Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co to jest to coump w itemy shop w warrocku moze ktos wie o co tam chodzi??

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy macie sp3 i czy macie problem ze spacja? Zrobilem formata i zauwazylem ze gdy wgralem sp3 spacja jest skrotem do wyszukania. Tez tak macie? Mozna ten skrot usunac ?

Prosze o szybka odpowiedz poniewaz jak gram i skacze spacja otwieraja mi ise okienka wynik wyszukiwania>

Opublikowano

Your account has been suspended. Please submit a ticket if you require support.

mozecie mi powiedziec co to znaczy bo nie bardzo czaje nie moge sie dostac na acc

nie wiem o co biega plz pomozcie bo to bylo moje dobre konto xD

1d672c32da9f0499aae9b7498bea9d2c6.1.gif
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

problem brzmi tak:

wchodze w wr w uo i chce zagrac na sredniej mapie wchdzoe w gre wibioeram hara czekam 10 s zaczynam grac i sie gra zawiesza i wyl mi sie monitor niechce sie wlaczyc prosze oi pomoc reinstalowalem gre

Opublikowano
problem brzmi tak:

wchodze w wr w uo i chce zagrac na sredniej mapie wchdzoe w gre wibioeram hara czekam 10 s zaczynam grac i sie gra zawiesza i wyl mi sie monitor niechce sie wlaczyc prosze oi pomoc reinstalowalem gre

Też tak mam czasami.Ja bym ci radził wyczyścić dysk ze śmieci jakimś programem

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

sa tu tez prosby a moja brzmi tak:

bardzo bym prosil zeby ktos zrobil zrobil mi konto na mpgh.net

pasy:

krzysiekcompl

krzysiek123

prosze zrobcie ja niemoge bo pisze ze no found poroxy

Opublikowano

Mam pytanie. Bo jechałem na wycieczkę kilka dni temu i zmieniłem hasło, żeby brat nie grał na moim koncie. I zapomniałem to hasło. Czy jest jakiś sposób, jeśli znam odpowiedzi i email żeby odzyskać hasło??

Opublikowano

Chyba nie bo do zmiany hasla potrzebne ci stare haslo ktorego nie masz ...

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano
Mam pytanie. Bo jechałem na wycieczkę kilka dni temu i zmieniłem hasło, żeby brat nie grał na moim koncie. I zapomniałem to hasło. Czy jest jakiś sposób, jeśli znam odpowiedzi i email żeby odzyskać hasło??

Jeżeli miałeś na tamtym koncie premium to jest szansa że odzyskasz konto. Zrób nowe acc i napisz ticketa do k2 o przypomnienie hasła. W tickecie umieść pytania i odpowiedzi i jak miałeś to promo code.

PS; jestem u kuzyna na kompie sory za błędy

k2networkiv2.png
Opublikowano

Mam pytanie kiedy loguje sie na g1 zeby zmienic passy wyskakuje mi DB Error bo wklejalem sobie bronie czy to moze przez to??

1d1e19a4ff1604edc845217dcf0e20ad6.1.gif
Opublikowano
Mam pytanie kiedy loguje sie na g1 zeby zmienic passy wyskakuje mi DB Error bo wklejalem sobie bronie czy to moze przez to??

możliwe, ale możesz sprobować w innej przeglądarce zmienić hasło... niekiedy działa...

Opublikowano
powie mi ktoś z jakiej strony mogę ściągnąć program do haków??

wpisz nazwe programu w google i na pewno coś będzie. Ale chodzi ci o art moneynet.framework albo c++ ?

k2networkiv2.png
Opublikowano
Mam pytanie ile trwa ban bo mam chyba już z 3 miesionce i dalej nic

Zależy jakiego dostałeś. Jak na zawsze to ci konta nie odblokują. A jak powinieneś mieć już odblokowane ale nie masz to napisz do admina ;p

Jak zacytować kogoś w tym okienku co cytat pisze??

opcja quote

k2networkiv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...