Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewiem problem bo chcem wkleić obraz w sygnaturce ale niewiem jak.... tylko umiem tekst wpisać może by mi ktoś to wytłumaczył.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam mam pewiem problem bo chcem wkleić obraz w sygnaturce ale niewiem jak.... tylko umiem tekst wpisać może by mi ktoś to wytłumaczył.

Musisz wprowadzić ULR tego obrazku który chcesz tam wrzucić. Kliknij na jakiś obrazek prawym przyciskiem myszki i daj kopiuj adres obrazka.

Potem panel kontrolny, zmień czy edytuj sygnaturkę i masz obok czcionki wstaw obrazek klikasz tam i usuwasz te http i wklejasz adres obrazka który wcześniej skopiowałeś.

k2networkiv2.png
Opublikowano
Musisz wprowadzić ULR tego obrazku który chcesz tam wrzucić. Kliknij na jakiś obrazek prawym przyciskiem myszki i daj kopiuj adres obrazka.

Potem panel kontrolny, zmień czy edytuj sygnaturkę i masz obok czcionki wstaw obrazek klikasz tam i usuwasz te http i wklejasz adres obrazka który wcześniej skopiowałeś.

Wielkie dzienki za pomoc masz 5*

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

Widzę wiele tematów na temat wklejania broni.Po co to??Po co ten spam??Proszę o usunięcie tych niemądrych tematów!DZIĘKUJĘ.

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

Przyznaje ze jest teraz wiele SPAMU na forum ale kto ci usunie te posty jak narazie niema moda....przydał bys sie tu porzadek.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

Opublikowano

Witam. Jak zrobić, żeby ta broń się pojawiła np. na 3th slot? bo ustawilem Value i hotkey set value to i add value to ale nic sie niedzieje gdy naciskam wybrane przyciski. Pls help!!!

Opublikowano
Widzę wiele tematów na temat wklejania broni.Po co to??Po co ten spam??Proszę o usunięcie tych niemądrych tematów!DZIĘKUJĘ.

W-A-R-R-O-C-K jak mi odpisze Seldek to dodaje Tuta Jak zrobic bronie 250+ posts.

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

Też się zgodzę z Kaką. Trzeba dać poradnik jedynie najbardziej zaufanym osobom. Bo jak jednemu dasz to potem wyśle swojemu kumplowi, kumpel innemu kumplowi itd:.. ;/

W-A-R-R-O-C-K jak mi odpisze Seldek to dodaje Tuta Jak zrobic bronie 250+ posts.

Musiałbyś to wysłać na pm do wszystkich osób z tego forum którzy mają powyżej 250 postów. Bez sensu.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ten nowy update jest bez sensu porobili pokoje w zależności od levelu ;/

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A ja mam pytanie bo jest nowa opcja w Item Shop ,,Code" i mam pytanie z skąd można brać ten kod. I co on daje?

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

Opublikowano
A ja mam pytanie bo jest nowa opcja w Item Shop ,,Code" i mam pytanie z skąd można brać ten kod. I co on daje?

Mi się wydaje że zamiast aktywować bronie na www.warrock.net to można właśnie tam. Ale czy to prawda to nie wiem. W każdym razie to się wiąże z kosztami.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Nie na pm.Jak Seldek odpisze i się zgodzi to będzie odpowiedni temat od 250+ postów a jak nie to chyba na pm.^_^Chyba lepiej na pm niż wcale

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

Co do tych kodów czytajcie na str. warrock.net a dokąłdniej to jest narazie plan. jeszce nie aktywny

Opublikowano

Mam pytanie....

Czy moglby mi ktos wkleic psg??

PLZZZZZZZZZZZ

(pisze to tu bo od tego jest temat)

xJustMe.png

Opublikowano
Mam pytanie....

Czy moglby mi ktos wkleic psg??

PLZZZZZZZZZZZ

(pisze to tu bo od tego jest temat)

To nie jest pytanie tylko prośba.

A najlepiej zagadaj do koczo bo on niepatrzy na posty tylko wkleja jak normalny czlowiek.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

Opublikowano
Czemu mam ciągle kicki na 0 min?? Nie mam żadnego hacka włączonego a i tak mam kicki sad.gif

Może masz w procesach nie zakończonego jeszcze jakiegoś hacka. Daj alt+ctrl+ delte, procesy, kliknij na nazwę jakie tam miałeś hacka i zakończ proces.

może masz włączone skype ? u mnie powoduje to takie właśnie kicki

To chyba zależy u kogo. Ja gram ponad rok z włączonym skypem i jeszcze z tego powodu nie dostałem kicka.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Nie robiłem nowego tematu ponieważ nie chciałem robić offtopu, więc pytam się tutaj co mam zrobić....

Mam taki jeden problem mianowicie wgrałem Warrock'a (wszystko ok ), ale jak chce zrobić update to robi się i przy 4 total jak się zrobi 100 % i jak extract to wyskakuje błąd za każdym razem inngo pliku ;/ Co mam robić proszę o szybką odpowiedź .....

Opublikowano
Nie robiłem nowego tematu ponieważ nie chciałem robić offtopu, więc pytam się tutaj co mam zrobić....

Mam taki jeden problem mianowicie wgrałem Warrock'a (wszystko ok ), ale jak chce zrobić update to robi się i przy 4 total jak się zrobi 100 % i jak extract to wyskakuje błąd za każdym razem inngo pliku ;/ Co mam robić proszę o szybką odpowiedź .....

Spróbuj przeinstalować warrocka. To prawie zawsze pomaga. A jaki ci błąd wyskakuje ?

k2networkiv2.png
Opublikowano

Kto mi pomoze bo jest sprawa taka jak naciskam na alt+l to mi wyskakuje żebym wpisal jakis password a nie moke napisac l z kreską ;(:_______(

POMOCY!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...