Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Ry23232323

Wpisz w konsoli pex user <swoj nick > group set Wlasciciel no chyba ze masz Azrank to setrank <nick> Wlasciciel

@petermajster

//brak skanu

Jest to typko plik MobAreny w formacie .jar

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Mugłbym sie zapytać , czy masz może plik odpalający serwer , mam zamiar założyć także serwer by pograć se z kolegami ;) . ale jestem nowicjuszem w sprawie serwerów mc , dałbyś jakieś rady ?
Z góry dziękuje :P

Opublikowano

Ustawiłeś silnik CB 1.4.7-R1.0?

Nie wiem co jest.

Zrobiłem format servera, wgrałem twoją paczkę na server i ustawiłem ten silnik. i cały czas wyskakuje ten błąd :(

Zmieniłem tylko server.proporties oraz dodałem siebie do permission.

Na PC-cie jak uruchamiam twoją paczkę to nie ma problemu, Błąd jest tylko na CSRV.

Zrobiłem format i wgrywam wszystko po kolei i i od razu sprawdzam, na razie jest OK. Jakieś pluginy musiały się gryźć.

Opublikowano

@BR3ND

Twoje pliki można także używać na systemie Linux, wystarczy tylko we folderze z twoimi plikami stworzyć plik o nazwie "Craftbukkit.sh"

otworzyć go za pomocą edytora tekstu i wpisać:

#!/bin/sh
 BINDIR=$(dirname "$(readlink -fn "$0")")
 cd "$BINDIR"
 java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true

następnie zapisać i we właściwościach pliku ustawić "Zezwolenie uruchomienia pliku jako programu"

Pozdrawiam.

Jak będziesz kiedyś używać Linuksa to ci się to przyda ;) i innym tak samo :P

Opublikowano

Mugłbym sie zapytać , czy masz może plik odpalający serwer , mam zamiar założyć także serwer by pograć se z kolegami ;) . ale jestem nowicjuszem w sprawie serwerów mc , dałbyś jakieś rady ?

Z góry dziękuje :P

Jest w paczce. :)

BR3ND mam Twoją paczkę + plugin iCHAT. Chcialem dograć Factions lecz usuwa rangi. Wiesz co zrobić?

Nie jestem pewien, ale chyba Factions nie działa dobrze z iChat. Musisz pozmieniać pluginy na chat, aby się do siebie dostosowały.

Opublikowano

BR3ND ja pobrałem serwer i jest dobrze ale plugin z dywanem,zamiane w moba lub gracza mi nie dziala pomozesz?

Bo tych pluginów nie ma w plikach.

Opublikowano

@petermajster

Pobierz najnowszy plugin z mob areny ;)

@Terik

Wszystkie rangi maja kolory . Widocznie wpisujesz coś nie tal albo coś ci się zepsuło .

Wszystko mam dobrze, zero przerw ustawiony kolor.

Opublikowano

Musisz mieć plugin a na tabliczce pisało się &3Tekst ale z tego co wiem nie ma tego pluginu już w tej paczce ;x

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...