Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie wiem jak wy ale ja po tym dzisiejszym patchu nie moge wklejac broni :/

Ja sobie normalnie wklejam bronie. Dzisiaj wkleiłem Tar21.

tO powie mi ktos Jak zrobic sygne WR?

Ale ci chodzi o to jak zrobić, żeby była sygnaturka, czy żeby była sygnaturka z danymi twego konta w WR??

Opublikowano

Qrwa mac. Który to już razy było na forum powtarzane. Najwyżej 1 góra 2 osoby wiedzą na forum ale ci nie powiedzą. Dlatego nie spamuj podwujnymi postami ;/

k2networkiv2.png
Opublikowano

Wiem że jestem tu nowy ale wydaje mi sie że po każdym update można by było usuwać tematy z starymi hakami,ale to tylko moje skromne zdanie:P

n3ntiaqj0.jpg

Opublikowano

siemka moze mi ktos powiedziec jak sie wkleja bronie w retail i czy wogole sie da a pozatym czy mozna wkleja px'y ?

a i jeszcze jedno czemu jak wklejam w kuncle w ta piesc noza to mi sie gra wylacza?

btn1.gif

wr_bannerAd_a.gif

vwx4eu.gif

Opublikowano

raczej malo wiesz, Bo da sie jak masz premium.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

ja mam problem z wklejaniem broni za pomoca programu art money mianowicie gdy jestem juz tu:

3.Bierzemy search. W pole value wpisujemy kod PODSTAWOWEJ BRONI!!!!!! WYBIERAMY ROWNIEZ TEXT POD SPODEM!!

wszystko zrobilem i gdy biore ok to pisze file accoes denied jesli ktos umie mi pomoc to gg 545277 ;p

Opublikowano

@Up

Musisz miec w ustawieniach wyszukiwania.

Search : Exact Value

Value : wpisujesz powiedzmy DC02 (k2)

Type : Text [...]

Adress Range : ALL

Opublikowano

Jak tak mam to mi wyskakuje tylko 5 takich a nie 8 ;D

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Poszukuje działającego wallhacka + 0 dealey czy jakos tak ( że zarabiście szybko strzelasz )

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Otoż mam problem:

Czy można jakos zmienic hasło na G1 nie znając odp na pytania?Może mam jakieś przywileje z racji tego że mam gold premium?

n3ntiaqj0.jpg

Opublikowano
Czy można jakos zmienic hasło na G1 nie znając odp na pytania?Może mam jakieś przywileje z racji tego że mam gold premium?

Wysyłasz ticketa do K2 prosząc o zmianę hasła do warrock z powodu zapomnienia odpowiedzi na pytania.

Jeżeli miałeś jakiś kod na broń albo na premium napisz ją w tickecie.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ponawiam prośbe o Działającego WallHacka + 0 dayel ( szybkie strzelanie )

/ Za duża sygna. /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...