Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam już tego dość....

sp1der

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

\|/itam

....mam dosyć spamowania na tym forum tych np wyslyania "wrplus" i jakas zboczona strona tu należe szybko znaleść jakiegoś moderatora mam tego dość kto się do mnie dołącza bniech się podpisze albo napisze na "pw". tu nalezy glos administratora. pierdole nEo KiDy Pierdolone!!

mam dość!!! ale chyba spamerzy niesłyszeli o nowej akcji !! STOP DZIECIĄ NEO!!!!

Opublikowano

słuchaj z tegio forum już nic nie bedzie przynajmniej z tego działu ? Bo owl zbanował all adminów. Bardzo polubiłem to forum ale cóż.

k2networkiv2.png
Opublikowano

prokiller nice 666 postów.

Niektórzy spamerzy wkur***** mnie jak widze co robią w tym dziale. Oby jak najszybciej wybrano moda.

Bardzo polubiłem to forum
Me Too
Opublikowano
słuchaj z tegio forum już nic nie bedzie przynajmniej z tego działu ? Bo owl zbanował all adminów. Bardzo polubiłem to forum ale cóż.

haha no tym mnie dojebałeś

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano
Też polubiłem to forum ale chyba bedzie trzeba siępożegnac ;/

NIE!!!Nie mogę, będę dalej działał na tym forum!!!Nie pozostawie Go!!!

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Znawca
Opublikowano

musiak, jeśli to kłamstwo to dziwne. Bo od godziny lub dwóch, żaden admin nie zalogował się na forum.

Opublikowano

Omfg......

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

to jest niezly tekst ;]

Opublikowano
xD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

no ten ohneos jaki de*il jemu chyba zależało zeby zniszczyc ten dział a zawsze tu było tak fajnie ech zawsze sie jakis znajdzie ;/

Robie Avatary i Sygna
Opublikowano

zgadzam sie xD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...