Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam serwer na "pukawce" (dzis zamowilem) serwer byl czysty bez zadnych pluginow i tym podobnych (nic na nim nie było).No wiec pobralem paczke BR3ND'a >wrzucilem po przez Total Commander na serwer >wylaczylem i wlaczylem (tzw restartnąlem) >wbijam na serwer podjarany > a tutaj nic nie dziala ;/ tak jakby nie czytało mi pluginow > wykasowalem i sprobowalem ponownie wrzucic na serwer i nadal tak jakby "nie widzi" "nie czyta" tej paczki . BR3ND wykorzystam dzienny limit nabijanie LIKE na Twoim poście/stach jak mi pomozesz rozwiazac moj jakze nietypowy problem , naprawde widze chlopie jak sie nameczyles z ta paczka i jeszcze ja UDOSTEPNIŁEŚ, naprawe dziekuje Ci za paczke , mam nadzieje iz takze bede mogl cieszyc sie z Wami ta paczką.

Moje gadu gadu:21296263

UWAGA! osoba ktora mi pomoze z moim problemem otrzyma dzienny limit LIKE ! :P z gory dziekuje :)

Ustaw silnik w panelu serwera na CraftBukkit 1.4.7-R0.1.

Mam problem poniewaz jak zmienie sobie nick na czerwono to automatycznie na czacie mam tekst napisany na czerwono co to moze byc ?

Spróbuj na końcu nicku dodać &f.

Jak Ja wgrywam ta paczke na server to pisze Bad Login jak to naprawic?

W server.properties ustaw online-mode na false.

BR3ND pliki są super masz like :P

A co do plików mógłbyś poprawić to żeby gracz bez opa mógł iść na spawn ale pozatym spoczko pliki

Może normalnie teleportować się poprzez komendę /spawn.

wystartowalem serwer wchodze na niego i pisze brak dostepu do komend o co chodzi ? prosze o pomoc !!

Zależy jaką komendę wpisujesz. Najwyraźniej do którejś nie masz uprawnień.

To z AZrank Po wpisaniu /setrank DjDadleyPL Technik

>setrank DjDadleyPL Gracz
[sEVERE] [AZRank][Exception]when setting group Permissions manager is not accessable. Is the PermissionsEx plugin enable21:56:37
d?
[sEVERE] ru.tehkode.permissions.exceptions.PermissionsNotAvailable: Permissions manager is not accessable. Is the Permis21:56:37
sionsEx plugin enabled?
[sEVERE] at ru.tehkode.permissions.bukkit.PermissionsEx.getPermissionManager(PermissionsEx.java:152)21:56:37
[sEVERE] at net.milkbowl.vault.permission.plugins.Permission_PermissionsEx.getPlayerGroups(Permission_PermissionsEx.java21:56:37
:194)
[sEVERE] at pl.azpal.azrank.permissions.AZVaultAdapter.setPlayersGroups(AZVaultAdapter.java:53)21:56:37
[sEVERE] at pl.azpal.azrank.AZRank.setGroups(AZRank.java:415)21:56:37
[sEVERE] at pl.azpal.azrank.AZRank.setGroup(AZRank.java:425)21:56:37
[sEVERE] at pl.azpal.azrank.AZRank.SetRank(AZRank.java:329)21:56:37
[sEVERE] at pl.azpal.azrank.AZRank.onCommand(AZRank.java:168)21:56:37
[sEVERE] at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44)21:56:37
[sEVERE] at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:186)21:56:37
[sEVERE] at org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:514)21:56:37
[sEVERE] at org.bukkit.craftbukkit.v1_4_6.CraftServer.dispatchServerCommand(CraftServer.java:506)21:56:37
[sEVERE] at net.minecraft.server.v1_4_6.DedicatedServer.al(DedicatedServer.java:260)21:56:37
[sEVERE] at net.minecraft.server.v1_4_6.DedicatedServer.r(DedicatedServer.java:225)21:56:37
[sEVERE] at net.minecraft.server.v1_4_6.MinecraftServer.q(MinecraftServer.java:494)21:56:37
[sEVERE] at net.minecraft.server.v1_4_6.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:427)21:56:37
[sEVERE] at net.minecraft.server.v1_4_6.ThreadServerApplication.run(SourceFile:849)21:56:37
[iNFO] 21:56:37 [AZRank] Error when setting group!

