Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie chcial bym nagrac filmik z wr mam gamecam i jest dobry tylko ze punkbuster bierze go za haka i kicka co 1 min wiec nie moge nic nagrac prosze powiedzcie mi co zrobic zeby mnie nie kickal albo jakis inny prgram do nagrywania

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy juz nie mozna wklejac broni??? bo ostatnio jak wszedlem na serwa to mi wyjebalo wyszystkie bronie i warn wyskoczyl??

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano
Mam pytanie czy juz nie mozna wklejac broni??? bo ostatnio jak wszedlem na serwa to mi wyjebalo wyszystkie bronie i warn wyskoczyl??

Nie da się:/ Miałem swój sposób ale gra mi się wyłącza po 3 minutach grania

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A wklejanie standardowych broni dziala ?? czy tylko tych dla premium ???

no wkoncu zrobili tego patha ;/ i sie skonczyly wklejane bronie ;/

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

prokiller00

Reinstalka warrocka.

Dzięki pomogło :0

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano
jak myślicie bana za wklejki na 21lvl da się cofnąć??

ticket dałby rade??

Ktoś dał radę się uchronić??

no nie zabardzo.. ale prubowac mozna

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

mam pytanie co zrobić jak jakiś chu... mi zajebał ip i akurat tak sie składa że gra w wr więc jak ja moge teras się zalogować i grać ???

Opublikowano
mam pytanie co zrobić jak jakiś chu... mi zajebał ip i akurat tak sie składa że gra w wr więc jak ja moge teras się zalogować i grać ???

Nie kapuje. Jak ci mógł ukraść IP ? Normalnie masz się zalogować. Chyba że chodziło ci o konto ?

k2networkiv2.png
Opublikowano

Czy jest dzialający bypass na tym forum ?

Bardzo potrzebuja bypassa , jak dostane działającego bypassa to wersja v3 mojego hacka z opcjami dobrymi znajdzie sie tutaj ..

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano
Tak a jak ?

Normalnie!!Niewiem o co ci chodzi http://warrock.gamersfirst.com/index.php

Ludzie których cenię:

Opublikowano

Mam takie jedno pytanie, a mianowicie, czy wie już ktoś jak wklejać bronie, bo jak chce wkleić to nie mam broni na żadnych slotach

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano
Mam takie jedno pytanie, a mianowicie, czy wie już ktoś jak wklejać bronie, bo jak chce wkleić to nie mam broni na żadnych slotach

Nie moża już wklejać broni!!!

Ludzie których cenię:

Opublikowano

pomoże mi ktoś, PLISS!!!!! Gdy chce zmienić sygnaturkę to jak klikam "zmień sygnaturę" to wyskakuje mi takie coś

"Nie jesteś upoważniony do używania tego typu rozszerzenia dla obrazków na tym forum. Dozwolony format to: http://www.domain.com/picture.gif, a niedozwolony jest: http://www.domain.com/picture.one.gif"

próbowałem z kilkoma obrazkami i nie hce mi ich zaakceptować

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano

Jeżeli znalazłeś ten obrazek na internecie to klikasz na niego prawym przyciskiem myszki i dajesz kopiuj adres odnośnika. Wklejasz tam gdzie jest sygnaturka, zaznaczasz ten adres i wybierasz opcję wstaw obrazek i OK.

k2networkiv2.png
Opublikowano

j robie tak: klikam na obrazek PPM i klikam "kopiuj adres odnośnika" no i wchodze na mój profil itd. i klikam "zmień sygnaturę" no i klikam

"wstaw obrazek" no i tam wklejam ten adres ale dalej pokazuje mi się "Nie jesteś upoważniony do używania tego typu rozszerzenia dla obrazków na tym forum. Dozwolony format to: http://www.domain.com/picture.gif, a niedozwolony jest: http://www.domain.com/picture.one.gif"

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano

o lol co to za pytanie ??

oczywiście że się nie da ukraść ip

więc chyba możesz grać dalej w wr

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

Mam taki problem ze niemoge wlaczyc wr niewiem czemu ale niemoge go wlaczyc od czasu kiedy podmienialem pliki PB prosze o pomoc

hghght.png

Opublikowano

ej pomożecie wchodzę do gry chce wejść do rooma a tu mi na dole wyskakuje jakaś wiadomość od GM żebym zalogował się za fel minutes .

i nizej a jak nie chce żeby się automatycznie pb zaktualizował to musze wejść na strone pb i sam aktualizować

a jak automatycznie to ile muszę czekać??

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano

Siemka mam ogromne pytanie istnieje jakis pozadny chack za ktury niedostane bana pls pomużcie bo juz na 4 kontach mialem bana ale te konta to byly 1 lvl więc spoko ale chciałbym wkońcu znaleść coś fajnego a jakbyście już odp i dali jakis hak prosze bardzo o instrukcje do niego i opis działanie z gury dzięki pozdro!!

NIE HAKUJ NA POLAND

Opublikowano
ej pomożecie wchodzę do gry chce wejść do rooma a tu mi na dole wyskakuje jakaś wiadomość od GM żebym zalogował się za fel minutes .

i nizej a jak nie chce żeby się automatycznie pb zaktualizował to musze wejść na strone pb i sam aktualizować

a jak automatycznie to ile muszę czekać??

widac zajebista znajomosc angielskiego, jednym slowem zal. jest napisane ze aktualizacja pb moze potrwac 5min, jesli przez ten czas sie nie zaktualizuje musisz recznie zaktualizowac pb na evenbalance.com

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

dobra zaktualizowało mi się ale kur*** teraz co 5 minut kicka mnie pb na 0 minutes co jest kur**

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...