Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobra zaktualizowało mi się ale kur*** teraz co 5 minut kicka mnie pb na 0 minutes co jest kur**

Zrób jeszcze raz przeinstaluj warrocka.

Siemka mam ogromne pytanie istnieje jakis pozadny chack za ktury niedostane bana pls pomużcie bo juz na 4 kontach mialem bana ale te konta to byly 1 lvl więc spoko ale chciałbym wkońcu znaleść coś fajnego a jakbyście już odp i dali jakis hak prosze bardzo o instrukcje do niego i opis działanie z gury dzięki pozdro!!

Tak możesz kupić sobie na forach rangę vip i cieszyć się niewykrywalnymi hackami. ale za to się płaci. Słuchaj na tym forum też są niewykrywalne hacki ale za 4 godzin już mogą kickować.

k2networkiv2.png
  • Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wyślesz mi jakis i ktury przynajmniej narazie jest niewykrywalny prosiłbym przy okazji o instrukcje obsługi np jak wlaczyc co przycisnać zeby dzialalo w grze itd pls i krutki opis dzialania co do czego csłuży jestem poczatkujący więc niejestem w tym za dobry z góry dzięki pozdro

NIE HAKUJ NA POLAND

Opublikowano

to dla posta up masz tu instrukcje co oznacza każdy skrót ipt.

No recoil - Brak odrzutu podczas strzelania (celownik nie przesuwa się w góre)

No spread - Brak rozrzutu podczas strzelania (kule lecą idealnie tam gdzie celujemy)

Super Jump - Super skok

NFD, No fall damage - Nie tracisz hp jak spadniesz z dużej wysokości

Fast F/A/H/R - Szybka naprawa samochodów, szybkie leczenie, szybkie odzyskiwanie amunicji, szybkie przejęcie flagi

Boneshot, Always Headshot - Wszystkie twoje strzały trafiają w głowę

Neckshot - Wszystkie twoje strzały trafiają w szyje

Quickspawn, No spawn wait - Nie odczekujesz 10 sekund na odrodzenie

Triggerbot - Gdy najedziesz myszką na przeciwnika to sam strzela (nie musisz klikać myszką)

5th slot - Odblokowuje 5 slot na broń

ESP - Pokazuje na czerwono nicki przeciwników na mapie

Teleport - Przenosi nas w wyznaczone miejsce na mapie

Sky stormer - Wisimy nad mapą (funkcja podobna do Super Jump, tylko nie możemy sie przemieszczać)

Dig - Spadamy pod mape

No bounds - Jeżeli opuścimy teren mapy nie umieramy

Player Boxes - Gracze chodzą w żółtych pudełkach, przez co łatwiej nam znaleźć przeciwników

Invi - Jesteś niewidzialny

Weapon Hack - Hack na bronie

PB Bypass - Hack wyłączający PunkBustera

Scope, Zoom hack - Każda twoja broń będzie posiadać zoom

Unl Stamina - Niekończąca się stamina

Unl Ammo - Niekończąca się amunicja

STW - Strzelasz przez ściany

Glass Walls - Widzisz przez ściany

Silent Walking - Ciche chodzenie, nie słychać nas nawet jak biegniemy.

Anti Kick - Nie możesz zostać "wykopany" z room'a nawet jak wszyscy dadzą y

aby te znalazlem

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano
jest jakiś program do odbanowywania kont w war rocku ?????????????????????????????

Z tego co mi wiadomo to chyba nie ma.. ale można wysłać proźbę o odbanowanie z warrock.net

ale to raczej nie pomaga w odzyskaniu.. a używałeś haków ???

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

KOSIARZ?? a może poprostu zacznij grać uczciwie?? Efektem ciągłego banowania będzie to, że do końca życia pozostaniesz nieuczciwym dupkiem!!

