Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie miejsce na takie pytania^^

Przypięty: Prosby problemy pytania.

Nie tylko dotyczace haxow WR.

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jeden problem. A mianowicie: gram na moim koncie w warrocka około 1 miesiąc. Mam 6 lvl. No i kliknąłem kiedyś to co przychodzi na e-mail aby aktywować konto. I yślałem, że to co wyskoczyło jest OK. Ale dzisiaj, kiedy próbowałem się zalogować, wyskoczył błąd Unregister User. To ja wszedłem na gamefirst.com, zalogowałem się i kliknąłem re coś tam validates ( aby aktywacja znowu przyszłą na mój e-mail ). I jak zaakceptowałem, wyświetliło mi się takie coś:

Uh oh!

Your email address could NOT be validated. Please try clicking the link in your email again. Hurry!

If you are copying and pasting the link into your browser, be sure to copy and paste the entire link and do not alter the content of the link.

If you continue to see this message, please log in and click the “Resend Validation Email” button..

Robiłem już tak 4 razy i nic. Próbowałem zmienić adres e-mail, ale zapomniałem odpowiedzi. Mój status konta, to tam pisze pending ( chyba ). A e-mail mam z oneta. Proszę o pomoc!!!

Opublikowano

A tam zboku jak sie zalogujesz na stronę warrocka jest napisane jaki status ma twoje konto

Możliwe ze pisze Banned i poprostu dostałeś bana. =/

Sry nie zauważyłem ze na dole napisałeś jaki masz status, ale pomyśle o co z tym chodzi i dam edit.

Edit:

Tłumaczenie na polski by google tego co Ci tam wyskakuje

"Twój adres email nie mógł być zatwierdzony. Proszę spróbować klikając na link w wiadomości e-mail ponownie. Hurry!

Jeśli kopiowanie i wklejanie linku w przeglądarce, należy skopiować i wkleić cały link i nie zmieniają treści linku.

Jeśli w dalszym ciągu, aby zobaczyć tę wiadomość, zaloguj się i kliknij "Wyślij Email Validation" .."

Nie pamiętam czy email nie może być przypadkiem na onecie tylko na np. wp lub o2.pl

@Down:

=.=

Podziękował... chyba xD a i mój nik sie odmienia, chyba ze Ty tego jeszcze nie umiesz ;]

Opublikowano

bari ty zboku! xD

@

popieeram BARI

xddd

czemu mam warna za patelnie???

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Mam problem a brzmi on tak:

wchodze do wr loguje sie all normalka wchodze na urban ops wchodze na jakas mape do tego momentu all ok ale jak mi sie wszystko zaloadowalo niemoge grac bo mi sie monitor wylacza a slycze w glosnikach ze sie zalogowal i niemoge dalej grac bo niemam obrazu ;/ prosze o pomoc

Opublikowano

Zna ktos moze kod do standardowej broni TH pzf_3

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano
wchodze do wr loguje sie all normalka wchodze na urban ops wchodze na jakas mape do tego momentu all ok ale jak mi sie wszystko zaloadowalo niemoge grac bo mi sie monitor wylacza a slycze w glosnikach ze sie zalogowal i niemoge dalej grac bo niemam obrazu ;/ prosze o pomoc

A dzieje ci się tak też jak grasz na CQC ? Jak nie to masz za słaby internet by grać na UO i BG.

k2networkiv2.png
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

no wlasnie reinstal i all ok

Opublikowano

Wytlumacxzy ktos Co znacza Te Opcje?;>:))))

:

-no spread

-no recoil

-boneshoot

thx za Pomoc:)

//Kaka

za ten i niższe posty (spam) dostaje pan bana na 3 dni.

Opublikowano

no spread brak ruzrzutu

no recoil brak odrzutu

boneshoot same head shooty(glowki)

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Witam ma ktos kody na n5slot 678??Bo mój kolega mam ale nie chce dac on sobe dodaje bronie nan 5678 slot bo scenery przyslal podobno sladaja sie z 1 litery i 3 cyfr on czos tam policzyl i ma kody Zna moze ktos te kody??

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

mam pytanie:

czy można w artmoney wkleić m134 ?? a jezeli tak jo jak?

Opublikowano
czy można w artmoney wkleić m134 ?? a jezeli tak jo jak?

Schjizuke potrafi wklejać na 5 slot bronie takie jak m134. Musiałbyś się jego spytać. Ale mi jeszcze nie wkleił.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ma ktos kod na granatnika ??

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

kto wie czy jest taki program który wykrywa hacki na kompie ?? bo k2 wykrywa mi jakiegoś hack aa wszystkie usunolem prosze o pomoc dzieki z gory

Opublikowano
n i co z tego że napisze jak on i tak niepowie jak wkleic

Narazie tylko on prawdopodobnie zna sposob na zrobienie broni 5 slot.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

Opublikowano
kto wie czy jest taki program który wykrywa hacki na kompie ?? bo k2 wykrywa mi jakiegoś hack aa wszystkie usunolem prosze o pomoc dzieki z gory

Zobacz czy w procesach nie masz uruchomionego hacka. Bo jeżeli masz hacka na kompie ale nie jest włączony to pb nie powinien Cię kickać.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Mam problem kiedyś był taki hack że trzeba było wejść w uruchom i tam wpisać jakąś komendę. Wtedy tylko dla tego hacka można było wyłączyć PunkBuster'a ale teraz co wejdę w War rocka to pisze mi że mam bana jak mi hacków nie używa. Kto pomoże temu mogę wkleić bronie. Prose Help Me

War rock jest bogiem head shot nałogiem granat podstawą a famas zabawą. Pozdro to all tych którzy grają w War Rock'a i Cs'a

Opublikowano

Mam pytanie!!

Czy moglby mnie ktos nauczyc wklejac 5 slot or wklei mi m134 i m60?

//Kaka

Warn. Regulamin.

xJustMe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...