Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hej

mam problem ktory czolg wybrac, gdyz po ostatniej aktualizacji wszystko sie pozmienialo chyba.

posiadam czolg VK 2601 (H) i nie wiem ktory wybrac by isc w strone najlepszego ciezkiego czolgu? prosze o propozycje gdyz to drzewko sie duzo zmienilo i nie wiem co wybrac teraz

Opublikowano

Jeżeli masz VK3601(H) to nie masz wyjścia,musisz iść do E-100.Ja radziłbym ci kupienie pzIV,zrobienie VK3001(P) i kontynuowanie drogi do Maus'a,bo E-100 jest słaby

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Niby tak,ale E-100 nie powala swoją penetracją ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Witam, Mam w posiadaniu na nowym koncie PzIV i jakie działo polecacie? 10,5 czy to pod nim? Jak stracił swoje działko od panterki to mnie zawiodło :< , Wieża naprawdeę szybka.. Ale jej pancerz dobija, Teraz zostało to 10,5 albo to pod nim, Tak dla ciekawskich cisnę do VK601H, Tiger, Tiger II, E-75, E-200

Opublikowano

Witam, Mam w posiadaniu na nowym koncie PzIV i jakie działo polecacie? 10,5 czy to pod nim? Jak stracił swoje działko od panterki to mnie zawiodło :< , Wieża naprawdeę szybka.. Ale jej pancerz dobija, Teraz zostało to 10,5 albo to pod nim, Tak dla ciekawskich cisnę do VK601H, Tiger, Tiger II, E-75, E-200

Ciśniesz do Vk601H i do E-200? Nie wiedziałem że jest nowa linia o.O

Oczywiście że 105mm z HE

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Witajcie :)

Jestem nowym graczem World Of Tanks. :)

Zacząłem "rozgałęziać" drzewko Alianckich czołgów.

Zacząłem od T1. Stoje przy M2 MT. Brakuje mi 10k kredytów do M3 Lee

A teraz najlepsze...

Co po nim wybrać? (Tak żeby iście aliancko rozpierdalać, szybko poruszać i w miarę nie padać jak to ciągle mam w zwyczaju. nawet gdy gram strategicznie :x) ?

Myslałem nad T1 HT... Ponoć to dobry czołg. Doradźcie.

I jeżeli tak co do niego dokupić i jak dopasować załogą (Będę nim pewnie dość długo zanim zdecyduje się na nowy czołg z pozycji VI.

Pierw muszę m3 lee kupić. ;d Ale tak na zaś się pytam ;)

naajsik.png

Opublikowano

Leć w M4 potem w Jumbo i z Jumbo otwarta droga na heavy i medy ;)

m4 też myślałem że lepsza bd od właśnie t1 ht...

No nic spróbuję Twoim sposobem. ;)

Dzięki wielkie. :)

naajsik.png

Opublikowano

Zrob oba. T1 na poczatku wydaje sie slaby dopiero po ulepszeniu na maxa staje sie swietny. Ma bardzo szybkie dzialko z dobra penetracja i dmg.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@UP Jeśli umiesz nim grać to dobrze ;)

Co sądzicie o serii czołgów T11 ?

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Ej napiście mi wszystko o Ferdinandzie czy jest dobry jakipancerzi wogule pisce na profil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...