Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka BR3ND mógłbyś dodać jakiś plugin jak wtedy na /kino ? Bodajże na 1.3.1 daleś.

Nie dodam, już na tamtej wersji był on strasznie zbugowany i bardzo obciążał serwer, a teraz chyba w ogóle nie działa. Poszukaj sobie jakiegoś innego pluginu na loterię. Ja staram się unikać takich wtyczek, ponieważ celem jest zrobienie plików, które nie będą psuć stabilności serwera.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znacie jakiś dobry plugin prócz Factions do tworzenia gildi (w tym claina). Bo niestety Factions nie jest kompatybilny z PermissionsEx. Na pewno wiele osób miało z tym problem i może ktoś go rozwiązał. Jak ktoś zna inny DOBRY plugin to niech go poda.

Tak przy okazji nie polecam pluginu CLANS bo nie jest dobry. Dlaczego?

• Nie widać nazwy klanu w chacie
  • Nie można zabezpieczyć terenu

-=Xa Team=-

1379958827-U247153.png

Pomogłem? Podziękuj lajkiem. ;)

Opublikowano

Witam mam problem. Gdy chcę wpisać sobię grupę HeadAdmin to wpisuje /pex user mojnick group set Head Admin. Jak widać pomiędzi Head Admin jest spacja i gdy coś piszę to Head Admin mi się wyświetla na biało i nie moge używać żadnych komend. W PermissionsEx już usunąłem tą spacje lecz jest tak dalej. Pomocy !

Opublikowano

Jeśli w permissionsEx pisze HeadAdmin to musisz napisac /pex user swojnick group set HeadAdmin bez spacji .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

I dzieje sie tak samo. Biala ranga. A jak w permissionsex dam tą spacje Head Admin to tez jest biala ranga .

usun spacje w iChat mi to pomogło

Opublikowano

Bardzo fajna paczka, tylko pytanie, mógłbym z edytować mapę, tzn. dodać piętra w domach, np. na wynajm, i zrobic serwer np fb? Oczywiscie byloby, ze mapa stworzona przez... ale ze jeszcze ja dopracowalem, i zostawic napis ze to twoja paczka?

Opublikowano

@Up

Mape możesz dać nawet swoją i edytować ;) nigdzie nie jest zabronione edytowanie tego .

Zabronione jest tylko kopiowanie plików pod swoje pliki serwerowe bo BR3ND nie pozwolił na to ;D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Czyli, moge edytowac mape ta wgrana, ta fajna duza, ale MUSZE dodac, ze to pliki serwerowe BR3ND'a tak? Nie rozumiem tego xDD

Opublikowano

Czyli, moge edytowac mape ta wgrana, ta fajna duza, ale MUSZE dodac, ze to pliki serwerowe BR3ND'a tak? Nie rozumiem tego xDD

Możesz edytować i nie musisz pisać, że jest to zrobione przeze mnie. :)

Br3nd mam pytanko jak zrobić sklep bez skrzynek????

Wpisz Sklepik zamiast nicku.

Zrobisz aktualizację plików na kolejną wersję 1.5?

Oczywiście, jak tylko wyjdzie ta wersja i silnik craftbukkit pod nią.

Opublikowano

BR3ND, za to ze ty hojny, to napisze ze przez ciebie xD P.S. Jezeli mam teraz warpy itp. to pod 1.5 bede musial znowu wszystkie warpy robic itp. czy to tylko jakis instalator i wszystko,kazdy cuboid, itp. zostanie?

Opublikowano

BR3ND, za to ze ty hojny, to napisze ze przez ciebie xD P.S. Jezeli mam teraz warpy itp. to pod 1.5 bede musial znowu wszystkie warpy robic itp. czy to tylko jakis instalator i wszystko,kazdy cuboid, itp. zostanie?

Wszystko zostanie.

Opublikowano

Siema, mam problem , jak np jak wysyłam wiadomość w mc /msg , to wyświetla się [Gracz][Wlasciciel]"wiadomosc" , czemu 2 rangi . ? I Jeszcze jedno jak zrobić aby Na "Tabie" wyświetlał się nick a nie ranga?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...