Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam BIG problem:

Jak włącze Warrocka to gdy już wpisze login i haslo i nacisnę ENTER to nic sie nie dzieje,tzn przycisk OK staje sie jakby nieaktywny tzn nie mogę go użyć.Wogole sie nie moge zalogować do gry,czemu?

A! Zrobiłem aktualizacje PunkBuster'a.

Konto nie jest zbanowane bo zrobiłem nowe dla pewności i też nic,a net mam bo wszystkie komunikatory działają i po necie też łaże,więc niewiem o co chodzi ;/

Ja juz niewiem o co chodzi,zrobiłem nowe konto,aktywowałem je!

Zrobiłem reinstal warrocka i nadal nic!

Czy ktoś mógłby mi pomóc?

HELP !!

2cfwfohmm4.jpg

Kto miał mi nagrać cisze ?

N96 Owner ;) - To jest To.
Opublikowano

witam powie mi ktoś czemu niemoge zminimalizować gry i zeby wyjść na pulpit jak nacisne przycisk windows to pokazuje sie tylko pasek start a jak alt+ tab to nic sie niedzieje

Opublikowano
witam powie mi ktoś czemu niemoge zminimalizować gry i zeby wyjść na pulpit jak nacisne przycisk windows to pokazuje sie tylko pasek start

Bo to jest taka gra że nie da rady zwinąć ją do pasku startu. Jakbyś miał jakąś mini grę to tak.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Mam pytanie dlaczego jak mi sie mapa laduje to po chwili wyskakuje blad i mnie wraca do menu serwera np poland albo jak wchodze teraz na jakis serwer to po kilku sek mi sie gra wylacza

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano
Mam pytanie dlaczego jak mi sie mapa laduje to po chwili wyskakuje blad i mnie wraca do menu serwera np poland albo jak wchodze teraz na jakis serwer to po kilku sek mi sie gra wylacza

Ale to tylko jedna mapa czy wszystkie ? Może jakiś plik został uszkodzony i ta mapa się nie wczytuje.

A może masz problem z internetem ? Bo tak się dzieje jak wchodzisz w te większe mapy na BG czy UO , tam trzeba mieć już dobrego neta. Spróbuj na CQC wejść na jakąś mapkę.

k2networkiv2.png
Opublikowano

mam neta 4 mb zadne mapy mi sie nie tna ale juz jest spoko zrobilem to jzu dziala ;D

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

a z czego masz maila ?

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

tez tak miałem proste logujesz sie na str i duśisz żeby tobie znów wysłali linka do aktywacji tylko niewiem czy na G1 czy na warrock.net

Opublikowano

Pisalem Gdzie Indziej a Jak nazwa dzialu wskazuje Mozna Tu prosic O PomoC wiec ... powie Mi ktos czy Jest jakis Pewny spoSub na PB ..? Zeby nie Kickowal...?;> (Gram na Wallhacku) i do pewnego momentu Wszystko Bylo ok.. ale Od Niedawna zaczly sie Kicki...;/;/ Nie zadarze wejsc na serwa i juz Kick... ofc na 0min ale Pograc NIe Idzie:( POMOCy!

Opublikowano

Siema wszystkim.Mam pytanie mam 100% ostrzeżeń na swoim profilku,bezsensownych ostrzeżeń.Jak się ich pozbyć??Pozdro

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

mam to was prosbe, mozecie wejsc na www.l33tpr0.webd.pl ;o?

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
mam to was prosbe, mozecie wejsc na www.l33tpr0.webd.pl ;o?

Jeśli nagrasz filmik jak:

-Walniesz się 3 razy młotkiem w głowę

-Wsadzisz sobie ołówek do oka

-I pokarzesz mi że nie jesteś obojniakiem w co wątpie wejdę na te forum Naprawdę

Ludzie których cenię:

Opublikowano

takiej cioty jak ty nikt nie chce, nie bede probowal tego robic bo wystarczy mi twoj przyklad, takie txty to do starej mow nie do mnie synku, gdyby pies mnie nie przescignal, bylbym twoim ojcem, ale jestes zalosnyyyy

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Ej co to znaczy: We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy.

To znaczy ze nie moge juz zrobic konta w warrocku??

Opublikowano
Ej co to znaczy: We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy.

To znaczy ze nie moge juz zrobic konta w warrocku??

Mi się tak zdaje, że nie możesz teraz założyć konta. Radzę ci abyś założył nowy adres email.

Opublikowano
We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy.

Nic nie musisz robić. Wystarczy że poczekasz kilka minut albo 24 h bo możliwe że robiłeś w ciągu tego czasu inne konto i teraz nie możesz założyć następnego.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Raczej nie ale mozesz go edytowac....

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

No właśnie ale nie wiem co.Kiedyś bawiłem się i na różne sposoby próbowałem unieszkodliwić PB i mi się udało:)

Ludzie których cenię:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...