Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo będę miał do wyboru m4a3e2 lub m4a3e8 i tu nie jestem pewny, co byłoby lepsze?

Chodzi mi zarówno o zarobek jak i przyjemność z gry

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam m4a3e2 i jak wrzuci mnie na top liste to przywoze stalowa sciane i ubijam 4-5 wrogow. Dzialko topowe 18 piciskow na minute zadaje po 100-150 dmg. Niestety ten med jest ciezki, nie da sie nim flankowac ani objezdzac wrogow. Myslalem ze ten czolg bedzie trudny do opanowania i gry ale tak nie jest. Zas e8 nadaje sie do tego lecz niestety ma slabiutki pancerz w ktory wszystko wlazi.

Oba czolgi maja moim zdaniem zbyt slaba penetracje za to nadrabiaja to szybkoscia dziala. Jak masz dobrze skonfigurowana myszke i strzelasz na trybie snajperskim to bedziesz przywozil czesto snajperow.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Kupilem E8 dzisiaj zeby tylko elita nabic i powiem tyle.... gowno. Od tylu nie przebija i wolne ma przyspieszenie. A w pancerz wszystko wlazi. E2 przynajmniej rykoszetuje czesto.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak te mody tylko psują całą grę. W grze chodzi o grę, a nie ułatwianie sobie;d takiego ja jestem zdania po za tym to oszpeca grę-,-

Zgadzam się z tobą w 100%

Opublikowano

Ja tylko brytyjczyków nie mogę się doczekać. Podobno TD z wysp mają mieć największego kopa a czołgi być bardzo mobilne.

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie ale się boje że nie będą zbalansowane. Ciekawi mnie co z churchilem i matyldą (jak dotąt premium) się stanie? Może to co z m3 stuartem ( 2 wersje ma )?

Opublikowano

Albo będą dwie wersje, jedna premium której nie można ulepszyć i druga zwykła którą można ulepszać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Też tak sądzę. Tak samo jak m3 stuart. Ale jeżeli dobrze kminie to te non-premium będą pewnie trochę lepsze ale te premium będą miały większy przelicznik zarobków.

Opublikowano

Znaczy on zostanie dla tych którzy go przed usunięciem kupili. Kurde wale głową w biurko bo nie mogę się doczekać brytyjczyków. ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...