Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekhmmm... czy ktoświe gdzie się podział poradnik jak zrobić hacka w delphi???? Bo z tego co pamiętam, kiedyś był tutaj taki jeden przypięty, wykonany chyba przez kilo_kartofli.

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze mi ktos Powiedziec Jak srobic sygnature z warrocka??:> tzn Taka Gdzie Jest : LVL,Ratio, ulubiona Bron ?;> Prosze o Wiad. PW:)

Opublikowano
Ekhmmm... czy ktoświe gdzie się podział poradnik jak zrobić hacka w delphi???? Bo z tego co pamiętam, kiedyś był tutaj taki jeden przypięty, wykonany chyba przez kilo_kartofli.

Został przeniesiony do wr private, ponieważ dodamy tam jak zrobić inne funkcje, oraz będą tam update'owane adresy.

bez gif.

Opublikowano

Ludzie mam problem. Nie mogę się dostać do działu wr private. Pisze, że nie mam uprawnień itd. Ktoś wie co to może być??

@edit

Dokładnie to coś takiego

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.

Napotkane błędy:

Nie masz uprawnień pozwalających na używanie tej opcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, zrób to korzystając z formularza poniżej.

Pomocne linki

* Przywracanie zapomnianego hasła

* Zarejestruj nowe konto

* Pomoc

* Kontakt z administratorem forum

Opublikowano

Moze zapytal bys Jak dostac te Uprawnienia...;] Jak sama nazwa wskazuje dział wr private

Odpowie Ktos Na MOje Poprzednie Pytanie?;/

Opublikowano

Witam mam problem bardzo duży minowicie jak włączam kompa to nie pokazuje mi się Pasek zadań tylko mam ikony na pulpicie.... Sry za spam ale ja naprawdę nie wiem co mam zrobić.....

Opublikowano

mógł by ktoś to przetłumaczyć bo gościu chyba pisze jak odblokować sloty.

hey guyz,

my friend said its possible to open 5-8 slot but i didnt believe him, but i thought he might me right so i searched in my warrock folder for 2days and now i finally know how to open 5,6,7,8 slots...

Tutorial:

1) You must record K2 equipping packet

2- now Right-Click on that(size22) than>>>> choose send

3- now u HAVE to edit packet. Look the 1-st line, 4-th byte from da end. You must have there F1(bytes shows the slots)

Look the 1-st line, 4-th byte from da end. You must have there F1

Now click on 1 and put 7 (F1= number 2, F7= number 5)...Then look the 2-nd line 2-nd byte...u must have there

F1....click on 1 and put 2...

4- UR FINISHED, Send 1 time and u will have a 5-th slot opened

( F6 = 6, F5 = 7, F4 = 8)- if u want to open other remaining slots

5d82ab6edcfe0e8d.jpg

484.gif

548.gif

23421.gif

21870.png

23652.gif

10410.png

24676.png

Opublikowano
mógł by ktoś to przetłumaczyć bo gościu chyba pisze jak odblokować sloty.

hey guyz,

my friend said its possible to open 5-8 slot but i didnt believe him, but i thought he might me right so i searched in my warrock folder for 2days and now i finally know how to open 5,6,7,8 slots...

Tutorial:

1) You must record K2 equipping packet

2- now Right-Click on that(size22) than>>>> choose send

3- now u HAVE to edit packet. Look the 1-st line, 4-th byte from da end. You must have there F1(bytes shows the slots)

Look the 1-st line, 4-th byte from da end. You must have there F1

Now click on 1 and put 7 (F1= number 2, F7= number 5)...Then look the 2-nd line 2-nd byte...u must have there

F1....click on 1 and put 2...

4- UR FINISHED, Send 1 time and u will have a 5-th slot opened

( F6 = 6, F5 = 7, F4 = 8)- if u want to open other remaining slots

No to lol już kiedyś wystawiłem ten turitorial.Jest potrzebny program wpepro09x ale i tak to nie działa>>>>>>>>>>

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wstawili nową broń w warrock'u czy ma ktoś kod żeby sobie wklejic przez artmoney jak ktos poda z gory dzięki

Opublikowano

mam pytanie jaki jest kod na bron tar2?? bo juz jest taka bron w wr bo dzis widzilem najnowsz path z ta bronia ;D

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

PRZESTAŃCIE SIĘ PYTAĆ O KOD NA TAR21 PONIEWAŻ JEST DODANY W TEMACIE PRZYKLEJONYM

bez gif.

Opublikowano
jak wkleic 5 slot przez artmoney prosze opisac co jakie kody trzeba wpisac z gory thx

Qrwa to już 60 post tego typu. Załamać się można. Za takie pytanie powinien być ban na 5 dni, wtedy może nie było by takiego spamu ;/

k2networkiv2.png
Opublikowano
Qrwa to już 60 post tego typu. Załamać się można. Za takie pytanie powinien być ban na 5 dni, wtedy może nie było by takiego spamu ;/

Ale ja czekam na wyjasnienie a nie na info ile bylo takich postow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...