Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej pomógł by mi ktoś bo nie umiem.. chciałbym zrobić zdjęcie próbowałem ale jakoś nie wyszło i chciałbym też sie dowiedzieć jak się wkleja sygnaturki ??

ej ale napiszcie ze szczegółami i gdzie co kliknąć

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
jak się wkleja sygnaturki ??

Dopiero co tłumaczyłem jak się wkleja avatary a teraz sygnaturki. No dobra zaczynamy: klikasz prawym przyciskiem myszki na jakiś obrazek dajesz kopiuj adres odnośnika wklejasz w swoją sygnaturkę w panlu kontrolnym i dajesz takie coś .

k2networkiv2.png
Opublikowano

dzięki ale to ma być na końcu czy gdzie ??

jak biore np w google grafika szukam dobra znalazłem i wpisuje to w sygnaturce i na końcu bez spacji dodaje to wyskakuje tylko link tak jak tu niżej czemu??

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano
jak biore np w google grafika szukam dobra znalazłem i wpisuje to w sygnaturce i na końcu bez spacji dodaje to wyskakuje tylko link tak jak tu niżej czemu??
]

No to zaznacz ten link wycinasz i zaznaczasz opcje koło emotkionów wstaw obrazek i wklejasz ten link.

k2networkiv2.png
Opublikowano

kto mi powie co teraz jest z tym zakładaniem kont kiedyś mogłem juz grać na świezym koncie po 2 minutach a teraz musze czekac kilka h.

Opublikowano
Jak nie miałem jeszcze 1 bana to mogę dostać od razu bana na zawsze??

Tak. Ale jeżeli będzie grał z tobą jakiś admin albo jego przyjaciel.

k2networkiv2.png
Opublikowano

your account has blocked pernamently czy jakośtak jak to usunąć

Nie h00kować tam gdzie grają POLAKI !

Pr0B4rt122.png

3084.png

Opublikowano
your account has blocked pernamently czy jakośtak jak to usunąć

Dostałeś bana dziecko za wklejanie broni!! Wyżal się tutaj http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...20&start=20

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Mam duży problem ..

Mam konto z premium i kupilem se takie coś Compressed Bandage i niewiem jak je uzyć..

Nie ma tego na 6 ani na zadnym innym slocie ...W inventory mam to w zakladce misc

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

Siema all...

Ściągałem jakies hacki ostatnio np matrix itp..i za kazdym razem jakis error pokazuje sie...jezeli ktos mógłby powiedziec co zrobic zeby hacki dzialaly bylbym ogromnie wdzieczny.. Dzieki z góry :*

Opublikowano

ej od dwóch dni po włączeniu warrocka wyskakuje mi komunikat :

iexplre.exe - Błąd aplikacji

Instrukcja spod "0x62908b77" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x62908b77". Pamięć nie może być "read"

Kliknij OK, aby przerwać działanie aplikacji

ej czy to może być podwód dlaczego pb mnie kicka za nic na 0 minute ??

ej a defragmętacja dysków pomogła by czy odrazu format ??

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano

@up co ci odjebało ?

ej od dwóch dni po włączeniu warrocka wyskakuje mi komunikat :

iexplre.exe - Błąd aplikacji

Instrukcja spod "0x62908b77" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x62908b77". Pamięć nie może być "read"

Kliknij OK, aby przerwać działanie aplikacji

ej czy to może być podwód dlaczego pb mnie kicka za nic na 0 minute ??

ej a defragmętacja dysków pomogła by czy odrazu format ??

a czy z innymi hackami też jest taki problem ? Jeżeli nie ma to ten hack jest zwalony.

k2networkiv2.png
Opublikowano

prokiller00

a czy z innymi hackami też jest taki problem ? Jeżeli nie ma to ten hack jest zwalony.

ej prokiller ty na pisałeś to up ale ja nie używam już haków i sie pytam czy ten error to moze byc podwód dlaczego pb mnie kicka

