Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ożywam hacka i mi konto zbanowali robie new konto i kur... co chwile coś nie tak z tym username nie wiem o co chodzi:( proszę o pomoc

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra ale mogliście pomyśleć ,że ja jestem Wonari czy jak mu tam

opolaninzz8.jpg

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki

Opublikowano
Mam problem ożywam hacka i mi konto zbanowali robie new konto i kur... co chwile coś nie tak z tym username nie wiem o co chodzi:( proszę o pomoc

Ale błąd ci wyskakuje podczas rejestracji. Trzeba było napisać jeszcze jaki.

1. Nie używa się dużych liter

2. username musi zawierać literki i cyfry

3. tego nie jestem pewny ale kiedy chciałem zrobić konto i chciałem dać username k2nub to mi jakiś błąd wyskoczył. Czyli wychodzi na to że nickanem i username nie może zaczynać się od K2.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Zasadnicze pytanie czy masz premium. Bez tego nie ma dużej szansy że odblokują ci twoje konto.

Ja nie wiem jak trzeba po kolei napisać tego ticketa ale wiem co powinno się w nim znajdować:

Musisz napisać im że nigdy nie używałeś hacków ani nie bugowałeś. Podasz swoje passy do konta czyli: odpowiedzi na pytania, username, i password.

Musi być dobrze sformułowany tekst. I w nazwie tematu nie może być słowa help pomocy bo wtedy oni nawet nie otworzą tego ticketa.

k2networkiv2.png
Opublikowano

mam problem bo robie konto na warrock.net daje e mail wszystko ok tylko nie przychodzi mi na e mail stronka ablaktująca;/ help mi:(

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

Opublikowano
mam problem bo robie konto na warrock.net daje e mail wszystko ok tylko nie przychodzi mi na e mail stronka ablaktująca;/ help mi:(

Jeśli tak jest, to najlepiej załóż sobie pocztę na stronie www.mail.google.com.

Jeśli link nie działa, wejdź na google i wpisz gmail, kliknij na stronę na samej górze i tam załóż konto.

Jeśli założysz konto w WR na poczcie gmail link aktywujący przyjdzie od razu.

P.S. Od razu przyjdzie nie tylko link od G1, ale również z wielu innych gier, forum internetowych itd, więc bardzo polecam gmaila.

Opublikowano

Mam prośbę... A do czego zmierzam??? Po prostu nie chce by mnie ponizano oraz nie chce warnow nie wiadomo za co...

Wszyscy spamują mówiąc że to ja robię ale i tak wolą sobie posty nabic. Ciągle offtopicują. Ja tego nie robię. Proszę o zrozumiałość. Bo każdy jest wielki kto ma dużo postów i on już banowany za spam nie będzie. Tak jak jest w życiu nic za darmo. Życie to nie bajka...Ale naprawdę prosze. Czy ja wam coś złego zrobiłem???

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Witam mam taki problem dzisiaj rano chce sobie włczyc warocka i wyskakuje mi błąd Cannot get a file [PF_0_11.zip] przeinstalowałem gre 1 raz 2 wkoncu zaczełem szukac po google znalzłem artukuł zeby z edytowac plik version.cfg ale to nic nie dało usunełem warrocka całkiem z koputera wpisy z rejestru zainstalowałem od nowa na innym dyku i nadal nic ,wie ktos co z tym zrobic???

A 2 problem to taki ze dostałem bana na 12lvl była to moja najlepsza postac z ratio 1,45 i to jest najlepsze ze nie grałem wtedy na chetach miałem wszystko wyłaączone i co by napisac do k2 zeby odbanowali mi konto ma ktos jakis wzor na ticketa albo mogł by mi ktos napisac?? za pomoc w tych 2 problemach bede naprawde bardzo wdzieczny

Opublikowano

Mam problem. Nie chce mi zrobic konta do warrocka jak wpisuje kod z rysunku to mi pisze takie cos : "Uppercase letters and special characters are not allowed in your nickname."

Słabo znam angielski wiec prosze o pomoc.

18706.png

Opublikowano

To nie wina kodu

Niemozesz do nicku i loginu uzywac duzych liter ani zadnych takich &*@#*&$%

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

110_5.jpg

BARCA FOREVER
Opublikowano

Zna ktos jakies fajne forum czy stronke gdzie mozna dobrego VIP'a kupic?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

110_5.jpg

BARCA FOREVER
Opublikowano
Zna ktos jakies fajne forum czy stronke gdzie mozna dobrego VIP'a kupic?

Poszukaj w necie. VIP'a się od tak nie kupuje, lepiej kupić rangę VIP na forum na jakieś 3 miechy i pobierać sobie wszystkie VIP hacki. Bo jak już kupisz tego cheata to może być za niedługo nowy upadate i lipa. Ale wątpię czy znajdziesz bo większość stron z VIP hackami do wr to angielskie fora.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Aha a znasz jakies takie forum gdzie mozna VIP'a wykupic jakies dobre forum ;p

110_5.jpg

BARCA FOREVER
Opublikowano

Kupowanie VIP'a jest bez sensu a co mam uzywac public hackow za ktore po 10 minutach dostaje bana ???

Sam kiedys probowalem zrobic VIP'a ale od tych kursow C++ robilo mi sie niedobrze i zrozumialem ze jest to nie dla mnie

Choc dobrze znam JAVE i troche Delphi

110_5.jpg

BARCA FOREVER
Opublikowano

-Czemu PnkBstr.exe mnie ciągle kikuje prosze o pomoc ?

-Czy można łaczyć retaile bo chcialbym miec m60 i m134 razem?

-Gdzie są cheaty na niewiidzialność?

Opublikowano
Proszę o pomoc . . . Kiedyś był taki hack że zmieniało się coś w pliku war rock np. C:/program files/warrock/ i niewiem gdzie jest temat czy pomożecie ???? A jak jest w koszu to jak się nazywa

opolaninzz8.jpg

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...