m?

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ah czaje, myslałem że w takim eslu masz mieć tych 7 czołgów i tyle :P Dzięki za rozwianie wątpliwości

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

A T1 biorą bo to najlepszy czołg 1 tieru ;] (Potrafi na jedną serię z działa [Tak,ma magazynek] rozwalić każdy czołg tieru I )

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Fajny jest tez reniferek na 2 tierze z magazynkiem.

Renault jakies tam z francuskich td 2 tieru.

O ile się nie mylę,to Francuskie TD mają magazynek dopiero od X tieru :P

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

A więc żyłem w błędzie :D

A co myślicie o T92?

Ja grałem nim an teście i powiem wam,że wg mnie jest OP :D

Ten splash i dmg robi swoje

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Opłaca się iść w t25/2 ?

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Czyli tak ? :P

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Co sądzicie o M103 ?

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy SU-5 ma obracaną się wieże tak jak SU-26 ????

A co do tego co kupić po kw1s, kup IS jest dobry a jak się go wypicuje na max to jest super a ten najlepszy silnik fajnie ciągnie pod górę.

Powodzenia w kupowaniu i ulepszaniu czołgów! :):DxD;) :rolleyes:

Opublikowano

Zdaje sie ze nie ma.

dzięki :)

Prosił bym jeszcze o jakieś szczegółowe informacje dotyczące SU-5. Takie jak; przyśpieszenie, zwrotność w trakcie jazdy, jakie jest najlepsze działo, celność itp. [Wiem że ze statystyk wszystko wynika ale statystyki często bardzo się różnią od realizmu] :D

Bardzo proszę o sprawdzoną odpowiedz najlepiej od osób którzy grają lub grali SU-5.

Z góry dziękuje. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...