Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem , nie gram na haxach lecz po 3 - 4 rundach CQC kicka mnie PB ;/ Co zrobić?

Jeżeli masz włączone programy typu demon tools albo skype wyłącz ich bo to też może powodować kicki. Jeszcze zobacz czy nie masz w procesach jakiegoś cheata. Ale lepiej bym ci pomógł gdybyś wkleił screen'a na forum.

k2networkiv2.png
  • Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

właśnie w tym problem że nie mogę włączyć alt+ctrl+delete bo pisze menadżeż zadań zosta zablokowany przez użytkownika mam to od jakiegoś wirusa

Opublikowano

Yo. Jestem nowy na forum i mam takie pytanko. A mianowicie czy jak dostałem bana na IP za wklejki i nie moge na kompie zagraćjuż w WR to można jakoś IP zmienić?

Opublikowano

Za wklejki nie ma bana na IP tylko na konto. Możesz zmienić w bardzo łatwy sposób jeżeli masz neo odłączając i włączając kabel a jeżeli masz radiówke to masz 2 sposoby:

1. Zadzwonić do firma która ci zakładała neta i poprosić o zmianę ip.

2. Programem zmienić swoje IP ( lecz nie wiem czy to nie jest karalne)

k2networkiv2.png
Opublikowano

Mam pytanie ....

Robiłem defragmentacje dysku D (mam na nim warrocka) , po defragmentacji włączyłem wr i chodził jakieś 1h po czym ściął mi się komp (pierwszy raz od kiedy go miałem) resetowałem lecz wr już nie chodził nie było uninstalatora lecz sam warrock był lecz nie miał orginalnej ikonki(była taka biała pusta) , komp mi sie zmulał jak próbowałem usunąć warrocka przez panel sterowania musiałem restartować go od nowa ;/

Czy to mogła być wina defragmenacji ?

Opublikowano

Witam mam pytanko o co chodiz w hakach cross hair bo neiw iem jak ich uzywac..

Tu mozesz zarobic>> www.zarabianie--w--internecie.pl.tl <<tu mozesz zarobic

To moja prywatna strona... Zapraszam

Opublikowano

A ja mam pytanie całkiem z innej beczki.

Mianowicie wydaje mi sie że jak strzelam to strzały wychodza jakos wolniej.

Znaczy ze jak strzelam to jakoś powoli.

Czy jest możliwosc że tak sie dzieje ?

Czy to wina mojego sweet kompa ?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

Thx pomogło dzieki

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

prokiller00 masz może cos doradzić bo już dysk nie wiem czy wymieniać pisze z 2 kompa .... Bo tamtem się zmulił przez wra

Opublikowano
prokiller00 masz może cos doradzić bo już dysk nie wiem czy wymieniać pisze z 2 kompa .... Bo tamtem się zmulił przez wra

Nie możliwe że komputer się zmulił przez warrock'a. Przeskanuj dysk dobrym anty virem. A może po prostu miałeś bardzo mało miejsca na dysku i po zainstalowania warrock'a komputer źle działał bo nie było miejsca. Jeżeli to nie pomoże format i wszystko powinno powrócić do normalności.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Czemu na niektorych zbanowanych kontach pisze : This account has been suspended by K2 Network. For customer inquiries, please submit a support ticket.

a na innych : Your account has been suspended. Please submit a ticket if you require support.

???

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano
Nie możliwe że komputer się zmulił przez warrock'a. Przeskanuj dysk dobrym anty virem. A może po prostu miałeś bardzo mało miejsca na dysku i po zainstalowania warrock'a komputer źle działał bo nie było miejsca. Jeżeli to nie pomoże format i wszystko powinno powrócić do normalności.

Okazało się że to pamięć startowa była stuknięta ... Miejsca na dysku miałem dużo 160GB a zajęte tylko jakieś 30GB

Opublikowano

Mam pytanie. Mam hacka zrobiłem dobry modół Vip opcje ale chciał bym go dać tylko pięciu osobą. Mogł bym zrobić temat : Dam hacka za free pięciu osobą.

I tam żeby ludzie pisali ja bym wybrał napisał do nich i wysłał.

1. Czy za to był by warn / ban ( w regulaminie pisze że ma być za free, a ja kasy za to nie chce )

2. Pytanie do was : Czy potrafili byście nie wysłać go wszystkim kolegom ? Tak żeby tylko te pięć osób ?

Pozdro

kiedys gralem na wklejkach to nie byla gra bo wszyscy miali wklejki no chyba ze ktos tak jak ja ma skil

Jak widać tak widać przetrzepałem połowę googli i bypassa niema jeśli są to z przed kilku miesiecy ;//
Opublikowano

Za to nie dostał byś ani bana ani warna.

Część tych bardziej zaufanych użytkowników na forum pewnie nikomu by nie dała hacka ale jeżeli dałbyś nie właściwej osobie hacka może i by się bardziej rozpowszechnił.

k2networkiv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...