Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jaki jest kod na 2 sloth w warrocku ?

Nie ma kodu na 2 slot jest tylko kod na glocka ktory jest na 2 slocie.. Kod na glocka DB01

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurwa widac ze w cs'a grasz... DB01 to kod na colta -.-

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

bo jest blad z baza danych G1.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Słyszałem gdzieś że już nie można robić kont na G1 ale może źle słyszałem (że auto ban)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.
Opublikowano
zADAM DZIWNE PYTANIE I MOżE WAS TO śMIESZYć. NIECH MI KTOS PODA PARE LINKOW DO PROGRAMOW KTóRE ROBIą SKANY FAST PLIS

post-7380-1211385643.gif

Opublikowano

Elo mialem 2 tematy 1 zamkniety 2 usuniety Sry za natretnosc wtedy zrozumialem ze jest ten dzial.

Tym razem dzialaj mi te hacki ktore maja konsole w grze a te co sa normalne ze trzeba zaznaczyc niedzialaja cos mi Powie mi ktos co zrobic?

Mam mph 3.0 ale on kickuje po 5min grania ;/

Mam Net FrameWork 2.0

Opublikowano

Skumajcie .. gram dzis Na PL serv

Byl tam koles z FAMASEM (na 2lvl) i KIllal wszyskich rowno... mial tez chyba esp ;] i 2 koles do niego ze da screena do k2 I Mu wjada Na chate i bd placil za NIelegalne reail czy jakos tak...

Moga tak zrobic?;>

Opublikowano
zADAM DZIWNE PYTANIE I MOżE WAS TO śMIESZYć. NIECH MI KTOS PODA PARE LINKOW DO PROGRAMOW KTóRE ROBIą SKANY FAST PLIS

A masz!!!

http://www.virustotal.com/pl/

Instrukcja obsługi:D-

1. NA stronie klikasz przeglądaj, szukasz plik który chcesz skanować, klikasz na niego dwa razy i dajesz wyślij plik:P.

2. Chwilę czekasz:O.

3. No i potem masz wyniki:D. Możesz wrzucić z hackiem link do tego scana lub dodał w formie screena:PP

Opublikowano

Kriss07 chyba nie ma takiego kodu. A można wiedzieć do czego on ci jest potrzebny??

@edit

I mam jedno pytanie dotyczące forum. Czy te kwadraciki ( pijawki, bizony, itd ) się dostaje za ilość postów, czy za starsy dawane przez innych?? Jeśli za posty, to do czego są gwiazdki???

Opublikowano

Cześć czy powie ki ktoś jak się wkleja 5 slot proszę o jak najszybszą odpowiedź z Góry Dziękuję

piotrek989.png

MPC najlepsza strona z HaCkami na świecie

Opublikowano

Mam problem..

Gdy zaloze na swoim komputerze konto to po 30 minutach dostaje bana...

A jak kolega zalozy i ja bede gral to nie dostaje bana

Coż to może byc ??

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

Witam

a ja mam pytanie jak ściągne hack i go chce odpalic to wyskakuje mi jakieś okienko z NET frameworks czy coś takiego co mam z tym zrobić? Proszę o pomoc

sygna2.png
Opublikowano
a ja mam pytanie jak ściągne hack i go chce odpalic to wyskakuje mi jakieś okienko z NET frameworks czy coś takiego co mam z tym zrobić? Proszę o pomoc

Ale co pisze ? Spróbuj usunąć tego co masz net.frameworka i zainstalować nowego wersje 3.5

k2networkiv2.png
Opublikowano
Mam problem..

Gdy zaloze na swoim komputerze konto to po 30 minutach dostaje bana...

A jak kolega zalozy i ja bede gral to nie dostaje bana

Coż to może byc ??

To może być, że albo masz jakiegoś hacka w procesach.

@edit

Mam 2 pytania.

1. Jeśli te kwadraciki zależą od ilości postów, to do czego służą gwiazdki???

2. JAk sprawdzić scana na mediafire???

Opublikowano

Witam, wiem co to jest clean.bat itp. ale miałem parę rodzaji i mi nic nie czyści.. Jeden był w hacku to był błąd jakiś. Inny nie chciał się odpalić. Ma ktoś jakiś działający i wytłumaczy jak się tym posługiwać??

PS:Aha, i coś nie na temat.. Co trzeba zrobić żeby mieć dostęp do kanału Warrock Private na forum??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...