Wpisuj /azrank nick grupa.

a ja jak daje /pex user group set headadmin pisze nie masz wystarczajacych permissi pomozcie plisss

a nie mozesz sprzedawac???

Pierwszą rangę musisz dać sobie poprzez konsolę.

Opublikowano

Opdalam serwer wlaczam hamachi kumpel dolacza do hamachi ale pokazuje mu ze serwer off wiesz moze o co chodzi?

Między innymi masz włączoną zapore systemu.
Opublikowano

Będzie plugin Citizens i EpicBoss?

Jeśli tak to z chęcią pobiore :):D

Citizens nie jest jeszcze wydany w wersji stabilnej dlatego też na razie nie mogę go dodać. EpicBoss właśnie został dodany. ;)

V 1.4

- Aktualizacja pluginu AutoSaveWorld (już działa poprawnie)

- Aktualizacja pluginu CraftBook

- Aktualizacja pluginu MobArena

- Przywrócenie pluginu EpicBoss

DOWNLOAD w temacie! Zachęcam do lajkowania. ;>

Opublikowano

Siemanko. Jest problem odnośnie rang..

Ludzie kupują na moim serwerze Vip ale co im to daje? Nawet nie mają dostępu do komendy /tpaccept zrób coś z tym. I ranga Super Vip nie działa chyba że źle wpisuje coś.

Opublikowano

Siemanko. Jest problem odnośnie rang..

Ludzie kupują na moim serwerze Vip ale co im to daje? Nawet nie mają dostępu do komendy /tpaccept zrób coś z tym. I ranga Super Vip nie działa chyba że źle wpisuje coś.

Nie mają dostępu, ponieważ ta grupa nie ma do tego uprawnień. Jak chcesz to możesz samodzielnie dodać. Zapewne nie działa, bo Zamiast Super VIP wpisujesz Super Vip.

Opublikowano

BR3ND mam takie pytanie. Czy moglbys pomoc troche. Chodzi mi bardziej o to ze mam ichat i mChatSuite no i mam plugin factions. Nie wiem zbyt co dopisac w ichat i mChatSuite zeby pokazywalo sie Gildia Grupa Nick Wiadomosc :/ Jesli moglbys mi pomoc bylbym bardzo wdzieczny albo jakis inny uzytkownik.

Opublikowano

BR3ND mam takie pytanie. Czy moglbys pomoc troche. Chodzi mi bardziej o to ze mam ichat i mChatSuite no i mam plugin factions. Nie wiem zbyt co dopisac w ichat i mChatSuite zeby pokazywalo sie Gildia Grupa Nick Wiadomosc :/ Jesli moglbys mi pomoc bylbym bardzo wdzieczny albo jakis inny uzytkownik.

Pokaż tutaj konfigurację iChat, mChatSuite.

Opublikowano

@ Ray prosze :)

config:

ichat

handle-me: true
date-format: HH:mm:ss
message-format: '+iname: +message'
me-format: '* +name +message'
iname-format: +{wName}[+prefix+group+suffix&f] +displayname

