Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego niema kolorowych rang ?

Są. Może usunąłeś plugin iChat?

Pliki sa fajne ale przydalo by sie jeszcze pare pluginow dajacych wieksza zabawe ;>

A potem płacz bo lagi na serwerze. Stawiam bardziej na jakość. ;>

Dalo by rade zrobic na rpg :D?

Raczej nie, to jest jedyna paczka tak jakby "uniwersalna".

UWAGA! Spolszczyłem plugin WorldGuard w 70% (nie ma go jeszcze w paczce), jeśli ktoś chce dostać download niech zlajkuje 10 moich postów (limit) i napisze PW pod tytułem "WorldGuard". :)

Opublikowano

Czesc, dobra paczka

Mam problem

Kiedy dodalem swoje ogloszenia do Automssage-config robie reload serwera wgl sie te ogloszenia nie pokazuja co zrobic?

HELP!

Opublikowano

Czesc, dobra paczka

Mam problem

Kiedy dodalem swoje ogloszenia do Automssage-config robie reload serwera wgl sie te ogloszenia nie pokazuja co zrobic?

HELP!

Zobacz czy dobrze wpisujesz linijkę i czy nie jest za długa.

- 'tekst'

Na końcu i na początku musi być '.

Opublikowano

Siemka jestem początkujący właśnie zrobiłem na hamachi serwer na próbę później mam zamiar wykupic hosting. Mam tylko jedno pytanie: Czy wiecie gdzie można znaleźc spis komend do wszystkich pluginów z paczki BR3ND

Opublikowano

Siema,

jak usunęte pluginy:

to reszta powinna działać poprawnie, nie?

Pójdzie spokojnie.

@up

Nie ma Wszystkich komend. Tych komend jest MNÓSTWO. Bardzo dużo ich jest. Byś musiał oglądać osobne poradniki.

svh03y.jpg

Opublikowano

Dodasz Plugin Gildie prosze?

Niestety nie dodam.

Pliki 7/10 mapa 0/10 cały czas ta sama mapka mógł byś ja zmienić ..

Planowałem już od dawna dodać nową mapę stworzoną własnoręcznie lub przez jakiegoś dobrego budowniczego, a nie gotowca z sieci, jednak brakowało mi czasu. Aktualnie nie mam w ogóle dostępu do internetu (jedynie siedzę 30min dziennie na hotspocie z pakietem danych z plusa).

Siema,

jak usunęte pluginy:

to reszta powinna działać poprawnie, nie?

Tak, bez problemu.

Można by dodać ColorMe...

Bardzo zbędne.

Siemka jestem początkujący właśnie zrobiłem na hamachi serwer na próbę później mam zamiar wykupic hosting. Mam tylko jedno pytanie: Czy wiecie gdzie można znaleźc spis komend do wszystkich pluginów z paczki BR3ND

Nie ma takiego spisu. Możliwe, że taki zrobię jeszcze w tym miesiącu z podziałem na poszczególne rangi. :)

Opublikowano

Ja mam taki problem gry mam PremissionsEx to mam wpisane w prefix np na niebieski a wszystkie rangi mam na szaro :/ pomocy "__"

Ja mam taki problem gry mam PremissionsEx to mam wpisane w prefix np na niebieski a wszystkie rangi mam na szaro :/ pomocy "__"

Opublikowano

Czekamy na update !.

Fajnie by było jak byś spolszczył plugin worldedit.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Czy aby uzywac twojej paczki musze gdzies napisac ze jest twoja ? np na tabliczce ?
jak na cubie wylaczyc spawnowanie tylko tych "zlych mobow' ?
jak zarabiac kase nie ma pluginu jobs.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...