Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A cos bardzie konkretnego jatki jest w praktyce

Zarobki są średnie , ale zwrotnosc ok. nie powiem wiecej bo nie szlem tym szlakiem w drzewie,

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo coś kiedy mają wrócić wycofane mapki ? Bo ja tęsknię za Smoczą Granią :<

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Chyba chodziło o kompanie a nie CW

A co do smoczej grani to powinna wrócić wraz z wprowadzeniem fizyki

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up

Nie zgodzę się z tobą w całości. Rzadko trafiamy hity za max penetracji. Dajmy na to hmm czołg pancerz przedni 200, a inny czołg z walki ma np. penetrację 180mm to da radę go przebić od przodu. W weakspoty.

@offtop

I tak wracam po przerwie!:D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

I oto wlasnie chodzi zeby miec mniejsza penetracje od pancerza wroga i przebic, najlepiej sciagnac do tego mody gdzie strzelac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zależy co jest dla ciebie ważniejsze ? Wygląd, czy użyteczność.

Według mnie te hitzony nie mają ani tego, ani tego. Pewnie dlatego, że większość weak spotó znam na pamieć ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

@Up

Ale jak teraz co chwile wychodzą nowe patche a w nich nowe czołgi to jeszcze nie wiadomo jakie mają weak spoty

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak te mody tylko psują całą grę. W grze chodzi o grę, a nie ułatwianie sobie;d takiego ja jestem zdania po za tym to oszpeca grę-,-

Opublikowano

Jak grałem/gram w World Of Tanks, to żadnych modów, ewentualnie naprawdę idealne celowniki normalne, snajperskie i co najwyżej interfejs. Nie potrzebne mi są weakspoty, przeważnie jadę na dystans, to wtedy cud to trafić i przebić, a z dystansu, pocisk traci moc kinetyczną i w pewnym sensie wtedy przydają się weakspoty, ale to nie ma sensu, bo pocisk zawsze zboczy z drogi, przeważnie w dół. ;x

Opublikowano

Tak, ale też wiadomo. Są ludzie którzy potrzebują tego. A i co do zdania

bo pocisk zawsze zboczy z drogi, przeważnie w dół. ;x
Dlatego strzela się z daleka trochę nad czołgiem;]

Opublikowano

są dodatkowe moduły i czołgi z hiper celnością <Niemczyki:D> a jak grasz ruskami masz problem;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...