mChatSuite

# MChat Config
format:
date: HH:mm:ss
chat: '+p+dn+s&f: +m'
name: +p+dn+s&e
event: +p+dn+s&e
tabbedList: +p+dn+s
listCmd: +p+dn+s
me: '* +p+dn+s&e +m'
leave: opuscil gre.
kick: zostal wyrzucony z serwera. [ +r ]
deathInFire: bawil sie zapalkami.
deathOnFire: bawil sie zapalkami.
deathLava: szukal swoich gaci w lawie.
deathInWall: plywal po alkoholu.
deathStarve: wydawal pieniadze na jabola.
deathCactus: wbil kaktusa w swe krocze.
deathFall: zapomnial, ze nie potrafi latac.
deathOutOfWorld: odlecial na haju.
deathGeneric: wypil za duzo spirytu.
deathExplosion: wybuchl.
deathMagic: zostal zabity przez magie.
deathEntity: zostal zabity przez +killer.
deathMobFormat: +killer
deathArrow: zostal zestrzelony przez +killer.
deathFireball: oberwal z kuli ognia od +killer.
deathThrown: was pummeled by +killer.
heroesMasterT: The Great
heroesMasterF: The Squire
deathDrown: drowned.
mchat:
apiOnly: false
alterDeathEvents: true
chatDistance: -1.0
varIndicator: +
cusVarIndicator: '-'
spout: true
IPCensor: true
cLockRange: 3
 death: true
localeVarIndicator: '%'
suppress:
useDeath: false
useJoin: false
useKick: false
useQuit: false
maxDeath: 30
maxJoin: 30
maxKick: 30
maxQuit: 30
external:
enableBroadcast: false
broadcastPort: 1940
broadcastIP: ANY
info:
useNewInfo: false
useLeveledNodes: false
useOldNodes: false
addNewPlayers: false
defaultGroup: default
mchate:
enable: false
eHealthNotify: false
eHealthAchievement: true
eHQAFK: true
useGroupedList: true
listVar: group
collapsedListVars: default,Default
AFKTimer: 30
AFKKickTimer: 120
useAFKList: false
pmchat:
enable: false
spoutPM: false
aliases:
mchatme:
- me
mchatwho:
- who
mchatlist:
- list
- gracze
- players
- lista
mchatsay:
- say
mchatafk:
- afk
- away
mchatafkother:
- afko
- awayother
- awayo
pmchat:
- pw
- msg
- tell
- t
- pm
pmchatreply:
- reply
- r
pmchatinvite:
- invite
pmchataccept:
- accept
pmchatdeny:
- deny
pmchatleave:
- leave
mchatshout:
- shout
- yell
mchatmute:
- mute
- quiet
mchannel:
- channel

Opublikowano

iname-format: +{wName}[+prefix+group+suffix&f] +displayname

na

iname-format: +{wName}{FACTION}[+prefix+group+suffix&f] +displayname

jak nie będzie działać to:

iname-format: +{wName}[FACTION] [+prefix+group+suffix&f] +displayname

Opublikowano

Bardzo fajne pliki, ale mam pytanie bo dałem sobie tą range właściciel i na spawnie postawiłem kowadło crafting skrzynie kresu itp, ale jak wszedłem na inny nick i próbuje z któregoś korzystać to pokazuje się napis "Nie możesz u budować", a nawet jak wejdzie drugi właściciel to jemu to samo wyskakuje. Bardzo proszę o szybka odpowiedź.

Musiałeś na tamtym terenie stworzyć cuboid.

BR3ND nie kozystam z twoich plikow w pelni ale mozesz dodac juz citizens ;> dziala juz i jest raczej stabilne ;>

http://dev.bukkit.org/server-mods/citizens/files/22-2-0-6-alpha/

Niestety nie działa prawidłowo na najnowszym silniku.

V 1.5

- Zmiana wersji silnika CraftBukkit na REKOMENDOWANĄ - 1.4.7-R1.0 #2624

DOWNLOAD W TEMACIE!

;)

Dodam, że od tego momentu jak teraz zaczną wychodzić pluginy pod ten rekomendowany silnik to będę je spolszczał. Między innymi WorldEdit i WorldGuard.

PS: Dobijam się do TOP 10 reputacji, więc nie obrażę się jak wrzuci mi ktoś limit/limity "Lubię to" na posty, właśnie za te pliki. Będę Was także informował jak idą postępy do kolejnego update. :>

Opublikowano

Powie mi ktos dlaczego po zedytowaniu permissions i zapisaniu zmiany tak jakby sie nie dokonywaly? np. zmieniam range "Super VIP" na "SuperVIP" dodaje do niej permission na /kit robie reload serwera i tak jakbym nie robil zadnych zmian?..

Opublikowano

Wychodzi nowy serwer metin2 Easy :)

Ps. Musze po nabijać posty ponieważ dopiero od 35 postów można pisać zapowiedzi :(

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Pliki sa fajne ale przydalo by sie jeszcze pare pluginow dajacych wieksza zabawe ;>

@offtopic

Czy ktos ma lub moglby zrobic [chyba ze juz jest] plugin factions po polsku :) nie chodzi mi o komendy tylko bardziej zeby byly komunikaty po polski :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...