Opublikowano
Z tego co mi wiadomo to chyba nie ma.. ale można wysłać proźbę o odbanowanie z warrock.net

ale to raczej nie pomaga w odzyskaniu.. a używałeś haków ???

w tym problem ze nie używałem ani haków ani wklejek:< (wklejki usuniolem 3 dni wczesniej)

Opublikowano
w tym problem ze nie używałem ani haków ani wklejek:< (wklejki usuniolem 3 dni wczesniej)

O lol to już mamy podwód.. nie ważne ile dni wcześniej usunołeś wystarczy to że je miałeś i tyle ...

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano
ej wiara gdzie jest pordanik na robienie hacków bo niemoge znalaezc ?? :/

Na dwóch najbardziej znanych zagranicznych serwisach masz tyle poradników, że każdego hacka napiszesz.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Mam problem. Kiedy próbuję włączyć WR, w tym pierwszym małym oknie daję ok, a w drugim nad paskiem aktualizacji wyskakuje mi Version Check Done. I zwracam się do was z pytaniem: Co muszę zrobić, aby mi działał WR xD

Opublikowano

Mam pytanie ściągłem 2 hacki i w obudwuch mi pisało aplikacja została zle zainicjowana ?? co to znaczy ?? Jaki program poczebuje albo prosze o jakis dobry hack

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Opublikowano

hmm ściągnij Net Framework 3.5 może pomoże

lub ściągnij Teletubbies hack (czy jakoś tak) mi działa.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

siemka nie mam pojęcia czy u wszystkich nie działa tworzenie kont w warrock czy tylko u mnie od kilkunastu dni nie mogę utworzyć nowego konta może jest jakiś hak do robienia kont nie wiem doradźcie mi coś z góry thx

btn1.gif

wr_bannerAd_a.gif

vwx4eu.gif

Opublikowano
siemka nie mam pojęcia czy u wszystkich nie działa tworzenie kont w warrock czy tylko u mnie od kilkunastu dni nie mogę utworzyć nowego konta może jest jakiś hak do robienia kont nie wiem doradźcie mi coś z góry thx

Napisz jaki ci komunikat wyskakuje.

k2networkiv2.png
Opublikowano
Napisz jaki ci komunikat wyskakuje.

wlasnie nic mi nie wyskakuje wszystko tak jak przy robieniu konta na stronce a kiedy wchodze w warrock pisze ze konto nie istnieje nie wiem moze mam bana na ip?

btn1.gif

wr_bannerAd_a.gif

vwx4eu.gif

Opublikowano

To spróbuj zatrzymać proces robienia konta. I daj jeszcze raz żeby się wczytywała stronk. No i potem jeszcze raz daj send. U mnie też tak jest.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Witam!

Nie wiedzialem gdzie napisac skarge, wiec postanowilem ze napisze to tutaj, a wiec uzytkownik o nazwie Niepokonany obrazal mnie i jeszcze jedna osobe

w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=11330 czyli nieuszanowal 11 punkty regulaminu, jesli admini moga cos zrobic w tej sprawie to prosze o pomoc.

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano
Witam!

Nie wiedzialem gdzie napisac skarge, wiec postanowilem ze napisze to tutaj, a wiec uzytkownik o nazwie Niepokonany obrazal mnie i jeszcze jedna osobe

w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=11330 czyli nieuszanowal 11 punkty regulaminu, jesli admini moga cos zrobic w tej sprawie to prosze o pomoc.

A do czego służy opcja report ? Wysyłasz raport do moderatora i ma warna.

k2networkiv2.png
Opublikowano

To przepraszam nawet jej nie widzialem xD nastepny razem wysle reporta(i teraz tez).q

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano
To spróbuj zatrzymać proces robienia konta. I daj jeszcze raz żeby się wczytywała stronk. No i potem jeszcze raz daj send. U mnie też tak jest.

dupa u mnie to nie dziala potrzebuje pomocy aby ktos mi zrobil konto jak to mi pomoze piszcie 8278032

btn1.gif

wr_bannerAd_a.gif

vwx4eu.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...