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano
i sie pytam czy ten error to moze byc podwód dlaczego pb mnie kicka

To nie jest na pewno powód. Powodem może być dobrze nie zakończony hack albo włączony ale nobski hack.

ej prokiller ty na pisałeś to up ale ja nie używam już haków

to nie było do ciebie

@down sory zapomniałem dopisać musisz zaktualizować swojego pb

k2networkiv2.png
Opublikowano

ej porkiller chciałem przed chwilą włączyć warrocka dobra wpisuje passy wybieram server (poland) i potem CQC pokazują mi się roomy i wyskakuje mi takie coś :

error PunkBuster must be Enabled be fore

joining this server. PunkBuster can be

Enabled/Disabled on the Play online

(server Browser) screen. Visitwww.evenbalance.com for

PunkBuster support

co to ma być ??

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano
Pomocy powedz mi ktos jak odzyskac konto bo gralem sobie w grze jak normalny czlowiek bez wklejek bez hakow a tu jeden gostek weszedl do roomu i byl ze mna w druzynie i mi zagadal ze gram na hakach i ze ma screena, a ja nic nierobilem zlego ( tylko gralem ;( ) noi na nastepny dzien patrze i konto zbanowane ( za nic sad.gif ) Proszee... pomuz mi ktos odzyskac konto bardzo prosze. To moje 1 konto 7 lvl sad.gif . Niechce go starcic sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Lol to może był ktoś z adminów i myślał że ty grasz na hackach. Bo taki zwykły gość to mógł sobie mówić że ma screena. Mi tak gadali już ponad rok i dopiero dziś dostałem bana za wklejki. A powiedz nam co ci pisze przy logowaniu.

k2networkiv2.png
Opublikowano

powtarzam :

ej porkiller chciałem przed chwilą włączyć warrocka dobra wpisuje passy wybieram server (poland) i potem CQC pokazują mi się roomy i wyskakuje mi takie coś :

error PunkBuster must be Enabled be fore

joining this server. PunkBuster can be

Enabled/Disabled on the Play online

(server Browser) screen. Visitwww.evenbalance.com for

PunkBuster support

co to ma być ??

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano

Ja chyba coś podobnego miałem ale nie wiem czy to samo... W moim przypadku trzeba chyba było zaaktualizować PB, ale nie wiedziałem jak xD

Ja poprostu naciskałem cały czas na room i mi jakoś wchodziło po jakimś czasie. Nadal mam czasami takie coś, ale da się grać.

Adaxem a to ci wyskakuje jak chcesz wejść do roomu ??

Opublikowano

ej mam pytanie, oco z tym chodzi ,, Your account has been blocked " wyskakuje mi takie cos jak próbuje się zalogować na grę. A jak sprawdzam na warrock.net to wszystko dobrze: active

Proszę o odpowiedź moje gg 7455185

Opublikowano
ej mam pytanie, oco z tym chodzi ,, Your account has been blocked " wyskakuje mi takie cos jak próbuje się zalogować na grę. A jak sprawdzam na warrock.net to wszystko dobrze: active

Proszę o odpowiedź moje gg 7455185

Dostałeś bana i już sobie raczej w Warroka nie popykasz na tym koncie!

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Adaxem a to ci wyskakuje jak chcesz wejść do roomu ??

wpisuje passy naciskam login wybieram server (poland) i wybieram potem CQC i odrazu mi to wyskakuje nawet nic nie moge nacisnac

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano

Coś mi się z WR pi...... mianowicie: gdy strzelam z MP5 słysze jakbym strzelał z MP7A1, mam to chyba na all weapons... I nie wiem jak to odkręcić...

Opublikowano
Coś mi się z WR pi...... mianowicie: gdy strzelam z MP5 słysze jakbym strzelał z MP7A1, mam to chyba na all weapons... I nie wiem jak to odkręcić...

Reinstalka warrocka.

k2networkiv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...